Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam we wtorek wizytę. Jeśli endo będzie ładne to za 2 tygodnie transfer, wiec chętnie wskoczę na wolne miejsce
A póki co lecę kosić trawnik, bo mam dziś dzień wolnego więc biorę się za prace ogrodowe.
promyczek 39 lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Jacqueline wrote:Kto teraz najbliżej do porodu?
Bo nieco sie pogubiłam
Czyżby nasza Jagienka której troche czasu jeszcze jednak zostało?
Najbliżej chyba są Jagienka i Gaduka
Tak coś mi się kojarzy...Gaduaaa lubi tę wiadomość
Kochać Cię było łatwo, zapomnieć niemożliwe...
Mateuszek 26tc [*]
Maleństwo 6/9tc [*]
Michaś moja miłość -
Elmo, Elaria serdeczne gratulacje
niech maluszki rosną zdrowo. Zdrowka dla was
Paula95 wiem co czujesz, pare dni temu to samo przezylam...trzymaj sie!
Elmo13 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny od dwoch dni jestem strasznie nerwowa i placzliwa? myslicie ze hormony dochodza do siebie?
Maz mi dzis powiedzial ze chce mnie na tydzien wziąć do Wloch - Wenecja, Rzym itd..zebym sie zrelaksowala i naslonecznila i nabrala checi do kolejnych staran.myslicie ze to dobry pomysl? ja juz kiedys bylam w tych miejscach ale moj maz nie, wiec jest okazja poleciec sobie
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny od dwoch dni jestem strasznie nerwowa i placzliwa? myslicie ze hormony dochodza do siebie?
Maz mi dzis powiedzial ze chce mnie na tydzien wziąć do Wloch - Wenecja, Rzym itd..zebym sie zrelaksowala i naslonecznila i nabrala checi do kolejnych staran.myslicie ze to dobry pomysl? ja juz kiedys bylam w tych miejscach ale moj maz nie, wiec jest okazja poleciec sobie
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Monika1357 wrote:Juz jestem po wizycie i szyjka ma 2,8 cm. Maluszek ok, ale on mi co kilka godzin przypomina o sobie. Mam dalej brac luteine 2x50, do tego nospa forte 3 razy dziennie i magnez. Martwi mnie ta szyjka, ale skoro lekarz mowi, zeby na razie sie nie przejmowac. Najpierw jak mi zmierzyl to wyszlo 2,2 cm, ale pogniotl mi brzuch i zmierzyl jeszcze raz. Ufam mu bo jest dobrym lekarzem, ale jakos mam.obawy.
Jeszcze dzisiaj kolezanka w 16 tc, ze dzisiaj jej lekarz powiedzial, ze szyjka jej sie wyprostowala jak do porodu, albo poronienia. Spotkalyscie sie z takim przypadkiem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 11:55
Monika1357 lubi tę wiadomość
-
Yoselyn myślę że to piękna inicjatywa twojego męża i warto zmienić otoczenie
A co do twego nastroju to wręcz wygląda jak huśtawka hormonów no i ostatnio te zmiany pogody nie były sprzyjające ale już idzie ciepełkoYoselyn82, SusannaDean lubią tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Podróż jak najbardziej! My też miesiąc temu byliśmy na wypadzie w Niemczech, moc atrakcji, codziennie coś i wracaliśmy zawsze późnym wieczorem a rano na nowo zwiedzanie. Dodało mi to sil, nabrała dystansu. Więc polecam!Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny
Maz wlasnie zarezerwowal bilety lotnicze... tak sie cieszeza 1,5 tygodnia lecimy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 13:22
Genshirin, Kaczuszka86, ana167, promyczek 39, Koteczka82, Asia87, Monika1357 lubią tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:Dziewczyny od dwoch dni jestem strasznie nerwowa i placzliwa? myslicie ze hormony dochodza do siebie?
Rany no jasne! Południowy klimat super poprawia nastrój!Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tez bym chetnie wskoczyła na jedno z tych wolnych miejsc...
Dziewczyny prosze o moc kciukow...
Dzis mialam IUI jestem juz po... podano.mi 7,5mln bardzo dobrej jakosci i ruchliwosci plemnikow (lekarz bardzo chwalil jakosc nasienia juz przed preparatyka)... dzis i jutro mamy jeszcze poprawic a od niedzieli zaczynam Lutinus 100mg 3x1 waginalnie, Utrogestan 100mg 3x1 lykac oraz Progynova 3x1 lykac... 29 maja mam przyjechac na bete... takze teraz jeszcze czas poprawek a od nuedzieli wielkie oczekiwanie...jomi81, Genshirin, jatoszka, Kaczuszka86, promyczek 39, Koteczka82, Edyś82, Asia87, Aga22, Monika1357, sylvuś lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700