Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Niebieska ogromne gratulacje !!!! Jesteś bardzo dzielna!!! Marianka jest slodziutka!!!! Wszystkiego najlepszego dla waszej trójki. Cud się ziscił.
Oczywiście się poplakałamjesteś mi bliska mimo że nie znamy się osobiście.
Niebieskaa lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Niebieska to się najadlas strachu ale najważniejsze że wszystko dobrze się skończyło. Byłaś dzielna mamusiu. Hehe ja bym też pozabijala tam wszystkich. Dobrze ze mialas bardzo dobra opiekę i położna. To podstawa.
Marianka prześliczna. Jeszcze raz gratulacje dla rodziców.Niebieskaa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny czytam cały czas nasz wątek ale przy ponad 10 stronach dziennie nie jestem w stanie odnieść się do wszystkich postów dlatego z góry bardzo przepraszam jeśli kogoś pominę, bo nie jest to celowe.
Susana witaj u nas współczuję Ci strat i mocno przytulam. W tym trudnym czasie trafiłaś w najlepsze możliwe miesiące, pełne wsparcia i zrozumienia.
Jaqu cały czas trzymam za Ciebie kciuki żeby wszystko się ułożyło i żebyś w niedalekiej przyszłości spełniła swoje marzenie tak jak dzisiaj Niebieska!!!!
Romciu cieszę się że mimo wszystko nadal jesteś tu z nami!!! Bo my cały czas z Tobą! Cieszę się też że jest plan dalszego działania. Trzymam kciuki za pozytywny obrót spraw.
Sylvuś przykro mi że znów jest kolejna przeszkoda, mam nadzieję i wierzę że, po jej usunięciu zajdziesz i szczęśliwie donosisz ciążę!!!!
Evitko cały czas trzymam kciuki żeby kariotypy u Was były prawidłowe i wierzę że takie są!!! Wiem co czujesz bo ja dopiero czekam na wizytę u genetyka a już się denerwuje jakie będą wyniki.
Szczęśliwa Mamusia, Sy_la to teraz wasza kolej czekam na wieści ze wasze skarby są już po drugiej stronie brzuszka!!!
Elaria wiem o czym mówisz jeśli chodzi o standard żywienia w naszych szpitalach to jest straszny, chociaż ja po urodzeniu synka dostałam kanapki z szynką i herbatę. Natomiast co do położnych to moje były jak anioły i dzięki nim młody urodził się bez użycia narzędziKammaMarra, Jacqueline, sylvuś, sy__la lubią tę wiadomość
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Doti pisałaś że będziesz robiła badania genetyczne w łodzi. Gdzie jesteś zapisana? Ja mam genetyka 23 maja w szpitalu na pomorskiej.
Udało Ci się uzyskać skierowanie dla męża?
Mamookruszka jak samopoczucie?
M@linko zaznaczyłam twój post o pobraniu krwi u synka jako lubię bo tutaj nie ma opcji że doskonale Cię rozumiem. Mój synek do tej pory przy każdym pobraniu ma problem z tym że krew nie chce lecieć
Ucaluj go od ciotkia włoski ma genialne.
Dziewczyny Niebieska zwolniła miejsce to która następna do dwóch kresek? Forumowe czarownice wróżymy kto będzie następny
Ulii wierszyki świetne!!!!KammaMarra, M@linka lubią tę wiadomość
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Ja nareszcie odpoczywam bo wczorajszy i dzisiejszy dzień byłby w biegu. Wczoraj pieczenie tortu w kształcie czołgu a dzisiaj goście i impreza urodzinowa Michała. Na szczęście wszystko poszło ok. Chociaż biszkopt pieklysmy z bratową dwa razy
Elaria jednak twój pomysł na prezent urodzinowy wygrał i jest hulajnoga
U mnie ten obecny cykl jakiś dziwny, o ile w poprzednim wyraźnie czułam ovu ból pleców i jajnika przez dwa dni, o tyle teraz od poniedziałku bolą mnie plecy wczoraj wieczorem do tego stopnia że nie mogłam się schylić, a bólu jajnika brak. Dzisiaj mam 18dc. Zobaczymy kiedy @ przyjedzie.
Do tego mam problem ze znalezieniem ogarnietego w temacie ginekologa na NFZ. Jak znajdę kogoś to się okazuje że przyjmuje tylko prywatnie a do byle konowała nie chcę iść.a przydałoby się zrobić cytologie, wymaz, może jakieś badania jeszcze i powtórzyć morfologię a na prywatne nie mam kasy
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
nick nieaktualny
-
Koteczko, miło, że pytasz, samopoczucie nadzwyczaj dobre, bo jestem na zwolnieniu i nie muszę oglądać mojej szefowej :)Jedyne objawy to biust żyjący własnym życiem i ciągła senność, popołudniowa drzemka musi być.
Dwie kreski moim zdaniem czekają na Alisę, Ikarka i Evitkę. Ty Kochana jesteś następna w kolejce i potem RomciaCzary mary hokus pokus
A jak Twoje badania? Wiadomo już coś kiedy będziesz robiła kariotypy? Pewnie pisałaś ale za nic nie mogę sobie przypomnieć.Ikarzyca, Evita, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niebieska kochana gratuluje ślicznej córeczki jest przeurocza: )
z Twojego opisu wynika ze że naprawdę było ciężko ale już po i ból zrekompensowany cudnym dzieciątkiem. Dochodzi szybko do siebie i równinie zdrowo
Niebieskaa lubi tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Panna Marianna cudowna! Teraz masz życie jak królowa! Ważne, że wszystko poszło w niepamięć jak przytuliłaś małą
Ale sypnie porodami terazElmo i Elaria już też mocno gonią
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2017, 00:44
Niebieskaa, Elaria lubią tę wiadomość
-
Niebieskaa wyruszyła mnie twoja historia ale co dałaś radę kochana masz już na tym świecie ten malutki Skarb jakim jest Marianka :* jest cudowna;)
Koteczka wszystkiego najlepszego dla MichałkaNiebieskaa, Koteczka82 lubią tę wiadomość
2 aniołki [*] ❤ -
Niebieska Marianka cudna. U tatusia na rękach wygląda na bardzo spokojną. Poczęstunek fajny
Witaj Susanna przykro mi, że musiałaś tu dołączyć. Tu znajdziesz dużo wsparcia i pomocy.
Mamookruszka wiem coś o tej senności na początku ja też mogłabym spać co najmniej 10h. Trzymaj się
Romciu cieszę się że jednak do nas zaglądasz. Super, że masz nowy plan i z całych sił trzymam kciuki, żeby ten lekarz okazał się pomocny i spełnił twoje marzenie
Sylvuś ojojam i tulę, ale trzymam kciuki, żeby to była już ostatnia przeszkoda do osiągnięcia celu.
Elaria mam nadzieje, że z nogą córki już lepiej i nie było to nic poważnego. Zdrówka dla niej.
Evitko cały czas trzymam kciuki za prawidłowy kariotypy u Was.
Kamma fajnie mąż się zachował
Koteczko trzymam kciuki za znalezienie dobrego lekarza na NFZ, bo to jednak podstawa czuć się dobrze zaopiekowaną przed i w trakcie ciąży. Najlepsze życzenia dla synka
Miłego dnia dziewczyny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2017, 06:45
Niebieskaa, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Koteczko - dziękuję
Mam nadzieję, że ten moment przyjdzie prędzej niż później, tak samo jak i u Ciebie
Oczywiście mimo klapniętych cycków zaczęłam już coś sobie wkręcać
Niebieska - śliczną masz tą Kiełbaskę-Chrupinkę-BrzoskwinkęPersonel mimo wszystko wydawał być się serio wspierający, chciałabym tak
Moc uścisków dla waszej trójeczki
Jaguś - wróć do nasZawsze było Ciebie tu pełno, na każdej stronie, jakoś tak dziwnie cicho teraz
Elaria - no zniknęła Coco, pojawiła się potem na chwilke, napisała o Amelce i już nie wróciła chyba. Jednak nie tylko ona zniknęła prawie na dobre, myślę, że dziewczyny są po prostu tak mocno pochłonięte dziećmi, że forum schodzi na n-ty plan, wiem to po sobie trochę, byłam na pewnym temacie na Kafeterii jak byłam w ciąży z córką, kolejne dziewczyny, większość po przejściach, rodził dzieci i coraz mniej się odzywały, aż znikały i temat praktycznie umarł. Szkoda jednak, że pare tutaj nawet co jakiś czas nie wpadnie napisać. Inesska dość często pisała jeszcze, no Martynka pare razy też coś skrobnęła i Bombelek, Blondyna też coś trochę, ale pare dziewczyn które urodziły praktycznie nie dały już znaku życia od bardzo dawna, a szkoda. Mam nadzieję, że ja tak nie ucieknę, jak urodzeJakoś mi smutno by było bez Was, toż to teraz jak rodzina prawie, tylko taka wirtualna
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Niebieskaa ale emocje wow.. ale już wszystko za Tobą. Marianka jest z wami
wielkie gratulacje
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Niebieska wspaniale ptzezucie, nameczylas die bardzo, ale opieke masz swietna. Marianka przecudna, taki maly slodziak, nie dziwie Ci sie, ze nie mozesz sie napatrzec.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Koteczka to wszystkiego najlepszego dla Michalka
tort musiał pięknie wyglądać.
Koteczka82 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny zaczynam schizować po mału. Nie ma takiego dnia żebym nie myślała co mogę zrobić żeby tylko utrzymać 2 maluszki przy życiu. Cholernie boję że znów przyjdzie 9 tydz a one odejdą !!!a już po świętach mam 9tc więc obawa przed tym jak będzie okropna.
Codziennie popłakuje jak tylko pomyślę że mogę je stracić. Dałabym wszystko za to żeby się udało! !
Ja cały czas plamie raz mocniej raz mniej. Jest to śluz podbarwiony na brązowo.A lekarz nic nie widzi. Może z nim porozmawiam w poniedziałek, może wyślę mnie na szpital na kontrolę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2017, 08:07
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Koteczka82 wrote:Doti pisałaś że będziesz robiła badania genetyczne w łodzi. Gdzie jesteś zapisana? Ja mam genetyka 23 maja w szpitalu na pomorskiej.
Udało Ci się uzyskać skierowanie dla męża?
Koteczko, ja też jadę na pomorską, 19 czerwca. Mąż zaniósł w piątek moje pokserowane papiery do swojej rodzinnej żeby mu wypisała to skierowanie (bo chciała zobaczyć co i jak) ale mam przeczucie że mu nie wypisze. Ja w poniedziałek po południu muszę wysłać już to pocztą.
Niebieska, Marianka jest taka cudna, nie mogę się na nią napatrzyć. Po prostu do schrupaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2017, 08:09
Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37