Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny prohesteron skoczyl z 8.89 w poniedzialek dzis mam 12.68 . Wiem ze to nadal za malo ale ulzylo mi ze wogole skoczylo cos do gory.. bety jeszcze nie mam
admiralka lubi tę wiadomość
Mutacja Mthfr A1289c heterozygota
Mutacja Pai 1 homozygota
Aniołek córeczka -
Progestron występuje skokowo on nie jest regularny więc nie wiesz czy przyrósł czy nie , bo nie wiesz kiedy był ten najwiekszy skok , więc bardzo sie tym nie sugeruj
3mam kciuki za bete ta jest wazna" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
Deficyt KIR , niewydolność ciałka żółtego i duzo innych
-
Karmelkovaa wrote:Progestron występuje skokowo on nie jest regularny więc nie wiesz czy przyrósł czy nie , bo nie wiesz kiedy był ten najwiekszy skok , więc bardzo sie tym nie sugeruj
3mam kciuki za bete ta jest waznaMutacja Mthfr A1289c heterozygota
Mutacja Pai 1 homozygota
Aniołek córeczka -
Mamaaniolka wrote:Czyli moze go byc nawet wiecej tylko moglam nie trafic na ten skok?
Moze byc coś więcej , a moze być mniej , duzo więcej raczej nie bo jakby skakało do wysokich wartosci to bys miała 25 30 na wyniku , albo to 12 to był ten skok . Trudno przewidzieć bo progesteron ciężko jako tako wybadać treba by było średnią robic wyliczać a to tez zachodu i bez sensu teraz .
Liczymy na to ze beta będzie w normie juz powinna byc jakoś no nie bo 15Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 15:26
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
Moglyby by byc aby zdrowe:) ale czy przy takim progesteeonie wogole mam szanse utrzymac ciaze? Chyba przy blizniakach to i prog by byl wysoki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 16:56
Mutacja Mthfr A1289c heterozygota
Mutacja Pai 1 homozygota
Aniołek córeczka -
Nie bliźniaki chyba raczej nie spokojnie przy nich beta czasami od razu 3 tys hah bardzo ładny przyrost ja bym się szykowała na usg
U mnie tez było jakos z 320 na 1240
No ja bym poszła do lekarza moze da Ci dopochwowo coś jeszcze chyba ze uzna ze to duzo za mało to czasami wdrazaja zastrzyki z progesteronem , chodzi o to ze dzidzia na początku sie nim " odzywia "Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 17:01
" Ty tylko mnie poprowadź...Tobie powierzam mą drogę '
Dwa Aniołki [*] [*]
2 ciąże biochemiczne ...
-
admiralka wrote:Mamaaniolka pieknie beta urosla!Mutacja Mthfr A1289c heterozygota
Mutacja Pai 1 homozygota
Aniołek córeczka -
Mamaaniolka wrote:Martwi mnie tylko ten progesteron caly czas. Kurcze moglam go nie badac i bylabym spokojniejsza .. a co ma byc to i tak bedzie
Dlatego ja w tej ciąży nie badałam i nie suplementowałam.
W poprzedniej ciąży miałam jakoś na poziomie 11-12 i strasznie się stresowałam, a ciąża się rozwijała więc bez sensu.
Teraz stwierdziłam, że póki nie będzie konkretnych plamień, to znaczy, że jest ok i nie badam. -
admiralka wrote:Dlatego ja w tej ciąży nie badałam i nie suplementowałam.
W poprzedniej ciąży miałam jakoś na poziomie 11-12 i strasznie się stresowałam, a ciąża się rozwijała więc bez sensu.
Teraz stwierdziłam, że póki nie będzie konkretnych plamień, to znaczy, że jest ok i nie badam.Mutacja Mthfr A1289c heterozygota
Mutacja Pai 1 homozygota
Aniołek córeczka -
admiralka wrote:Dlatego ja w tej ciąży nie badałam i nie suplementowałam.
Teraz stwierdziłam, że póki nie będzie konkretnych plamień, to znaczy, że jest ok i nie badam.Mutacja Mthfr A1289c heterozygota
Mutacja Pai 1 homozygota
Aniołek córeczka