Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaczuszka86 wrote:Halo halo kto testuje w tym tygodniu? Prawdopodobnie zwalnia się brzuch
, jeśli nie urodze do środy to mam iść na oddzial i będziemy prowokować syna do wyjścia
No w końcu się coś zaczyna dziać))))
A co do testowania to ja dopiero w przyszłą środę!!! buuuu ;P
Kazik, urodzony 20.11.2018. Nasz największy CUD
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
MTHFR - obie hetero, oniżone białko S.
Obie ciąże po IUI
Kariotypy OK, nasienie super
Hashi, wysoka prolaktyna - unormowane -
Hej dziewczyny
Ja od czwartku mam coś dziwnego, otóż podczas robienia kupki z pochwy wysuwa mi się szyja macicy.
Powiedziałam wczoraj to lekarzowi na wizycie i on sprawdzał to z 10 minut, ale szyjka jak na złość daleko. Aż zaczęłam myśleć, że się pomyliłam. Ale po powrocie do domu to samo. A ku ku!
Lekarz powiedział, że mam mocne tyłozgięcie i długa szyjke. Czy to może być przyczyna?
Poza tym u nas wszystko gra. Trzymam mocno kciuki za Wasze testowanie i za łatwy poród Kaczuszki
Jak tam Jacqu u Ciebie?
Buziaki:*
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaczuszka86 wrote:Halo halo kto testuje w tym tygodniu? Prawdopodobnie zwalnia się brzuch
, jeśli nie urodze do środy to mam iść na oddzial i będziemy prowokować syna do wyjścia.
termin @ mam niedz-pon.
Tak czy siak, Kaczuszka - powodzenia!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2017, 12:05
Gos77, Kaczuszka86 lubią tę wiadomość
16.01.2017 [*] (11tydz)
12.05.2017 [*] (8tydz)
26.11.2018 Wojtuś
23.06.2020 [*] (8tydz) -
Vigry - trzymam kciuki za piątek!!
vigry lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
Obie ciąże po IUI
Chętnych dużo
Ja powinnam dzisiaj dostać okres, wczoraj robiłam test przed wizytą - jedna kreska, więc czekam dalej. Ovu miałam 3.11, znowu mi pewnie coś się poprzestawiało, a piersi mnie bolą straszliwie. W dodatku reagują na zimno-ciepło i jak wczoraj wyszłam w cienkiej kurtce, myślałam, że skonam. Pierwszy raz czekam na @ w nadziei, że minie mi ból piersi.
Lekarz dał mi tylko miovarin, a jak nie będzie po kuracji miesięcznej lepiej, to wypisze luteinę pod język.
Czy któraś brała ten miovarin? Co to za cudo?2013 Córka - największa miłość
7.04.2017 - 9tc [*] Aniołek
12.2017 cp
-
Ja owulację miałam dopiero co, bo 8/9.11.....
Mam non stop wzdęcia, ale to za wcześnie na jakiekolwiek potencjalne objawy. Więc albo żrę coś nieopdowiedniego albo od wzrostu progesteronu mnie tak rozpycha
Aniołek [*] 08.2017
11.2017 - biochemiczna
41 lat....
Obie ciąże po IUI
Kaczuszko trzymam kciuki &&&&&
Szybkiego i jak najmniej bolesnego poroduzaraz przytulisz Maleństwo<3
Kaczuszka86 lubi tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
Kaczuszki trzymam kciuki!
Ja w czwartek mam termin @. Ale wczoraj zrobiłam test i wyszedł negatywny. Oczywiście ludze się jeszcze ze może za wcześnie.Kaczuszka86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny dziękuję za wsparcie
oby szybko poszło. Mam nadzieję że jutro dostanę się na oddzial i nie będą długo czekać z wywoływaniem bo już dziś ciężki dzień i humory i brak sił. Chyba łapie mnie stres
Jacq co u ciebie?
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
baljov wrote:Dziewczyny, czy może ktoś mi powiedzieć czy te wyniki są prawidłowe? Niby obydwa wyniki są ujemne ale jeden parametr jest obniżony...
Nie jestem ekspertem ale na tak niskie odchylenia osobiście nie zwracam uwagi więc mam nadzieję że i u ciebie to nic niepokojacegobaljov lubi tę wiadomość
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Cześć wszystkim,
Zacznę od życzeń:
-Tym blisko terminów w miarę bezbolesnego i szybkiego porodu.
-Wszystkim staraczką jak najszybszego zajście i pięknych 9 miesięcy.
Witam też nowe dziewczyny szkoda, że musiałyście tu trafić, ale to wspaniałe miejsce, które daje siłę po stracie.
Moje szczęście dzisiaj skończyło 3 miesiące. Czas leci jak oszalały. Dotarłam się z moim Konradem i młody już przesypia od 23 do 5, więc i mama może pospać. W poniedziałek złożyliśmy wniosek o żłobek (chce żeby tam się dostał w przyszłym roku, żebym mogła wrócić do pracy.) mam nadzieje, że się dostanie choć marne szanse, bo ma młody dwoje rodziców pracujących
Życzę wszystkim, aby mogły doświadczyć cudu macierzyństwa. Buziaki dla wszystkichAnnaZ, baljov, sylvuś, Koteczka82, Kadabra, Natikka123 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny bardzo dawno nie pisałam. Co u was?
Jacqueline widzę ze suwaczek pędzi i wnet dojdzie do końca:)jak się czujesz?
Genshir super ze wszystko okoby tak dalej..
Mamookruszka napisz co u CIebie?
Reszta dziewczyny koteczka, justa, elaria ,niebieska, m@linka,annak itd ... napiszcie co u was jestem ciekawa jak sobie radzicie, jak wam czas mija , jak wasze maluchy27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Czarnulko:-) napisz co u Twoich Maluszków?
Cały czas trzymam kciuki za Dzielnych Chłopaków i ich Mamęczarnulka24 lubi tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
I ja do Was dołączam.
Mam prawie 3-letnią córkę i dwie ciąże zakończone niepowodzeniem. W lipcu ciąża obumarła (10 tydzień) - poronienie zatrzymane i łyżeczkowanie, tydzień temu poronienie samoistne w 6 tygodniu (pierwszy cykl starań po poronieniu). Dzisiaj robię kontrolną betę, a jutro wizyta u ginekologa. Może zleci mi jakieś badania, bo poza progesteronem nic nie robiłam.
Liczę, że znajdę u Was wsparcie i zarazicie mnie pozytywnym nastawieniem. -
Dominika32 wrote:Hej Dziewczyny
Ja juz mam 4 dzien @(1-szej po lyzeczkowaniu)
Czy wasze @ po zabiegu rowniez byly tak obfite??
Zaczynam sie troche martwic,nie dosc ze obfita to jeszcze skrzepy.
Ja też miałam dość obfite krwawienie - zupełnie inne niż przed ciążą. Zobaczymy jak będzie teraz. -
aLunia wrote:Zrobiłam dziś test i oczywiście negatywny
ale dziewczyny tu pisały o różnych przypadkach, dopóki nie ma @ to nie wiadomo na 100%...
16.01.2017 [*] (11tydz)
12.05.2017 [*] (8tydz)
26.11.2018 Wojtuś
23.06.2020 [*] (8tydz)