Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamaaniolka wrote:Ok dzieki za rade. .. on chyba z tych ktorzy twierdza ze jak zarodek zdrowy i silny to da rade sam, brak mi slow...
Kochana nie słuchaj tego buca ! skoro beta wzrosła trzeba podtrzymac progesteronem , wiadomo , że co ma być to będzie , ale po co zabiera szanse zaraz z góry bez sensu ... czasami wystarczy progiem wspomóc i będzie dobrze , takze załatw gdzies sobie koniecznie . A lekarza zmień od razu ..." Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Mamaaniolka wrote:Kobietki czy progesteron na poczatku ciazy 8.89 to nie za malo? Normy od 4.7 do 50
Ja miałam proga przy becie 190 równe 58 ... bezpieczny poziom to 20 , dlatego musisz najlepiej włączyć i dupka i dopochwowo cos bo ma szybsze działanie ;* i być cały czas dobrej mysli" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Bella01 wrote:Hej dziewczyny. Pytanie do dziewczyn juz w w bardziej zaawansowanej ciazy. Kiedy dokladnie robilyscie badania prenatalne?
Ja będę miec w 11t3d wg owu, wg @11t6d. Chyba nie za wczesnie?
Pamietam, ze wiele robi w ok 13.. Problem, ze jade na wakacje i nie mam wyjscia.
Tak jak dziewczynki piszą dzidzia musi mieć te 4.5cm moja miała 5,2cm na prenatalnych i to było 12t +1 d z czego jemu wyszło 11+6d ale nie wiem jak mierzył bo minął tydzień a dzidzia 7,4 cm więc mega szybko jakoś urosłaBella01 lubi tę wiadomość
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Mamaaniolka przepraszam ze się wtrącam ale zauważyłam ze lekarze niechętnie coś chcą przepisywać, a my mamy zaufanie do tych lekarzy.. gdybym była na Twoim miejscu zmieniłabym lekarza ( sama właśnie to robię m.in. Ze względu na podejście do clexanu mojego byłego lekarza). Masz niesamowite szczęście ze jesteś w ciąży która się pięknie rozwija (no bo beta w końcu pięknie przyrasta).
Przytulam Cię mocno i pamietam w modlitwie o Tobie i Twoim maleństwu.
[/url] -
Clexan mi wypisal bez problemu, wszystko ogolnie ok, nie rozumiem wlasnie jego dzisiejszego zachowania. Jutro sprobuje sobie cos zalatwic..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2018, 20:14
Mutacja Mthfr A1289c heterozygota
Mutacja Pai 1 homozygota
Aniołek córeczka -
Mamaaniolka wrote:Clexan mi wypisal bez problemu, wszystko ogolnie ok, nie rozumiem wlasnie jego dzisiejszego zachowania. Jutro sprobuje sobie cos zalatwic..
-
Ogolnie ok. Czasami podbrzusze mnie boli no ale przeciez to chyba "normalne" . Wlasnie nie mam plamien ani silnych boli. A przy takim prog powinnam miec. Kurcze moze w lab sie pomylili. Jutro moze ppwtorze to badanie
Applejoy lubi tę wiadomość
Mutacja Mthfr A1289c heterozygota
Mutacja Pai 1 homozygota
Aniołek córeczka -
Nadzieja22 wrote:Mamaaniolka, według mnie o wiele za mało. Skontaktuj się pilnie z ginekologiem po receptę.
Ani, empatycznego masz synka To normalne, że po takich doświadczeniach martwi się o takie rzeczy. To świadczy o tym, że go dobrze wychowaliście Na Twoim miejscu powiedziałabym mu, że jestem z niego dumna, że tak się troszczy, a tym razem powinno się inaczej to zakończyć. Tylko nie mówiłabym, że na pewno będzie dobrze, bo jakby nie daj Boże nie było, to wtedy co? On już jest duży i wydaje mi się, że wiele zrozumie. Powodzenia i daj znać jak dalej synek radzi sobie z sytuacją.
Dziękuje że tak piszesz.
Na ten moment po długiej rozmowie z nim widzę że złe myśli poszły na bok.
Codziennie mi mówi że mam dużo jeść żeby dziecko urosło i teraz już nie zbiera na lego ale dla zabawki dla dzidzi
Jest bardzo kochanyNadzieja22, Applejoy lubią tę wiadomość
5.05.2010 - mój największy Skarb
01.2018 - Aniołek, 8 tydz. na zawsze pozostaniesz w moim sercu.