Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
annak wrote:Kaczuszko,
Gratuluję syna!
Wcześnie się zdecydował na ujawnienie
Lekarz nie miał wątpliwości dzieć pięknie rozkraczyl nogizresztą pokazał mi buzię to odrazu pomyślałam że taki podobny do taty i to nie może być dziewczynka.
Niestety i ja nie skakalam z radość ale to był szok i pewnie za kilka dni oswoje się z tą myśląWiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 08:36
promyczek 39, Magdzia88, Genshirin, Monika1357, Koteczka82 lubią tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Oczywiście wszystko wyjaśni się po porodzie do kogo podobny. To tylko takie moje skojarzenia z obrazu 3czy tam 4 d
Popieram w 100 % wpis Niebieskiej.Wazny jest komfort i bezpieczenstwo .
Kiedys napisalam ze to forum jest dla mnie jak miod na moje serce,a tym miodem byly wlasnie dziewczyny z ktorymi teraz jestem na fb.Magdzia88 lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Kaczuszka86 wrote:Oczywiście wszystko wyjaśni się po porodzie do kogo podobny. To tylko takie moje skojarzenia z obrazu 3czy tam 4 d
Super sprawa ze po takim usg jesteś w stanie poznać że bardziej podobny do mężaniesamowite!
Monika1357 lubi tę wiadomość
-
promyczek 39 wrote:Popieram w 100 % wpis Niebieskiej.Wazny jest komfort i bezpieczenstwo .
Kiedys napisalam ze to forum jest dla mnie jak miod na moje serce,a tym miodem byly wlasnie dziewczyny z ktorymi teraz jestem na fb.
Dokladnie promyczku i reasumując tego typu wylekanie rzeczu na forum to taka trochę podstawowa i niedojrzalosc.
Ale szkoda sliny
Co tam u Ciebie?jak procedury?
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Ikarzyca wrote:Super sprawa ze po takim usg jesteś w stanie poznać że bardziej podobny do męża
niesamowite!
Kaczuszko czyli u mnie jest szansa zobaczenia fifola lub dziurki? Ktory dokladmie mialas tyg?05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Kamma na razie mamy porobione badania i czekamy na wyniki,miedzy innym kariotypy.Bede miala dlugi protokol , ale start to tez za jakas chwilę.Ogolnie coraz blizej.
A wktorym Ty juz jestes tygodniu?
Yose mialam Ci napisac ze to super pomysl z tym wyjazdem:! czasami takie wyjazdy sie fajnie koncza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 08:55
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
promyczek 39 wrote:Kamma na razie mamy porobione badania i czekamy na wyniki,miedzy innym kariotypy.Bede miala dlugi protokol , ale start to tez za jakas chwilę.Ogolnie coraz blizej.
A wktorym Ty juz jestes tygodniu?
Yose mialam Ci napisac ze to super pomysl z tym wyjazdem:! czasami takie wyjazdy sie fajnie koncza
Już albo az w 10
30 mamy prenatalne i juz dzisoaj mezowi marudzilam ze dopiero za 3 tyg wizyta i osiwieje. Ale on spokoj stoicki.
Czyli mam rozumieć że już coraz bliżej ale pięknie ile musicoe czekax na kariotypy? My robilismy prywatnie w przyśpieszonym tempiepromyczek 39 lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
nick nieaktualnyTo jeszcze i ja wypowiem się w mojej sprawie.
Zakończyłam starania. Powody tej decyzji zostawiam dla siebie.
Pozdrawiam wszystkie " dinozaurzyce" tego forum, dziekuje za okazane przez Was wsparcie od prawie 1,5 roku.
Wiem wiem czasem na forum pysk to mialam:-) - ale zawsze byłam sobą.
Dzięki temu forum zyskałam coś bardzo cennego a raczej kogoś: Romcię.
W doli czy niedoli zawsze obok, służąc pomocną dłonią czy dobrym słowem.
Romciu - wiedz ze jesteś mi bardzo bliska i bardzo Ci dziekuje za wszystko ( Ty wiesz za co:-)).
Powodzenia Dziewczyny! !!
Magdzia88, Edyś82 lubią tę wiadomość
-
Ikarzyca wrote:Super sprawa ze po takim usg jesteś w stanie poznać że bardziej podobny do męża
niesamowite!
To tylko taka zabawaodrazu skojarzyło mi się jak zobaczyłam nos i pomyślałam że to twarz typowo chłopieca.
Kammamarra u mnie z miesiączki 13+6 ale z usg wychodziło kilka więcej. W poprzedniej ciąży też mi lekarka wskazywała na podobnym etapie i jako jedyna trafiła bo później między nogami była pepowina i nie mogli zobaczyć aż do tego porodu w 22tc nie byłam pewna choć czulam że dziewczyna
Alisko jeśli tego potrzebujesz to tylko życzę Ci jak najlepiej
czasem odpuszczeniu starań towarzyszy ogromną ulga i człowiek wraca do życia. Aleeeee kto teraz będzie mnie rozsmieszal??? Uwielbiam takie nie "wyparzone" buzię i takie co w glowie to i na języku, sama jestem podobna i uwielbiam szczerość, nawet ta najbardziej dla mnie nie wygodna
Alisa lubi tę wiadomość
Alisa wrote:To jeszcze i ja wypowiem się w mojej sprawie.
Zakończyłam starania. Powody tej decyzji zostawiam dla siebie.
Pozdrawiam wszystkie " dinozaurzyce" tego forum, dziekuje za okazane przez Was wsparcie od prawie 1,5 roku.
Wiem wiem czasem na forum pysk to mialam:-) - ale zawsze byłam sobą.
Dzięki temu forum zyskałam coś bardzo cennego a raczej kogoś: Romcię.
W doli czy niedoli zawsze obok, służąc pomocną dłonią czy dobrym słowem.
Romciu - wiedz ze jesteś mi bardzo bliska i bardzo Ci dziekuje za wszystko ( Ty wiesz za co:-)).
Powodzenia Dziewczyny! !!
Alisko kochanaDuzo szczescia dla Ciebie! i ja rowniez dziekuje za Ciebie tutaj.
A co do Romci... to.. oj tak...jestesmy szczesciarami.Alisa lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Ja również opuszczam wątek. Nie mam po co tutaj więcej pisać. Osoby, których historie były mi najbliższe stwierdzają, że mnie nie znają mimo mojej obecności tutaj od dawien dawna i odrzucają spośród siebie. Większości nowych osób nie ogarniam i pewnie już tutaj nie ogarnę, nie mam całych dni na czytanie forum w internecie i gubię się w mnogości nowych przeplatających sie historii chociaż każdej z was życze jak najpomyślniejszych zdarzeń. Ucieszyłam się na myśl możliwości przeniesienia relacji na fb chociaż miałam obawy dotyczące odkrycia sie.
Dołączając na chwile do "wybranych" zarówno moja jak i ich tożsamość została odkryta. Jest mi przykro, że zdecydowałam się tam dołączyć nawet na chwile, ujawnić kim jestem naprawde poza forum - po czym bez słowa zostałyśmy usunięte ja i gadi.
Trzeba było nas wcale nie dodawać. Myślicie, że tylko wy cenicie sobie prywatność?
W tej chwili nie dam rady czuć się tutaj swobodnie.
Pozdrawiam wraz z moim bubkiem równo w połowie gotowości do samodzielnego życia.
Być może dam wam jeszcze znac jak spotkamy się po drugiej stronie brzucha.
Dziękuję wszystkim dziewczynom, które wspierały mnie w najgorszych chwilach.
PS. Nie martw sie Niebieska nie mam zamiaru handlowac twoimi fotami po internecie możesz spac spokojnie...
aniołek 01.02.2016r -
Kaczuszko, gratulacje, dopiero teraz doczytałam że będzie synuś!
Alisa, powodzenia!Kaczuszka86 lubi tę wiadomość
Nasz cud ANTOŚ24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
"Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37 -
Jakoś tak przykro tu się zrobiło... Chciałabym jakoś się odnieść,ale nie jestem żadna ze stron i ciężko cokolwiek napisać... Nie mniej jednak bez względu jaka decyzję podejmiecie gorąco Wam kibicuje.Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
kaczuszko po cichu gratuluje chlopczyka
promyczku w ogole to wczoraj rano jak jeszcze spalam, maz wchodzi do pokoju i mowi zarezerwowalem lot do Wloch - Wenecji, ja mu mowie zeby mi kitow nie pociskal, ze takie kity to komus innemu moze mowic, a on mowi date i kiedy. A ja mowie zeby ze mnie nie zartowal, wiec mowie pokaz mi dowod na to, wchodze do pokoju a tam lot zamowiony i oplacony.. maz mowi mina moja bezcenna...
KammaMarra gdyby nie to co sie stalo to bylabym teraz juz w 11tc... no nic.. walczmy dalej... a wy rosnijcie zdrowo!
Aliska bedzie mi brakowalo twoich fajnych i szczerych slow.. twoje poczucie humoru rozbawialo mnie i pomimo ze mialam dobre i zle dni to zawsze sprawialo ze sie usmiechnelam. Powodzenia
laila_25 trzymaj sie, rosnijcie zdrowo
Dziewczyny odnosnie dyskusji to jak wiadomo ja jestem tutaj nowa, zdaje sobie sprawe ze mnie nie znacie, nie pisze tak duzo o sobie, znacie moja historie i moje staty, wiem ze nie naleze do "dinozaurow" ale DZIEKUJE WAM ze mimo tego ze sie nie znamy osobiscie, co nie ukrywam ze bym chciala poznac was to otrzymalam od was wiele wsparcia, zrozumienia, sympatii, dobrego slowa i wiele wiele innych rzeczy... Wiem ze moglam wam sie wyplakac tutaj a wy nie smialyscie sie ze mnie, a wrecz wspieraliscie. Nie zawsze bliska kolezanka czy przyjaciolka ktora nie przeszla przez to co my rozumie co ja czuje i potrafi wesprzec.
Kaczuszka86, promyczek 39, roma, laila_25, Jacqueline lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Gaduaaa mimo, że jestem w stanie zrozumieć, że może być Ci przykro, to nie potrafię zostawić słowa "fałsz" w Twoim poście bez komentarza. Różnica między forum a grupą na facebooku polega na tym, że tutaj odsłaniasz tylko taką cząstkę Ciebie jaką chcesz. Jak w życiu - są tu osoby, które darzysz mniejszą lub większą sympatią, którym ufasz bardziej lub mniej. Pisząc cokolwiek na tym forum bierzesz pod uwagę to, że przeczytają to wszystkie dziewczyny, a dodatkowo każdy, kto tu wejdzie z zewnątrz. Dlatego właśnie nie publikujesz postów czy zdjęć, które wydają Ci się zbyt intymne. Grupę prywatną zakłada jakaś konkretna osoba i decyduje, kogo chce w tej grupie widzieć. W ten sposób zbiera się grono bliskich sobie osób, które darząc się dużym zaufaniem i sympatią dzielą się na wzajem osobistymi wpisami, zdjęciami, wyznaniami. I dobrze jest mieć pewność, że zanim w tej grupie pojawi się ktoś nowy, kto z marszu będzie miał dostęp do wszystkiego co do tej pory tam wrzuciłaś zostanie to z Tobą skonsultowane, prawda? Daje to duże poczucie bezpieczeństwa i pewność, że tak jak Ty chronisz prywatność innych zachowując tylko dla siebie wszystko to, z czym dzielą się dziewczyny tak i Twoja prywatność będzie chroniona. Niebieska użyła dobrego porównania - dlaczego rozmawiasz na priv z wybranymi osobami z tego wątku? Dlaczego nie piszecie tego wszystkiego tutaj, na forum, do nas wszystkich? Czy to czyni Cię osobą fałszywą? Nie wydaje mi się. To oznacza tylko tyle, że niektóre z nas darzysz większym zaufaniem i sympatią. To tak jak w życiu w realu - nie zapraszasz do domu wszystkich sąsiadów i nie pokazujesz im gdzie trzymasz biżuterię, no nie
? Dziewczyny, nie ma w całej tej sytuacji nic fałszywego, to bardzo niewłaściwe słowo. Mamy prawo przecież decydować, kogo "wpuszczamy" do swojego prywatnego życia, do tego własnie służy grupa zamknięta.
Ja bardzo sobie cenię ten wątek, poznałam tu na prawdę wspaniałe kobiety i jest to fantastyczne miejsce, gdzie nowe dziewczyny mogą uzyskać pomoc i wsparcie. Cieszę się, że takie miejsce żyje, że jestem jego częścią, ale to nie oznacza, że z niektórymi z Was nie mogę przejść na wyższy poziom znajomości.
Aliska, Niebieska, Kamcia - dziękuję Wam za miłe słowa.
Aliska - Ty wiesz, że zawsze dla Ciebie jestem!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 11:02
Alisa, promyczek 39, annak, Jacqueline, sylvuś, sy__la, Magdzia88, skrzat1988 lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Alisko,
Tak obiektywnie to pewnie każda z nas jest z trochę innej planety. Ale ja przeogromne cieszę się, że znalazła się jeszcze inna planeta, na której mogłyśmy się spotkać. O naszym spotkaniu live już nie wspomnę!
Jesteś osobą nie do zastąpienia i nie do podrobienia na tym wątku.
Wierzę, że wybrałaś to, co dla Was najlepsze. Czasem koniec oznacza początek. Tego Ci życzę!
Uściski mocne!
I może zamelduj się kiedyś, czy coś, Dzioucha!Alisa, promyczek 39 lubią tę wiadomość