Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
SusannaDean - tak, w tej ciąży tylko
W tej też Acard od cyklu przed ciążą, choć Acard brałam też przy bio-chem, ale Clexane i Encorton tylko teraz
SusannaDean lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyJacqueline wrote:SusannaDean - tak, w tej ciąży tylko
W tej też Acard od cyklu przed ciążą, choć Acard brałam też przy bio-chem, ale Clexane i Encorton tylko teraz
Jacqueline lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie odnosnie endo czy od samego poczatku endo jest trojwartwowe czy dopiero przed sama owulacja? i potem pod wplywem progesternu endo jest dwuwarstwowe tak? a co w przypadku jak endo nie jest takie jakie powinno byc w 1 fazie, mimo tego rosnie, pecherzyk jest i potem sie bierze lutke w 2 fazie to to endo dalej jest zle? czy nie?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:Dziewczyny mam pytanie odnosnie endo czy od samego poczatku endo jest trojwartwowe czy dopiero przed sama owulacja? i potem pod wplywem progesternu endo jest dwuwarstwowe tak? a co w przypadku jak endo nie jest takie jakie powinno byc w 1 fazie, mimo tego rosnie, pecherzyk jest i potem sie bierze lutke w 2 fazie to to endo dalej jest zle? czy nie?
-
Yoselyn - też przeżywałam bardzo ciąże innych, cieszyłam sie, że u dziewczyn jest ok w sumie, jednak dopóki nie minął to ostatniej ciąży było mi nieco smutno. Choć też te suwaczki były też nadzieją, że i mi kiedyś się uda.
Dużo wsparcia jednak udało mi sie znaleźć na forum no i mąż, który też to jednak przeżywał, ale tak sie z tym krył zawsze... Na prawdę doceniam też to, że mam już jedno zdrowe dziecko, chyba lepiej to wszystko zniosłam też dzięki niej, jednak też nie wiem co by było gdyby spotkało nas to samo bez dziecka.
Bardzo się cieszę, że sprawy z adopcją już na takim etapie u wastyle sie naczytałam historii, że jak zostało zaadoptowane dziecko, potem naturalny cud.
Wy dalej działacie teraz naturalnie czy w planach też in vitro z az ponownie bądź coś inaczej? Trzymam kciuki YosYoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Jacqueline wrote:Yoselyn - też przeżywałam bardzo ciąże innych, cieszyłam sie, że u dziewczyn jest ok w sumie, jednak dopóki nie minął to ostatniej ciąży było mi nieco smutno. Choć też te suwaczki były też nadzieją, że i mi kiedyś się uda.
Dużo wsparcia jednak udało mi sie znaleźć na forum no i mąż, który też to jednak przeżywał, ale tak sie z tym krył zawsze... Na prawdę doceniam też to, że mam już jedno zdrowe dziecko, chyba lepiej to wszystko zniosłam też dzięki niej, jednak też nie wiem co by było gdyby spotkało nas to samo bez dziecka.
Bardzo się cieszę, że sprawy z adopcją już na takim etapie u wastyle sie naczytałam historii, że jak zostało zaadoptowane dziecko, potem naturalny cud.
Wy dalej działacie teraz naturalnie czy w planach też in vitro z az ponownie bądź coś inaczej? Trzymam kciuki Yos
Dzialamy naturalnie, a jak sie nie uda to podchodzimy do AZMoze i umnie bedzie naturalny cud jak zaadaptujemy maluszka
Jacqueline, SusannaDean lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Wredna @ znowu przyszła!A miałam nadzieję,że nie przyjdzie.W środę za tydzień mam wizytę u nowego gina,myślę,że jak przy poprzedniej ciąży potrzebuję duphastom na zagnieżdżenie,ale obecny gin nie dał mimo moich sugestii.Moze ten nowy coś sensownego zaproponuje.
Jacquelineto piękne,co napisałaś o radości swojej córki.Moja bardzo pragnie rodzeństwa,ma prawie 4lata.Dzisiaj na zakupach oglądała ubranka dla niemowląt i mówiła co kupi dla braciszka:)
Yoselyn,moja znajoma była u wielu lekarzy i nie mogła zajść w ciążę.Kiedy adoptowała dziecko,po pół roku była w ciąży.Lekarz powiedział,że widocznie blokada była gdzieśs w głowie.Ostatecznie została mamą dziecka adoptowanego i jeszcze dwojki własnych.2013 Córka - największa miłość
7.04.2017 - 9tc [*] Aniołek
12.2017 cp
-
Yoselyn82 wrote:Dzialamy naturalnie, a jak sie nie uda to podchodzimy do AZ
Moze i umnie bedzie naturalny cud jak zaadaptujemy maluszka
Bardzo, bardzo Cię podziwiam to piękne że potrafisz obdarzyć Miłością dzieciątko któremu tak bardzo tego brakuje. Podziwiam takich ludzi ja bym chyba nie potrafiła, chociaż bardzo bym chciała umieć być tak bezinteresowna. Ukłony!
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
Witam nowe staraczki życzę dużo sił i cierpliwości!
Jagna co taka cisza przecież Ty niedługo radzisz a nic się nie odzywasz
Monia jak samopoczucie dzisiaj?
Upał co dziewczyny nie ma czym oddychać..
Wczoraj byłam u lekarza mała ma 2900g wszystko ok a dziwi mnie to że lekarz nie badał mi szyjki masakra tylko zrobił małej przepływy i mówił że jest duża życzy mi spokoju..
2 aniołki [*] ❤ -
Aga22 - a ostatnio jak było z szyjką bo nie pamiętam? A badanie ginekologiczne miałaś teraz? Może zbadał tylko palpacyjnie i nic po prostu nie mówił bo jest ok
Mój lekarz też nie jest jakiś super wylewny, jak się zapytam to cierpliwie odpowiada, jeśli jednak nie widzi nic niepokojącego i wszystko odpowiada stanowi ciąży na dany moment, znaczy mieści się w normie, to często nie komentuje tego zbyt wylewnie
-
Hej dziewczyny ciężko mi Was nadrobić bo mam tu słaby zasięg. U mnie ok chociaż mąż już znowu się pilnuje i nie chce. Wczoraj się zapomniał i dostałam sexik do końca ale to jeszcze za wcześnie jakiś 7/8 dc. Ja nie chcę rezygnować więc pewnie trochę pomogę losowi. Trzymajcie kciuki. Pozdrawiam Was serdecznie
Monika1357, Justa87, Aga22, Jacqueline lubią tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Hej
Od jutra zaczynam mierzyć sobie temperaturkę - powiedzcie mi jakies godziny sa najlepsze i jak to wyglada jak jest wyzsza to owu, jak nizsza to nic?
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEdzia1993 wrote:Hej
Od jutra zaczynam mierzyć sobie temperaturkę - powiedzcie mi jakies godziny sa najlepsze i jak to wyglada jak jest wyzsza to owu, jak nizsza to nic?
Dopiero jak jest spadek, potem wzrost 3 temperatur można mówić o owu - to jesli chodzi o wykresEdzia1993 lubi tę wiadomość
-
Edzia - najlepiej po przebudzeniu jak Susanna pisze i to trzymaj termometr przy łóżku żebyś nie musiała wstawać
Koteczko - jeśli mąż nie będzie sam za bardzo pytał który to dzień i w ogóle to nie mów, może, może...Edzia1993 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
mam do odsprzedania szczęśliwe opakowania inofemu (jeden po naszej Juście - zaczęłam z niego pić w szczęśliwym cyklu) i jedno pełne dodatkowe opakowanie - 60 szt. Szkoda, żeby się zmarnowało - do tego mam też Dong Quai i półtorej opakowania CLO (z jednego 5 tabsów łyknęłam, a drugie nieotwarte)
Jak któraś by chciała szczęśliwe witaminki to dajcie znać
-
Szczęśliwe bym chciała ale bez kwasu foliowego, bo nie moge go brac
W nocy taki ból brzucha mnie obudził że masakra do 5 nie spałam, ale ja zrobiłam później do 11. teraz w pośpiechu obiad robię i ogarniam dom zanim mój wróci z pracy; )Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Aga - to skoro ostatnio było rozwarcie małe aż dziwne, że szyjki teraz ci nie badał zwłaszcza, że to dopiero 34/35tc, choć maluszek już praktycznie bezpieczny. A i co ci o tym żelazie powiedział skoro miałaś skierowanie i cie nie przyjęli?12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g