Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
bondzik007 wrote:Admiralka, jeśli chciałabyś namiar na fajnych lekarzy w Poznaniu, to mam dwóch z polecenia. Dzięki jednej babce moja kuzynka szczęśliwie donosiła ciąże gdzie wcześniej trzy razy poroniła i raz urodziła martwe dziecko w 40tc, a drugiego lekarz polecał mi mój szef
Hej, czy też mogłabym poprosić o namiary? :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2017, 20:31
23.08.2018 [*] Nasza Dziewczynka (11+0 tc)
23.08.2017 [*] Nasz Chłopczyk (8+5 tc)
Dodatnie ANA
MTHFR 1298A (homozygota)
PAI-1 4G/5G
Fatalne cytokiny -
We wtorek mam zamiar zamówić ten zestaw
Ale jestem podbudowana,ze mój lekarz jednak myśli o lekach po rozmowie ze mną.Czuję się spokojniejsza, jeśli się zdecyduję.
Wszystkim Wam życzę,żeby Nowy Rok był łaskawszy,pełen zdrowych i odnoszących ciąż i ślicznyh bobasów!Edyśka82, bondzik007, admiralka, sylvuś lubią tę wiadomość
2013 Córka - największa miłość
7.04.2017 - 9tc [*] Aniołek
12.2017 cp
-
Dziewczyny szczęśliwego nowego i dużo lepszego roku, rzędem wszystkim zdrowia i spełnienia marzeń :*
bondzik007, Edyśka82 lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Przede wszystkim zdrowia i dużo dużo miłości
Edyśka82 lubi tę wiadomość
-
Wam rowniez dziewczyny wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku. Mam nadzieję, ze nasze marzenia sie spełnią
U mnie dzisiaj piekny pozytyw na tescie owu, ale raczej odpuszczamy ten cykl. Raz ze torbiel, musze sprawdzic co sie z nia dzieje, dwa mutacje... poczekam na wizyte 3 stycznia i w nastepnym cyklu ruszam, jesli tylko bede mogla.
A dzisiaj swietuje podwojnie, Sylwester i moje urodzinyzyczenie mam jedno, jak wiekszosc z
nas tutajEdyśka82, admiralka lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
aLunia wrote:Jestem już po badaniu. Jest pecherzyk 12 mm ale nie widać jeszcze zarodka. Powiedział że przy takiej wielkości to normalne. Ze jest coś takiego jak puste jajo płodowe ale tutaj mnie raczej uspokaja bo beta bardzo ładnie rośnie. Za tydzień mam kontrolę i duphaston 2x1.
Teraz tydzień będę się zamawiać czy dzidzia się pojawi.
Ja w 6 tc trafiłam na IP z plamieniem. Lekarz stwierdził że brak zarodka i on by się na moim miejscu nie nastawial na nic dobrego. Nawet zwolnienia z pracy i nie dal. Za dwa dni u mojego lekarza był już dzidzulek z bijacym serduszkiem.. także dużo zależy od sprzętu moim zdaniem choć wydawało się że tamten jest bardzo dobry. A takie straszenie pustym jajem w tak wvzesnej ciąży jest nieludzkie... pamiętam sama jak bardzo to przeżywaliśmy wtedy...
Czarnulko- gratuluje Ci tak walecznych maluchów. Trzymam kciuki za szybkie spotkanie w domku.
Dziewczyny w Nowym roku życzę Wam spełnienia marzen :*
aLunia lubi tę wiadomość
2 Aniołki [*] 05.06.2016r., 17.11.2016r.
MTHFR, Vleiden, IO, ANA2,ANA3
-
Dziewczyny, zamówiłam dzisiaj zestaw na trombofilię z testdna.pl. Mój mąż jednak zasiał we mnie wątpliwości, czy ten test z internetu jest wiarygodny, czy pobrany przeze mnie materiał da właściwy wynik, czy dla Waszych lekarzy wyniki były wiarygodne?
Proszę o odpowiedź którąś z Was, która robiła ten test ze strony i ma jakieś doświadczenia także z konsultacją u swojego lekarza.2013 Córka - największa miłość
7.04.2017 - 9tc [*] Aniołek
12.2017 cp
-
Ja zaczelam Nowy Rok super informacja, 12.02 zaczynamy kurs a OA
tak sie ciesze
Edzia1993, Jacqueline, aLunia, vigry, Edyśka82, Dooti, Kaczuszka86, Witch15, sylvuś lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
AnnaZ moj M tak samo mowil, tak samo sie zaczęłam zastanawiać wiec udalam sie do gina zadalam mu to pytanie powiedzial ze to tak samo wiarygodne jak gdybys robila to w poradni.
Wynik jest tak samo wiarygodny, wiec nie martw sie i uspokoj Męża
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
AnnaZ wrote:Dziewczyny, zamówiłam dzisiaj zestaw na trombofilię z testdna.pl. Mój mąż jednak zasiał we mnie wątpliwości, czy ten test z internetu jest wiarygodny, czy pobrany przeze mnie materiał da właściwy wynik, czy dla Waszych lekarzy wyniki były wiarygodne?
Proszę o odpowiedź którąś z Was, która robiła ten test ze strony i ma jakieś doświadczenia także z konsultacją u swojego lekarza.
Ja akurat znalazłam blisko siebie punkt, gdzie pobierają materiał do badań a później sami wysyłają do testdna. Wcześniej meilowałam z ich konsultantką. Wyniki doszły do mnie pocztą. Było chyba kilkudniowe opóźnienie z wynikami, ale po rozmowie telefonicznej mnie uspokoili, że zaraz już będą. Ogólnie polecam. -
Kochane wracam z wizyty. Jest zarodek i jest serduszko, tak się cieszę, że wszystko dobrze. Wg OM to 6t4d na usg 7 tydzień. Oprócz tego, od tygodnia źle się czuję, ciągle mdłości, brak apetytu, a dzisiaj dwa razy wymiotowalam. Jestem nie do życia, ale szczęśliwa
KaroKaro, Joanna_blondi, vigry, Bella01, Edzia1993, admiralka, aLunia, Edyśka82, Fatalita, bondzik007, agulineczka, sAnsa_28, Witch15, baljov, Koteczka82 lubią tę wiadomość
Aniołek 17.10.2017- 8t5d