Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry dziewczynki
Oł jeee.... Pierwszy zastrzyk za mną, śmieszne uczucieChwile poszczypało po wstrzyknięciu
Myślałam, że będzie gorzej
No fakt, jestem trochę "sucha", ważę niecałe 59kg przy wzroście 172cmAle wbrew pozorom mam na razie małą fałdkę tłuszczyku na wysokości pępka i pod, zostało mi po ciąży z córką
Podobają mi się takie umowy, jak moja i AnnakSerio, wiecie, tak pomyślałam, jak Ania pochwaliła się tu betą, ale nie myślałam, że faktycznie ja zobaczę II zaraz jak urodzi
Miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 06:25
Dorola31, Niebieskaa, sylvuś lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
sy__la wrote:A dziękuję ze pytasz
Tocze się tocze, choc nie ukrywam ze jestem caly czas na chodzie tylko ciężko mi sie wstaje i krocze boli. Nie ukrywam tez ze nie moge sie juz doczekać porodu i spotkania z Córcią!
Dzis sobie poskakalam na piłce, zobaczymy czy coś ruszy... jak narazie tylko straszaki i spinanie brzucha, czasami klucie w dole brzucha przechodzące w bóle okresowe. Mąż ćwiczy a ja na piłce jadę hehe... od dziś będę codziennie tak skakać po trochu, do tego jezdze okrężnymi ruchami bioder na piłce- podobno bardzo dobre żeby dziecko dobrze w kanał weszło.
A co, wstawie swoją fotkę jak tam sie miewamy i wyglądamy 3 dni przed terminem porodu
Ps. Właśnie mąż składa komodę dla Marysi która będzie stała prostopadle do łóżeczka... nie moge się doczekać kiedy tam poukladam ubranka, zacznę ozdabiac itd. itd.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed95a11197f6.pngsy__la lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Jacqueline wrote:Dzień dobry dziewczynki
Oł jeee.... Pierwszy zastrzyk za mną, śmieszne uczucieChwile poszczypało po wstrzyknięciu
Myślałam, że będzie gorzej
No fakt, jestem trochę "sucha", ważę niecałe 59kg przy wzroście 172cmAle wbrew pozorom mam na razie małą fałdkę tłuszczyku na wysokości pępka i pod, zostało mi po ciąży z córką
Podobają mi się takie umowy, jak moja i AnnakSerio, wiecie, tak pomyślałam, jak Ania pochwaliła się tu betą, ale nie myślałam, że faktycznie ja zobaczę II zaraz jak urodzi
Miłego dnia
Jacqueline ja też jestem suchar 169cm waga-obecnie 8tc 55kg .
Jaką masz dawkę clexane?
Super, że z zastrzykiem poszło szybko i nawet tak nie bolało.
Fajnie, że jest nas coraz więcej zafasolkowane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 07:19
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualnyEvita wrote:FSH 9.23. AMH miałąm rok temu robione - było ok (4.4) No ale przez rok się posypałam
Ja sama mam 8-9. Spokojnie. I pamiętaj ze ono zmienne co cykl.
Amh masz ładne. Jeśli spadło to nadal jest ładna rezerwa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 07:21
-
Mamaokruszka Co u Ciebie? Jak samopoczucie? Jak w pracy? Kiedy idziesz na zwolnienie. . Pewnie jesteś zadowolona
bo pamiętam że atmosfera w twojej pracy nie była za dobra..
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
Czarnulko - mam 0,4 dawkę. Tak mi genetyk powiedziała i lekarzowi jak wspomniałam w ogóle o Clexane to sam powiedział o 0,4
czarnulka24 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Hej dziewczyny
U mnie leje od rana, ale muszę się zebrać szybko i iść na pocztę. Wczoraj po tygodniu walki mąż uzyskał skierowanie do genetyka...uff, trochę nerwów nas to kosztowało. Jeszcze tylko wysłać (mamy dość daleko do Łodzi, dlatego wysyłamy) i jeden problem mniej
Sy_la cudny masz ten brzuszek, każda z nas o takim marzy
Ja dziewczyny ważę 48kg przy wzroście 1,63. Tak wiem...No ale po prostu tak mam. Mimo to jak ostatnio brałam zastrzyki Fraxi to spokojnie dawałam radęsy__la, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Mamaokruszka wrote:Jomi, rozmawiałam z moją lekarką o tym nowym leku i ona nie zaleca. Nie był badany i nie wiadomo czy jest na pewno bezpieczny dla kobiet w ciąży, nawet w ulotce jest o tym informacja. Dlatego ja się nie decyduję na zamiennik. Chociaż lekarka powiedziała, że jak będę chciała to mogę brać, ale to tylko moja decyzja.
Mój lekarz powiedział mi to samo - żeby nie kombinować..
-
Zrobiłam sobie dzisiaj test ciazowy bo nie badalam dawno bety i mam dwie piękne grube krechy. Wstawię fotkę jak będę miała neta w komputerze.
Wczoraj się wystraszylam jak brzuch zaczął mnie boleć. Nospa i pół dnia leżenia było.
Sy_la ślicznie wyglądaszM@linka, sy__la, czarnulka24, Evita, Niebieskaa, Jacqueline, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Od rana brzydka pogoda a wczoraj było tak pięknie.. Aż się z domu nie chce wychodzicMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
czarnulka24 wrote:Mamaokruszka Co u Ciebie? Jak samopoczucie? Jak w pracy? Kiedy idziesz na zwolnienie. . Pewnie jesteś zadowolona
bo pamiętam że atmosfera w twojej pracy nie była za dobra..
A i wczoraj przy okazji innych badań zrobiłam betę i wyszło 9112.3, średni dwudniowy przyrost wg kalkulatora na belly wynosi ponad 192%, mąż się śmieje, że będę kontynuowała rodzinną tradycję i będą bliźniakiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 08:21
czarnulka24, Elaria, Evita, Jacqueline, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Arleta ja brałam do ok 7 tyg ciąży 850mgx1 a potem Endo kazał zmniejszyć do 500mgx1 i brać do 12tc i tak tez mimo obaw brałam. A mój gin totalnie mi zakazał mety ale brałam i mu nie mówiłam bo zagroził mi zmianą lekarza.
Arleta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alisa wrote:Hej Sysiu
brzusio masz w sam raz. A figureczka - miodzio:-)
Kurcze Ty już masz 40tc. Sądziłam ze wcześniej rozpakujesz się.
Tez mi się marzy córcia... ale pomarzyć mozna:-)
Miałam się ciebie pytać w jakim wieku masz dzieci? Masz chłopczyka czy dziewczynkę?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Mamaokruszka wrote:Czarnulko, u mnie ok, cierpliwie czekam na USG, które ma być 21.04. (Kłamstwo, kombinuję, jak by tu pójść na wcześniejsze.) Samopoczucie na ogół dobre chociaż pierwsze ataki paniki mam już zaliczone. Ostatnio męczą mnie bóle jak na @ i bez nospy i magnezu nie udaje się ich pozbyć, za pierwszym razem wpadłam w histerię, kolejne skończyły się "jedynie" potokiem łez. Już na ostatniej wizycie dostałam zwolnienie na 2 tygodnie i siedzę sobie w domku do następnej wizyty,.z tego akurat jestem bardzo zadowolona
A i wczoraj przy okazji innych badań zrobiłam betę i wyszło 9112.3, średni dwudniowy przyrost wg kalkulatora na belly wynosi ponad 192%, mąż się śmieje, że będę kontynuowała rodzinną tradycję i będą bliźniaki
Co do bólu brzucha ja mam tak w każdej ciąży . W obecnej troszkę mniejsze albo to już kwestia przyzwyczajenia przez poprzednie ciążę. Też od tyg biorę magnez doktor mi zapisał, do tego kazał brać nospe 2x dziennie.
Beta piękna !!Mamaokruszka lubi tę wiadomość
07.06.2019 synek
10tc,
10tc] Cb
nick nieaktualny
-
Alisa wrote:Parka: 9 i 13
A to już nie maluchy.. I parka superAlisa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyM@linka wrote:Arleta ja brałam do ok 7 tyg ciąży 850mgx1 a potem Endo kazał zmniejszyć do 500mgx1 i brać do 12tc i tak tez mimo obaw brałam. A mój gin totalnie mi zakazał mety ale brałam i mu nie mówiłam bo zagroził mi zmianą lekarza.
-
nick nieaktualnyMoja siostra urodziła bobaska dziś w nocy, cieszę się, ale strasznie się też smucę, bo ja straciłam swoje....
To wszystko mnie wykańcza, pewnie za tydzień pasowałoby do niej pojechać coś kupić małemu a ja nawet nie mam siły wyjść z domu nie mówiąc o kupieniu czegoś dziecku....tak szczerze? Odechciewa się... szczególnie, że nie wiem czemu u mnie się tak dzieję, panicznie boję się kolejnych niepowodzeń, ja nie wiem ile jeszcze przetrzymam....
poza tym boję się szpitala, bo dalej nie ma krwawienia, a chciałam zacząć nową pracę i jakoś układać, a jak mi karze iść do szpitala to znowu spieprzę początek w nowej robocie.....