X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy znowu starania
Odpowiedz

Zaczynamy znowu starania

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2017, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Slaskie laboratorium robi mnie w ciula, tak trudno zbadac negatywna bete?? Ha ha

• Ikarzyca Autorytet

Wysłany: 12 maja 2017, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Slaskie laboratorium robi mnie w ciula, tak trudno zbadac negatywna bete?? Ha ha

O jaaaa, tak długo? W Śla? Aż dziwne.

o148df9havalwhwu.png

Aniołeczek (*) 9tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2017, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No staramy sie dalej, tak jak myslalam, ale beta musiala byc bo mam leciec na zastrzykach,wiec...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2017, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Dzisiejsza beta 15292, chyba dobrze? Niestety wizyta u gin przełożona na poniedziałek. Jak tu wytrzymać? Ale najważniejsze, że dolegliwości ciążowe nie odpuszczają.

Susanna trzymam kciuki za betę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 22:27

Genshirin, Koteczka82, Monika1357, sylvuś lubią tę wiadomość

• Jacqueline Autorytet

Wysłany: 12 maja 2017, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna - buuuuuuuu :/ :/ :/

12.12.2017 - jestem :D Izabela, 55cm i 4450g :)
    Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g :)
    Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
    Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
    Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
    Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2017, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacqueline wrote:
    Susanna - buuuuuuuu :/ :/ :/
    Z jednej strony buu a z drugiej nie czuje sie z tym najgorzej. Wiem ze sie uda w ciagu kilku miesiecy a ja przynajmniej zdolam zrzucic kilogramy i wyczekac na umowe lepsza w pracy ;) spokojnie,jest mi smutno ale wiem ze w koncu sie uda

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2017, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewuszki tymczasem czytanie nowej powiesci katarzyny bereniki miszczuk ;****

• Dooti Autorytet

Wysłany: 12 maja 2017, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Z jednej strony buu a z drugiej nie czuje sie z tym najgorzej. Wiem ze sie uda w ciagu kilku miesiecy a ja przynajmniej zdolam zrzucic kilogramy i wyczekac na umowe lepsza w pracy ;) spokojnie,jest mi smutno ale wiem ze w koncu sie uda

Susanna uda się napewno!

Edyś beta super :)

Edyś82 lubi tę wiadomość

Nasz cud ANTOŚ <3 24.06.2018 (33tc +2) 52cm, 2200g
    atdcanliaa6igbwu.png
    trombofilia-niedobór białka S, dodatnie ANA
    Aniołki 06.2016 9tc, 12.2016 9tc , 03.2017 9tc
    "Dla Boga bowiem nie ma nic niemożliwego" ŁK 1,37
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2017, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dooti wrote:
    Susanna uda się napewno!

Edyś beta super :)
    Wiem, uda, ale teraz musi do konca ;) takze cierpliwosc bedzie nagrodzona

• Paula_29 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2017, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Chciałam się przywitać. Przeglądałam forum i zobaczyłam, że Susanna pisze. Nie wiem czy pamiętasz byłyśmy razem na czerwcowym wątku. U nas niestety też nie skończyło się dobrze.
    Teraz znowu zaczynamy starania, dostaliśmy zielone światło.
    Przeczytałam i przepłakałam sporo z tych wątków ale dopiero teraz odważyłam się tu coś napisać

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Monika1357 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2017, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_29 wrote:
    Cześć dziewczyny. Chciałam się przywitać. Przeglądałam forum i zobaczyłam, że Susanna pisze. Nie wiem czy pamiętasz byłyśmy razem na czerwcowym wątku. U nas niestety też nie skończyło się dobrze.
    Teraz znowu zaczynamy starania, dostaliśmy zielone światło.
    Przeczytałam i przepłakałam sporo z tych wątków ale dopiero teraz odważyłam się tu coś napisać

Witam na forum. Rozgosc sie. Dostaniesz tu potrzebne wsparcie.

Paula_29 lubi tę wiadomość

Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
    Danielek 03.05.2015r.
    Sebastianek 27.08.2017r.
  • Monika1357 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2017, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadua chyba rozumiem o co Ci chodzi. Nie bede pisala na forum, jeżeli Ty bedziesz miala taka ochote to napiszesz. Trzymaj sie kochana. Przemysl czy na pewno chcesz calkowicie opuscic forum. Moze chwilowa przerwa dobrze Ci zrobi, a pozniej do nas wrócisz.

Gaduaaa lubi tę wiadomość

Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
    Danielek 03.05.2015r.
    Sebastianek 27.08.2017r.
  • Kaczuszka86 Autorytet

Wysłany: 13 maja 2017, 00:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arletko moja ciążowa paro a co u Ciebie? Tzn wiem że czekasz na pessar ale jak maluch? Podziel podglądać płeć?

Gaduaaa coś mnie chyba ominęło albo na priv musiało coś polecieć że tak diametralnie zdecydowałas się pożegnać :( mam nadzieję że jednak będziesz wracać do tych z nas które interesują się twoja osoba.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 00:45

Gaduaaa lubi tę wiadomość

mhsv9vvj9veszbog.png
    25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
    23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
    31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
    19.11.2017 nasz największy skarb Norbert <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 maja 2017, 04:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2018, 12:26

• annak Autorytet

Wysłany: 13 maja 2017, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana,
    Przyzwyczajanie się do wschodu słońca może być całkiem niezłą opcją w obliczu zbliżającego się macierzyństwa :-)
    Ja zaliczam takie atrakcje praktycznie codziennie.

Paula, Justya,
    Bardzo mi przykro, że musicie tutaj być i że dotknęło Was to nieszczęście. Na tym forum znajdziecie dużo wsparcia, wiedzy, ale przede wszystkim zrozumienia, którego często brakuje ze strony osób, które nie przeszły straty.

Susanna,
    Napisałaś tak "ostatecznie", ale rozumiem, że wyniku bety jeszcze nie ma?

ana167 lubi tę wiadomość

<3 16.03 2017 - przyszłaś do mnie...
    iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

• annak Autorytet

Wysłany: 13 maja 2017, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczuszko,
    Gratuluję syna!
    Wcześnie się zdecydował na ujawnienie :-)

Magdzia88 lubi tę wiadomość

<3 16.03 2017 - przyszłaś do mnie...
    iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

• Jacqueline Autorytet

Wysłany: 13 maja 2017, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczuszko - gratulacje :) I masz racje, co tam gadanie innych, ale coś gadać muszą ;)

Paula - witaj i rozgość się <3

Justya - na początku zazwyczaj jest najgorzej, żal do świata za to co sie stało. Z czasem jakoś zaczyna sie z tym żyć, radzić sobie. Mam nadzieję, że niedługo a raczej w swoim czasie pochwalisz nam ty się II <3

Yoselyn - fajna inicjatywa męża z tym wyjazdem :) Takie coś w większości bardzo dobrze działa na naszą psychikę :)

Jeszcze 5 dni do ponownego ujrzenia mojej kijanki :D

promyczek 39, Yoselyn82 lubią tę wiadomość

12.12.2017 - jestem :D Izabela, 55cm i 4450g :)
    Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g :)
    Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
    Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
    Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
    Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
  • Gaduaaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2017, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dla jasności.. Mnie forum nie zmeczylo.. I nie muszę od niego odpoczywać.. Ktoś po prostu mnie i Laila tak potraktował że nie będziemy już tu pisać.. Nie będę na tyle chamska i bezczelna żeby pisać kto i co.. Ale uważajcie bo jest tu dużo fałszu..

Fabian <3 Cyprian <3 Tymuś <3
  • Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 13 maja 2017, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chcialam zabierac glosu, ale podejrzewalam, ze tak sie skonczy i naprawde Gaduaa nie musisz pisac, ze nie chcesz byc bezczepna i chamska, bo wlasnie to robisz, wiec daruj sobie zaprzeczanie temu zachowaniu. I naprawde...nie musisz nikogo ostrzegac przed falszem, bo niestety ale nie masz racji, choc rozumiem, ze tak przezywasz to, ze zostalas odrzucona. Masz prawo do swojej intepretacji wydarzen. a ja do swojej i z calego szacunku do dziewczyn, ktore tu sa i tego co tutaj otrzymalam, chetnie przedstawie swoja wersje i wszystko bedzie jasne.

Zalozylysmy grupe na facebooku..ja z paroma weterankami tego forum. I to nie jest grupa dedykowana calemu watkowi Zaczynamy znowu starania. To jest grupa dla kobiet, ktorych wspaniala relacja rozpoczela sie tutaj..w internecie...i ktore mialy ochote zaciesnic wiezi i wejsc na wyzszy poziom prywatnosci..dzielic zdjecia, dzielic smutki i radosci dnia codziennego, ktore nie maja nic wspolnego ze staraniami.

ALE (i teraz bede pisac o sobie i to jest moj poglad na sprawe, byc moze dzielony przez innych) dla mnie jest bardzo wazne zaufanie, bezpieczenstwo, poczucie, ze moge sie zblaznic, zawstydzic, wyglupic i znajdzie sie miejsce dla takich zachowan. Moze jestem naiwna...i wiem, ze nie znam wszystkich tych dziewczyn "w realu", ale mam 100% zaufania, ze zadna mnie nie wysmieje, nie obrazi, nie wykorzysta moich zdjec przeciwko mnie etc.

I do sedna...dla mnie zaufanie buduje sie przez lata, doswiadczenia, chwile gorsze i lepsze..i Ty Gadua nadaszarpnelas moje zaufanie. Pamietam szczegolnie jedna sytuacje kiedy m.in. ja zostalam przez Ciebie obrazona w bardzo w mojej ocenie niedojrzaly sposob i jestem tak skonstruowana, ze jesli nie chce nad dana relacja pracowac, a zaufanie jest nadszarpniete to taka relacja jest dla mnie mocno zaburzona i tyle. Nie ma zaufania, nie ma bezpieczenstwa, nie ma bezpieczenstwa nie bede dzielic sie prywatnymi zdjeciami... a takie jest m.in. dla mnie zalozenie grupy. I mowie tutaj o sobie...nie mowie o innych dziewczynach, podkreslam! Ale to sa na tyle cudowne osoby, ze czuje, ze respektuja, ze ktos moze nie czuc sie komfortowo w tak prywatnej grupie z osobami do kotrych nie ma 100% zaufania.

Co do Laili... to nie znam laili... znam z kilku postow tutaj, nie jest dla mnie bliska osoba i przy calym szacunku i sympatii do laili na forum, nie mam ochoty dzielic sie prywatnym zyciem z osoba, ktorej nie znam. Podkreslam: to jest moje zdanie i tyle.

Nikt nie broni Tobie zalozyc grupy... zreszta...grupa...to tylko nazwa..to bardziej chodzi o pewne zaufane, przyjacielskie grono... ja nie wnikam z kim rozmawiasz na privie, z kim dzielisz sie prywatnoscia i dla m nie podobnie dziala ta grupa..to moj taki osobisty, cudowny priv...tyle tylko, ze w jednym momencie to co pisze dociera do kilku osob.

Jestesmy osobami doroslymi, bioracymi odpowiedzialnosc za siebie, wiec wytlumaczylam Ci tak jak ja to widze... i naprawde nie ma to nic wspolnego z falszem, ktorego sie doszukujesz. Czego mialby dotyczyc ten falsz??? Nigdy nie napisalam, ze jestes moja przyjaciolka od serca i bede sie z Toba wszystkim dzielic...wiec nie rozumiem Twojego zarzutu. Nigdy, przenigdy nie oszukalam zadnej czlonkini tego forum, nigdy nie napisalam nic falszywego, zawsze dzielilam sie soba w 100% ale na innym poziomie niz w grupie na fb. Bo tak sie buduje relacje..z niektorymi sa dalsze, z innymi ma sie ochote je zaciesnic... a dodatkowo...w tej grupie chcemy dyskutowac dochodzenie kolejnych osob, tak zeby kazdy czul sie komfortowo.
    Nieco chaotyczny ten wpis, jeszcze spie... i juz nie bede sie (mam nadzieje) wiecej odnosic do tego tematu.

P.S. Skoro forum Cie nie zmeczylo to dlaczego odchodzisz? Nie rozumiem co ma wspolnego Twoje uczestnictwo tutaj z grupa na fb.

Edit: domyslam sie, ze sprawa grupy rozniosla sie szerzej...coz..taka konstrukcja czlowieka..natomiast grupa na fb nie ma nic wspolnego z moja sympatia i szacunkiem do osob z tego watku, warto tego nie mieszac. I zawsze bede miala ten watek w sercu..czastka Was jest w Chrupce <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2017, 08:09

Jacqueline, promyczek 39, jomi81, Magdzia88, jatoszka, SusannaDean, sy__la, Koteczka82, Asia87, skrzat1988 lubią tę wiadomość

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
  • KammaMarra Autorytet

Wysłany: 13 maja 2017, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieskaa wrote:
    Nie chcialam zabierac glosu, ale podejrzewalam, ze tak sie skonczy i naprawde Gaduaa nie musisz pisac, ze nie chcesz byc bezczepna i chamska, bo wlasnie to robisz, wiec daruj sobie zaprzeczanie temu zachowaniu. I naprawde...nie musisz nikogo ostrzegac przed falszem, bo niestety ale nie masz racji, choc rozumiem, ze tak przezywasz to, ze zostalas odrzucona. Masz prawo do swojej intepretacji wydarzen. a ja do swojej i z calego szacunku do dziewczyn, ktore tu sa i tego co tutaj otrzymalam, chetnie przedstawie swoja wersje i wszystko bedzie jasne.

Zalozylysmy grupe na facebooku..ja z paroma weterankami tego forum. I to nie jest grupa dedykowana calemu watkowi Zaczynamy znowu starania. To jest grupa dla kobiet, ktorych wspaniala relacja rozpoczela sie tutaj..w internecie...i ktore mialy ochote zaciesnic wiezi i wejsc na wyzszy poziom prywatnosci..dzielic zdjecia, dzielic smutki i radosci dnia codziennego, ktore nie maja nic wspolnego ze staraniami.

ALE (i teraz bede pisac o sobie i to jest moj poglad na sprawe, byc moze dzielony przez innych) dla mnie jest bardzo wazne zaufanie, bezpieczenstwo, poczucie, ze moge sie zblaznic, zawstydzic, wyglupic i znajdzie sie miejsce dla takich zachowan. Moze jestem naiwna...i wiem, ze nie znam wszystkich tych dziewczyn "w realu", ale mam 100% zaufania, ze zadna mnie nie wysmieje, nie obrazi, nie wykorzysta moich zdjec przeciwko mnie etc.

I do sedna...dla mnie zaufanie buduje sie przez lata, doswiadczenia, chwile gorsze i lepsze..i Ty Gadua nadaszarpnelas moje zaufanie. Pamietam szczegolnie jedna sytuacje kiedy m.in. ja zostalam przez Ciebie obrazona w bardzo w mojej ocenie niedojrzaly sposob i jestem tak skonstruowana, ze jesli nie chce nad dana relacja pracowac, a zaufanie jest nadszarpniete to taka relacja jest dla mnie mocno zaburzona i tyle. Nie ma zaufania, nie ma bezpieczenstwa, nie ma bezpieczenstwa nie bede dzielic sie prywatnymi zdjeciami... a takie jest m.in. dla mnie zalozenie grupy. I mowie tutaj o sobie...nie mowie o innych dziewczynach, podkreslam! Ale to sa na tyle cudowne osoby, ze czuje, ze respektuja, ze ktos moze nie czuc sie komfortowo w tak prywatnej grupie z osobami do kotrych nie ma 100% zaufania.

Co do Laili... to nie znam laili... znam z kilku postow tutaj, nie jest dla mnie bliska osoba i przy calym szacunku i sympatii do laili na forum, nie mam ochoty dzielic sie prywatnym zyciem z osoba, ktorej nie znam. Podkreslam: to jest moje zdanie i tyle.

Nikt nie broni Tobie zalozyc grupy... zreszta...grupa...to tylko nazwa..to bardziej chodzi o pewne zaufane, przyjacielskie grono... ja nie wnikam z kim rozmawiasz na privie, z kim dzielisz sie prywatnoscia i dla m nie podobnie dziala ta grupa..to moj taki osobisty, cudowny priv...tyle tylko, ze w jednym momencie to co pisze dociera do kilku osob.

Jestesmy osobami doroslymi, bioracymi odpowiedzialnosc za siebie, wiec wytlumaczylam Ci tak jak ja to widze... i naprawde nie ma to nic wspolnego z falszem, ktorego sie doszukujesz. Czego mialby dotyczyc ten falsz??? Nigdy nie napisalam, ze jestes moja przyjaciolka od serca i bede sie z Toba wszystkim dzielic...wiec nie rozumiem Twojego zarzutu. Nigdy, przenigdy nie oszukalam zadnej czlonkini tego forum, nigdy nie napisalam nic falszywego, zawsze dzielilam sie soba w 100% ale na innym poziomie niz w grupie na fb. Bo tak sie buduje relacje..z niektorymi sa dalsze, z innymi ma sie ochote je zaciesnic... a dodatkowo...w tej grupie chcemy dyskutowac dochodzenie kolejnych osob, tak zeby kazdy czul sie komfortowo.
    Nieco chaotyczny ten wpis, jeszcze spie... i juz nie bede sie (mam nadzieje) wiecej odnosic do tego tematu.

P.S. Skoro forum Cie nie zmeczylo to dlaczego odchodzisz? Nie rozumiem co ma wspolnego Twoje uczestnictwo tutaj z grupa na fb.

Edit: domyslam sie, ze sprawa grupy rozniosla sie szerzej...coz..taka konstrukcja czlowieka..natomiast grupa na fb nie ma nic wspolnego z moja sympatia i szacunkiem do osob z tego watku, warto tego nie mieszac. I zawsze bede miala ten watek w sercu..czastka Was jest w Chrupce <3

Ja tez sie odniose a propo np zaproszen na fb ktore dostaje od osób z forum i w pelni podzielam zdanie niebieskiej choc mnie w tej elitarnej grupie ni ma:D

Nie akceptuje zaproszen od osob ktorych nie znam z racji prywatności jaką sobie cenie. A ostatnio dostaje kilka. Mam kontakt prywatnie z osobami które sa bliskie mi sercu m.in zuczek ikarek alisa okruszek romcia i z nimi mam kontakt w realu i znaja moje zycie prywatne.

A co do niektórych osob : zapomnial wol jak cielciem był!!
    mi sie tylko przypominaja czasy z forum jak niektóre z vertigo i hoples na czele disowaly laski na forum dlateyo niektorzy pewnie zauwazyli ze komentuje rzadko lub tylko tych osob ktore wykazaly wobec mnie szacunek.

Ps. Zycze milego dnia :)

Magdzia88 lubi tę wiadomość

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
‹‹ 2321 2322 2323 2324 2325 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ