Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
A jeszcze Aga22 - 27tc i pare dni ma z tego co widziałam na suwaczku
Ale tak fest najbliżej to chyba Jagna
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Pochodziłam dziś trochę i kurde jakoś mi dziwnie, taki "ciężki brzuch" mi się wydaje, trochę mnie w jajniku czy gdzieś w okolicy czasem zakłuje, ale przede wszystkim to zjadłam pyszne żeberko na obiad i od godziny mnie muli
Nie mam jakichś "super" mdłości i dopiero od niedawna takie poważniejsze, są lepsze i gorsze dni. Ale cieszę się, że są
I straaaaaasznie nie mogę się doczekać wizytyPraktycznie calutkie 6 dni, bo wizyta przed południem w czwartek
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Dziewczyny pisałam do swojego lekarza ze cały czas podkrwawiam bordowa krwią i juz to jest 2 tydz po krwotoku i pytalam czy odstawić acard to mi napisał ze odstawić tylko na 4 dni ale nie wiedział że ja już od niedzieli nie biore
dziś chyba wezmę zaufam lekarzowi .. a tak w ogóle to moja waga coś nie rusza zbyt .. zaczęłam więcej jeść zeby maluchom nic nie brakowało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 17:15
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Jacqueline wrote:Pochodziłam dziś trochę i kurde jakoś mi dziwnie, taki "ciężki brzuch" mi się wydaje, trochę mnie w jajniku czy gdzieś w okolicy czasem zakłuje, ale przede wszystkim to zjadłam pyszne żeberko na obiad i od godziny mnie muli
Nie mam jakichś "super" mdłości i dopiero od niedawna takie poważniejsze, są lepsze i gorsze dni. Ale cieszę się, że są
I straaaaaasznie nie mogę się doczekać wizytyPraktycznie calutkie 6 dni, bo wizyta przed południem w czwartek
Jacqueline powodzenia na wizycie we czwartek. Ja mam w środę prenatalne ale musze jechać na nie 60km bo bede robić w dobrej klinice w moich oklicach ciężko znaleźć ginekologa co by się tak super na tym znał.
Co do mdłości to ja miałam może z 3-4 razy do tego czasu i zero wymiotów.
Fajne że ty masz mdłości zawsze to jakiś objaw ciążowy i na pewno czujesz się spokojniejszaJacqueline lubi tę wiadomość
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Gaduaaa wrote:Jagienka na pewno przede mną
u mnie koło 14 sierpnia
I do sierpnia już szybciutko zleci
Ale faktycznie nie wiem czemu też wydawało mi się jakoś, że już u Ciebie jakiś 30tc...
To będzie po kolei - w lipcu Jagna, w sierpniu Aga i TyAga22 lubi tę wiadomość
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
Witam dziewczyny tutaj Was po raz ostatni ...
Chciałabym się pożegnać i podziękować Wam za tyle pięknych tutaj chwil, tych pełnych smutku i tych pełnych radości. Tych kiedy dostałam od Was dużo wsparcia i gdzie sama mogłam wsparcie dać. Przez moje poronienie przeszło mi się myślę łatwiej dzięki Wam, nie czułam się wtedy samotna w tym wszystkim i miałam też więcej siły na walkę widząc że dużo z Was po jakimś czasie mimo strat zachodziła w ciążę.. Bardzo się z Wami zżyłam.. Nie jednokrotnie zaufałam i pisałam o szczegółach z prywatnego życia... Było mi bardzo miło gościć w Waszych progachNiestety nadszedł dzień w którym na niektórych z Was się bardzo zawiodłam.. dostałam dziś wirtualnego płaskiego prosto w pysk.. od osób po których się tego NIGDY bym nie spodziewała.. nie myślałam,że kiedyś się popłaczę przez wirtualne osoby i wirtualny świat... z ogromną przykrością opuszczam Wasz wątek. Nie wymieniając wszystkich po kolei , to każdej z Was chcę jeszcze raz podziękować za to że byłyście
To na prawdę kawałek mojego życia, moja historia.. Każdej z Was również życzę wszystkiego co najlepsze i najpiękniejsze, aby staraczkom udało się zajść w ciąże i bezproblemowo ją przejść a wszystkim ciężarnym już dziewczynom szczęśliwych rozwiązań
i przepraszam jeśli kiedykolwiek , kogokolwiek tutaj za mocno uraziłam lub źle potraktowałam3majcie się dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 18:30
ruda9215, czarnulka24, laila_25 lubią tę wiadomość
FabianCyprian
Tymuś
-
Jejo Gaduaaa co się stało?????
Komu bencki spuszczac???
Może to nie w porę ale cicho chwałę się że mamy 14+0 i będzie chłopiec
Oczywiście wszyscy czekali na dziewczynkę ale dla mnie najważniejsze żeby byli zdrowe i urodziło się w odpowiednim czasie. A z czasem oswoje się z myślą że to chlopczyk, choć od początku mówiłam o dzieciu w męskiej osobie. Narazie jestem w szokuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 19:52
czarnulka24, laila_25, Jacqueline, Ikarzyca, Yoselyn82, skrzat1988, Justa87, Anetta31, Genshirin, Koteczka82, Arleta, Asia87, Monika1357, sy__la, sylvuś lubią tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam sie oficjalnie jeszcze raz u Was, wczoraj poronilam wiec ten tego... fizycznie jest super, psychicznie nie jest zle wiec... byle tylko szybko zaczac sie starac...Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
nick nieaktualny
-
Justya85 wrote:Witam sie oficjalnie jeszcze raz u Was, wczoraj poronilam wiec ten tego... fizycznie jest super, psychicznie nie jest zle wiec... byle tylko szybko zaczac sie starac...
Musimy walczyc o nasze szczescie! i musi nam sie udac w koncu!! mam nadzieje ze zaswieci dla nas szybko sloneczko!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Justya przykro mi. Trzymaj się. Dobrze że myślisz już do przodu.
Gadua co się stało?Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Susan trzymam kciuki za beteMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Justya85 wrote:Witam sie oficjalnie jeszcze raz u Was, wczoraj poronilam wiec ten tego... fizycznie jest super, psychicznie nie jest zle wiec... byle tylko szybko zaczac sie starac...
Justya85 lubi tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:Musimy walczyc o nasze szczescie! i musi nam sie udac w koncu!! mam nadzieje ze zaswieci dla nas szybko sloneczko!
Susan jak betaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 21:26
Yoselyn82 lubi tę wiadomość