Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Elaria...kiedy Twoje cc?Moze pisalas, a mi umknelo...oj tak Kochana, radosc i spelnienie opisuja moj stan:D Nasza Marianka to niezly cudak. Dzisiaj w nocy (jak co noc, dzieki Bogu!) spala najpierw 4h, potem 3h, a pomiedzy spaniem mamuska musiala zalagodzic brzuszkowe sprawy...rece mi juz odpadaly od noszenia, ale jak Chrupina mnie uraczyla kilkoma usmiechami to serce sie topilo:) na pewno skupia juz wzrok na naszych twarzach i robi zdzwiona mine na widok PanaB (to taka przytulanka-termofor) i wodzi wzrokiem jak odwracam glowe, reaguje tez na moj glos. Mysle, ze te usmiechy sa juz coraz bardziej celowe. Przez caly dzien dajemy sobie swietnie rade, kryzys przychodzi okolo 21 jak Marianka jeszcze nie spi, a ja juz nie mam sily, ale wtedy na szczescie maz przejmuje stery, a w nocy ja wstaje.
Pogoda nas totalnie rozpieszcza i wczoraj wyszlysmy z kolezanka na dlugi spacer z takimi widokami:
Ikarzyca, Monika1357, Jacqueline, promyczek 39, Asia87, M@linka, Elaria, roma, Evita, MonaLiza, Elmo13, laila_25, Justa87, Dorola31, sy__la, sylvuś lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
M@linka wrote:Hahaha Elaria jestem takim wygodnickim śmierdzącym leniem, ze jedyny sport jaki mi wychodzi to surfowanie...w Internecie
M@linka lubi tę wiadomość
-
KammaMarra wrote:95% mdłości. Tylko żebym otworzyła oczy rano jak ide siku to juz sie zaczyna . i tak do momentu az nie pójdę spac wieczorem. Oczywiście o różnym stopniu nasilenia w ciagu dnia. Próbowałam herbaty z mieta imbirem i miodem nic nie daje. Probowalam mleka ciepłego do lozka bo niby pisza ze pomaga tez słabo i banana tez probowalam. No ale z drugiej strony ciesze sie ze są: )
-
Sy_la...ja nie wiem nic a nic co u Ciebie i Marysi! Moze pisalas..ale przegapilam..moze ktoras z dziewczyn mi napisze co u Ciebie jesli juz pisalas wczesniej. Mam nadzieje, ze niedlugo napiszesz nam co u Was.
Elmo..czy Ty juz urodzilas swoje kolejne szczescie?
Jagna...bylas juz kilka razy wywolywana...czy Ty juz nas opuscilas tak na zawsze? Napisz chociaz dwa slowa!
Skrzacie, mdlosci minely? Zwolnilas troche tempo w pracy? W pracy juz wiedza o ciazy? jak sie masz?
-
Niebieska, ale masz trase do spacerow. Cudowne widoki. U nas dzisiaj pochmurnie i mrzy caly czas, a u Ciebie takie cuda natury. Ach te dzieciaki, nie raz mialam.ochote nakrzyczec na.malego jak nie chcial.spac, a ja nie dawalam rady, ale tylko jeden usmiech sie pojawil.i wszystkie zlosci odchodzily. Mam nadzieje, ze kiedys kazda z nas bedzie miala mozliwosc doswiadczyc takich przezyc.
M@linka, Niebieskaa lubią tę wiadomość
Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
nick nieaktualnyLaseczki, wczorajsza wizyta była ostatnią przed porodem i trochę mnie uspokoiła, lekarz mówi, że szyjka jeszcze zamknięta, główka się nie wstawia, więc jest duża szansa, że cesarka odbędzie się 11 maja, na czym mi zależy, bo mój gin ma dyżury w szpitalu tylko w czwartki (11 maja to czwartek). Zgłosić mam się 10 maja przed południem, mają mi zrobić badania. Po porodzie zwykle zostaje się 4 doby, mam nadzieję, że nie dłużej.
Tak więc za tydzień o tej porze Tadzio powinien być już po jasnej stronie brzucha. Czasem trudno mi w to uwierzyć, mimo że się ciągle o tym mówi, że dom opanowały dzidziusiowe akcesoria, aż mi się to wydaje jakąś abstrakcją. Ale mam też takie chwile, że już nie mogę się doczekać i chcę przytulić synka.
Po powrocie z miasta czekała mnie niespodzianka od córci, laurka w kształcie... no same popatrzcie, na Dzień Matki
Wzruszyła mnie moja Misia. Pozwalam sobie pochwalić się, nie jako arcydziełem plastycznym, ale jako dowodem na to, jak starsze dziecko pięknie przeżywa nadejście rodzeństwa. Zabieram tę laurkę z dokumentami do szpitala!
Jacqueline, M@linka, Mamaokruszka, Asia87, Kiciiaaa, roma, Niebieskaa, nesairah, Justa87, Anulka0310, Dooti, Genshirin, Monika1357, Elmo13, Koteczka82, laila_25, Dorola31, MonaLiza, Aga22, jatoszka, sy__la lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki czytam Was i jestem myślami z Wami. I w dobrych i złych chwilach, szkoda ze te drugie tez są.
Wyczekuje wieści o betach, usg, i z porodówek
Ja mimo nienajlepszej pogody odpoczywam. Spędzam czas z Synem na świeżym powietrzu i tak sobie blogo czekam na sobotę...
M@linka lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Niebieska nasza Syla z Marysią mają się dobrze
właśnie rozmawiałyśmy - Syla zbiera się do napisania dla nas relacji na miarę elaboratów naszej Annak lecz póki co obowiązki nad maleńką Marysią są absorbujące
Niebieskaa, Justa87, sy__la lubią tę wiadomość
-
Czarnulko co u Ciebie? Jak się czujesz. Myślę o Tobie!!! Zobaczysz będzie wszystko dobrze!!!! To wszysto takie niesprawiedliwe. Takie pato nie dbają o siebie a rodzą. Boże pozwól nam wszystkim urodzić zdrowe dzieci. Gratuluję tym dziewczynom, które urodzily. Macierzyństwo to spelnienie dla kobiety. Miłość do dziecka jest wspaniała i bezwarunkowa !!!! Miłość okazywana dzieciom wraca do nas od nich ❤. Wszystkim testujacym życzę 2 kreseczek i spokojnej ciąży. Pozdrawiam Was wszystkie! !!
Monika1357, Asia87, czarnulka24 lubią tę wiadomość
córcia 2009
4 poronienia, mutacja MTHFR, hashimoto, NK 18%, dodatnie ANA( miano 1:160)
Synuś 04.2019 -
Porcja słodkości na dzisiaj:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c7402833973.jpg
Ten niżej spodobał się nam najbardziej - więc chyba z nami ostatecznie zostanie, ale najchętniej wzięłabym wszystkie!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3ed3db1bf8b.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 15:10
Monika1357, nesairah, roma, Jacqueline, Mamaokruszka, Genshirin, MonaLiza, M@linka, Evita, Anulka0310, Elaria, Anetta31, promyczek 39, Alisa, laila_25, Kaczuszka86, Justa87, Niebieskaa, SusannaDean, czarnulka24, Dorola31, sy__la lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny gratuluje dobrych wieści wysokich bet
Przykro mi że nie wszystkim się udaje ...
Niebieska dziękuję za zainteresowanie ja nadal w dwupaku termin mam na dziś ale na razie cisza coś tam pobolewa czasem mocniej ale to jeszcze nie to chyba . Jutro mam ktg i ewentualnie wizytę i zobaczymy kiedy do szpitala pójdę na wywołanie będę chciała jak najszybciej ponieważ jak już wam pisałam mam niedługo komunię
Zawsze czytam co u Was słychać ale ostatnio słabo idzie mi pisanieGenshirin, Ikarzyca, Niebieskaa, sy__la lubią tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
nick nieaktualny
-
Anulka0310 wrote:Czarnulko co u Ciebie? Jak się czujesz. Myślę o Tobie!!! Zobaczysz będzie wszystko dobrze!!!! To wszysto takie niesprawiedliwe. Takie pato nie dbają o siebie a rodzą. Boże pozwól nam wszystkim urodzić zdrowe dzieci. Gratuluję tym dziewczynom, które urodzily. Macierzyństwo to spelnienie dla kobiety. Miłość do dziecka jest wspaniała i bezwarunkowa !!!! Miłość okazywana dzieciom wraca do nas od nich ❤. Wszystkim testujacym życzę 2 kreseczek i spokojnej ciąży. Pozdrawiam Was wszystkie! !!
Cześć Anula. Ja leżę wciąż na szpitalu i nic narazie mi nie mówiono kiedy wychodzę. Krwawienie juz malutkie i mam nadzieję że już nie wróci. Jutro może zamówię detektor tetna płodu. Naraz dają tylko nospe,magnez, luteine, no i ciągle biore acard i clexane. Ale bede rozmawiać z swoim ginem może o zmniejszeniu dawki clexane z 06 na 04 lub o odstawieniu acardu .
Bo chyba jestem za chuda do tej dawki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 20:00
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
nick nieaktualny
-
Arleta i Skrzacie powodzenia jutro na prenatalnych!
Ja juz nie moge sie doczekac swoich:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2017, 22:17
Arleta lubi tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Ikarzyca wrote:Porcja słodkości na dzisiaj:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9c7402833973.jpg
Ten niżej spodobał się nam najbardziej - więc chyba z nami ostatecznie zostanie, ale najchętniej wzięłabym wszystkie!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d3ed3db1bf8b.jpgNadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Dobry wieczór Kochane:)
Jak mi miło, że o mnie pamiętacie!
Justa ogromnie dziękuję za kciuki, bardzo się przydadzą, bo już dziś trochę zaczynam się denerwować czy wszystko jest ok...
Niebieska jakie macie cudowne widoki na spacerach z Marianką! Co ja bym dała za takie krajobrazy! Dech zapiera:) Mam nadzieję, że u Was sprawa z karmienia z dnia na dzień jest coraz lepsza:)
Jeśli chodzi o moje mdłości to jest już dużo lepiej, czuję, że powoli ustępują i w zamian...przychodzi zgaga;) Ale staram się jakoś z nią walczyć migdały, łyk mleka, mało smażonego, często myję zęby no i takie tam domowe sposoby;)
Czarnulko odetchnęłam, gdy przeczytałam wiadomość od Ciebie. Zaglądałam w ciągu majówki i wypatrywałam co tam u Ciebie. Dobrze, że krwawienie się zmniejszyło, a w detektor na Twoim miejscu też bym na pewno zainwestowała. Będziesz miała dzieciaki na podsłuchu;)
Ikarku gratuluję pięknej bety:) Bardzo bardzo się cieszę!
Yoselyn a jak u Ciebie? Zaczęło się już? Mam nadzieję, że nic fizycznie bardzo Cię nie boli, bo psychicznie to domyślam się, że serce pewnie masz popękane na milion kawałków. Przytulam:*
Elaria fajnie, że ta ostatnia wizyta wypadła ok. To teraz wypatrujemy finału u Ciebie:D
Kupiłam sobie ciążowe legginsy, są super...i tak bardzo bym chciała, żeby się przydały...Trzymajcie kciuki jutro dziewczyny, żeby Groszek miał się dobrze i był zdrowy. O 15:30 mam wizytę.
Arletko a Ty o której masz prenatalne jutro? Obydwie będziemy mieć nerwówkę...czarnulka24, Koteczka82, Genshirin, Elaria lubią tę wiadomość