Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia87 wrote:Elaria, Elmo wielkie graulacje! Witamy dzieciaczki na świecie. Cieszcie się sobą, łapcie każdą chwile. No i bądźcie szczęśliwi!
No to 2 miejsca wolne, ciekawe kto je teraz zapełni? Ktoś się ukrywa, a niedługo testuje? hm... czy czekamy na transfery? bo ja to jeszcze dłuuuugo :p
Susanna miała testować i się nie odzywa więc może coś na rzeczy jest -
nick nieaktualnyDzis ide ba bete bo pomylkowo zrobilam 25tke wiec ... Do tego doszly krwawienia z nosa... Mialam to w obu ciazach ale rownie dkbrze moze byc inny czynnik ktory to wywoluje bo podejrzen nie mialam zadnych co dk tego... Takze wynik po 21 dam wam tu znac
Dziewczyny doczytam was i bardzo przepraszam ze nie odniose sie do niczego,ale na komorce w pracy ciezko sie skupic... A na komputerze sie bron boze nie zaloguje... Takze ... -
SusannaDean wrote:Dzis ide ba bete bo pomylkowo zrobilam 25tke wiec ... Do tego doszly krwawienia z nosa... Mialam to w obu ciazach ale rownie dkbrze moze byc inny czynnik ktory to wywoluje bo podejrzen nie mialam zadnych co dk tego... Takze wynik po 21 dam wam tu znac
Dziewczyny doczytam was i bardzo przepraszam ze nie odniose sie do niczego,ale na komorce w pracy ciezko sie skupic... A na komputerze sie bron boze nie zaloguje... Takze ...
No a coś było na tej 25? Mi wychodziły lepsze kreski niż na 10.SusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIkarzyca wrote:No a coś było na tej 25? Mi wychodziły lepsze kreski niż na 10.
-
Ikarzyca wrote:23 mają
Jak tam Kaczuszko - brzusio już widać?
Jejo ja bym nie wytrzymała tyle czasuchoć teraz wizyty mam co 3-4 tyg. Gdzieś wrzucalam foto a juz skasowalam z telefonu. Na skali +2 czasem 2,5kg i już raczej troszkę widać bo brzucha już nie da się wciągnąć choć wciąż zależy to od tego co z jem
często po obiedzie to do brzucha dochodzi ciąża spożywcza i brzuch jak 5-6 miesiąc wtedy też odrazu dodatkowy kg na wadze hahahahaha
Dużo leżę, wogole nie wymiotowalam nie mam mdłości cycki nie bolą. Zupełnie nie ciążowy i gdyby nie to że wciąż bardzo dużo leżę i jestem trochę uziemiona w domu to nie odczuwalabym ciąży na ten momentWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 09:54
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Paula95 wrote:witam dziewczyny, chce sie przylaczyc do grupy, od paru miesiecy staralismy sie o dzieciaczka i niestety wczoraj dowiedzialam sie ze poronilam, wiec starania ciag dalszy...
Paula witaj na wątku. Część dziewczyn się stara a co najważniejsze cześć urodziła bądź jest w ciąży i to jest moim zdaniem kopniak do kolejnych starań.Paula95 lubi tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Elmo,
Ufff!! Nareszcie!! Super! Juuuuż!!
Gratulacje wielkie!
Życzę Wam wszystkiego najpiękniejszego na całe wspólne życie!
Nie obyło się bez stresu, ale najważniejsze, że skarb już w ramionachElmo13 lubi tę wiadomość
-
Elaria,
Witamy Tadzika na Ovu!!
Gratulacje na miarę wagi synusia!Czyli duuuże!!
Słodkiego miłego życia! No i czekamy na wieści, jak starsza siostra przyjęła braciszka -
nick nieaktualny
-
ana167 wrote:Najczęściej liczy sie tak:
Od dnia transferu odejmuje sie 14 dni i wiek zarodka, u mnie 3 dni.. Wychodzi wtedy 1dc...
Moje samopoczucie.. Hmmm. Prawie rozszrapalam rano m.. Wybucham jak armata o byle co... I spac mi się chce..
Pani, to L4 aż się prosi
Czyli kiedy wychodzi Ci pierwszy dzień cyklu? Mi wychodzi 3 kwietnia z owulki - była późno i dla braku stresu liczę sobie dla klasycznych cykli 28 dniowych nieco późniejszy termin @ (a tak naprawdę OM 29 marca). Przynajmniej nie będę się stresować że ciąża mniejsza
Ja teraz jestem (na L4):
wyspana, wypoczęta, zrelaksowana, wcale nie myślę za dużo, mam czas na przyjemności i przez to nawet fuszki idą mi sprawniej
O - chwilo trwaj!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 10:46
Gaduaaa, M@linka, Asia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kto teraz najbliżej do porodu?
Bo nieco sie pogubiłam
Czyżby nasza Jagienka której troche czasu jeszcze jednak zostało?
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
ja wpisałam się na miejsce Jagienki ale chętnie mogę wskoczyć już teraz
choć pewnie jak się uda to bliżej porodu Jagienki niż teraz
byłam u gina w środę -10 dc a jakby po owulce jużwięc w tym cyklu na pewno ciąży nie będzie