Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
admiralka wrote:y, Tosia jest od 13 listopada z nami!❤️
W poniedziałek o 23.30 odeszły mi wody. We wtorek o 9.21 powitaliśmy malutką - CC ze względu na ułożenie.
2980g i 52cm szczęścia i największej miłości ❤️
16.01.2017 [*] (11tydz)
12.05.2017 [*] (8tydz)
26.11.2018 Wojtuś
23.06.2020 [*] (8tydz) -
W poniedziałek o 23.30 odeszły mi wody. We wtorek o 9.21 powitaliśmy malutką - CC ze względu na ułożenie.
Gratulacje! dużo zdrówka!
Cudowne rzeczy się dzieją! I oczywiście znów się popłakałam jak przeczytałam że kolejna z nas rozpakowana🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
admiralka gratuluję córeczki :* Życzę,samego szczęścia i szybkiego powrotu do sił :*
Gos77 nadal trzymamy kciuki mocno.Niech mały Was już przywita -
Agulineczko gratulacje!
Admiralko bardzo się cieszę, że masz już swoją córeczkę przy sobie.Po tych wszystkich trudnych przeżyciach należy Wam się zdrowie i szczęście do końca świata i o jeden dzień dłużej:)2013 Córka
04.2017 poronienie zatrzymane 9tc
12.2017 ciąża pozamaciczna, zachowany jajowód
09.2018 poronienie samoistne 5tc
"Domine, exaudi orationem meam"
2019 Córeczka -
I następna! Dziewczyny hurtowo idziecie hehe. Bardzo się cieszę i ogromnie wam gratuluję. Kamień z serca, że wszystko jest dobrze z córcia.
Bałam się co z tą taśma bo u mojego kolegi niestety dobrze się nie skończyło tzn córka urodziła się bez rączki i aż bałam się pisać o tym. Jeszcze raz wielkie gratulacje -
Dobrze, że zwalniają brzuchy hurtem.Ja czekam tu już 1.5 roku na swój, więc może teraz
Gos77 jak sytuacja u Ciebie?2013 Córka
2019 Córeczka -
Agulineczka, Admiralka! wielkie gratulacje!! :*
-
Hej.Poronilam 3 tyg temu wczesna ciaza poronienie samoistne.Od paru dni mam zgage jak przy pierwszej ciazy i bol piersi zrobilam od tak wczoraj test i jest druga kreska cien kreski czy to moze byc ciaza kolejna czy jeszcze hormony buzuja po poronieniu?Ktos mial taka sytuacje?
-
Może to być jeszcze beta utrzymująca się po poronieniu w organiźmie. Aczkolwiek ciąża pewnie też byłaby wskazana.JJ.
- 13tc [*] - ciąża obumarła - 27.10.2017
- grudzień 2020 - ciąża biochemiczna
- Endometrioza 1 stopnia
- Słabo drożony (niedrożny) lewy jajowód
- MTHFR 677-C / układ heterozygotyczny
- PAI- 1 4G / układ homozygotyczny
- Hashimoto
08.06.2022 - CUD !!! Ignaś
...Ponieważ znosiłaś chorobę z poddaniem się Woli Bożej , Bóg udzieli Ci tej łaski na Moją prośbę... -
Zrób dla pewności betę, jeśli będzie wysoko to znaczy, że to kolejna ciążą.Jest to całkiem możliwe.2013 Córka
2019 Córeczka -
Hej dziewczyny poltora tygodnia temu poronilam w 8tyg. naczytalam sie jednak o przypadkach ze niektore dziewczyny nawet niedoczekaly 1@ po. Czy jest to mozliwe? A nawet jesli jest to jak to sie odbywa? Jakim cudem rosnie pecherzyk skoro nie bylo @?
Moze pomozecie mi to zrozumiec?10.09.2019 Marcel -
Przykro mi, że kolejne osoby dołączają do tego wątku
Oleczka94, tak na chłopski rozum to okresu nie było, ale krwawienie tak i endometrium jest złuszczone. Co jest sygnałem, że jednak nowy cykl się zaczął, dochodzi do owulacji i może być ciąża. U mnie po ostatnim poronieniu w marcu jakieś 10 dni po rozpoczęciu krwawienia na usg był już pęcherzyk dominujący. -
Nadzieja22 wrote:Przykro mi, że kolejne osoby dołączają do tego wątku
Oleczka94, tak na chłopski rozum to okresu nie było, ale krwawienie tak i endometrium jest złuszczone. Co jest sygnałem, że jednak nowy cykl się zaczął, dochodzi do owulacji i może być ciąża. U mnie po ostatnim poronieniu w marcu jakieś 10 dni po rozpoczęciu krwawienia na usg był już pęcherzyk dominujący.10.09.2019 Marcel