Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
jadę na lekach, gripex i pyralgina żeby mi gorączkę zbijało i głowa nie bolała, ogólnie ok rano jak wstałam było najgorzej bo od bólu głowy aż wymiotowac mi sie chciało
najgorsze ze jutro mam egzamin a ja zamiast sie porzadnie pouczyc to ja spałam poł dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 19:56
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Oj biedna Ty, też byłam chora tydz temu masakra, zreszta w domu zrobił się szpital
Wypoczywaj i zdaj egzamin -
Moje drogi, mam dobre wiesci Bąbel ma 4,1mm, jego mieszkanko 2,6cm. Wymiary są zgodne z 6t1d (a dziś jest 6t0d), więc idealnie. Serduszko pika. Doktorek nie znalazł żadnego niepokojącego źródła plamienia, ktore jednorazowo mnie dzis nawiedzilo. Mam się przestać denerwować bo to nam teraz najbardziej szkodzi i żyć spokojnie i oszczędnie. Cieszę się ogromnie i to jest inna radość niż za pierwszym razem. Wtedy natuealnie też się cieszylam, ale to że jest dobrze było dla mnie takie normalne i oczywiste. Teraz każda dobra wiadomość to jak najpiekniejszy prezent, na który czekałam całe życie. Myślę, że kto jak kto, ale wy wiecie o co mi chodzi
palma, Jacqueline, maggda, blondyna5555, Kadabra, osa, bobo_frut, M@linka, malika89, Coconue, sy__la, Bomblica, gama, inessa lubią tę wiadomość
-
kkkaaarrr cieszę się batdzo ze jestes spokojna :* :*
Zobaczysz tak jak u Jacq bedzie silny bąbelJacqueline lubi tę wiadomość
-
Kkkaaarrr - serdeczne gratulacje Wierzę, że tym razem będzie już dobrze Choć ja straciłam ciążę wcześnie, całkiem dobrze wiem co masz na myśli Nie stresuj się tak jak doktorek mówi
W ciąży z córką nie przyjmowałam, że może być coś źle, wizyty zdawały mi się rutynowe i tyle
A wczoraj jak zobaczyłam serduszko i to, że ciąża zgadza się z OM a nie jak ostatnio... Jakbym los na loterii wygrałaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2016, 20:13
Dziulka21, palma, kkkaaarrr, bobo_frut, M@linka, gama lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Kkkaaarrr gratuluję
Dziulka nie chce tutaj smucic, ale ja miałam tzw " gluta " przy poronieniu niestety pamiętam to jak dziś, gdy doszło do krwawienia na papierze zobaczyłam jakby taką małą galarete która.właśnie się rozciągala, wtedy wydawało mi się ze to moje maleństwo, teraz myślę podobnie jak dziewczyny ze mogły to być skrzepy krwi i resztki tego.
Może faktycznie u Ciebie jeszcze się organizm oczyszcza. Wiadomo najpewniej zapytaj lekarza. -
Blondyna - to samo pomyślałam i już o tym nie myślę. @ się rozkręciła teraz i zaczynam nowy cykl
blondyna5555 lubi tę wiadomość
-
To ja Was z chęcią zarażam wiruskami
Uwaga, uwaga ....... aaaaaaapsik !!!!!!palma, M@linka, gama lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Palma - dawaj ze mną mam nadzieję, ze w tym samym czasie zobaczymy kropka zielonego
Jacq - łaaapie ) -
nick nieaktualny
-
Xaxa wrote:Dam znać, wizyta chyba będzie po pierwszej @. Ja w 1 ciążę zaszłam od razu na lekkim wspomaganiu clo, dostałam pół tabletki przez 5 dni mimo iż był to dopiero 2 cykl starań ale wtedy tamten lekarz stwierdził, że mam pco. Pco mam wykluczone i teraz długo się starałam i byłam 5 cykli na clo + ovitrelle. O tarczycy w moim przypadku mogłabym chyba książkę napisać, mi raczej "popsuli" ją lekarze ;(
ja na pierwszym cyklu z clo +ovitrelle zaszłam,niestety do 7 tygodnia tylko,ale to takie swiatełko w tunelu,mam nadzieje ze kolejny raz juz sie uda,czekam tylko na @...
Na wątku z clo dziewczyna teraz zaszła w 6 cyklu z clo,miała miec jeszcze jeden ostatni 7my ale udało sie,w dodatku ciąza blizniacza,farciaraWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 01:06
Antoś IVF,Julisia natural
-
Niebieskaa wrote:Gratulacje dziewczyny, ktore zobaczyly juz swoje malenstwa na usg...to mi daje duzo nadziei!!! my zaczynamy chyba w marcu, jesli wit. D i tsh bedzie ok- taki warunek od lekarza, z jednej strony ciesze sie na kolejne proby, z drugiej strach jest ogromny
jakie masz tsh,kiedy robisz badanie?
Strach ma wielkie oczy podobno,więc z powodu oczu nie warto sie lekac.Warto zwalczas ten strach chęcią posiadania malenstwa,tez mam obawy i lęki ale moje marzenie jest silniejsze i będe próbowała ile sie da,bo nie spoczne póki nadzieja jestAntoś IVF,Julisia natural