X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy znowu starania
Odpowiedz

Zaczynamy znowu starania

Oceń ten wątek:
  • kkkaaarrr Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggda wrote:
    Ja jutro ide do gina potwierdzić ciążę :) już pojawiły się u mnie mdłości przez co teściowa już wie no i mąż oczywiście.
    Powodzenia na wizycie :) ja też jutro idę zobaczyć co tam słychać u Bąbelka :D mdłości nie zazdroszczę, ale wiem, że działają uspokajająco, więc życzę niech się pojawiają regularnie, ale w łagodnej formie, to taki chyba idealny kompromis :)

M@linka, maggda lubią tę wiadomość

eVspp2.png
    SBwKp2.png
    - Olga [*] 8.11.2015 [26tc] - mama Cię kocha córeczko -
  • maggda Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę się boję tej wizyty bo nie bedzie mojego guna tylko ordynator szpitala w zastępstwie :|

No ale zobaczymy co będzie może da mi lutke i coś tam jeszcze na wzmocnienie.

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
  • M@linka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkkaaarrr wrote:
    M@linka, zaciskam wszystkie cztery kciuki, a zważając na to że siedzę w pracy w pantoflach to nie lada wyzwanie :D

kkkaarrr rozbawiłaś mnie :D ehehe Trzymam kciuki za wizytę :)

Evita, Magda <3

Evita nie wiem dlaczego 54%, u mnie pokazywało 54% chyba dwa dni przed terminem więc jakoś podobnie. No wysoka temperatura to obiecujący znak lecz sama wiesz, że tak naprawdę to może to oznaczać wszystko..W każdym razie życzę powodzenia

Magda - trzymam kciuki za pierwszą wizytę :)

Zastanawiam się w jakim stanie psychicznym będę dziś po zobaczeniu wyniku...i wolę o tym nie myśleć..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 09:51

maggda lubi tę wiadomość

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

• kkkaaarrr Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@linka wrote:
    kkkaarrr rozbawiłaś mnie :D ehehe Trzymam kciuki za wizytę :)
    I taki właśnie był mój cel, cieszę się, że się udało :D

M@linka lubi tę wiadomość

eVspp2.png
    SBwKp2.png
    - Olga [*] 8.11.2015 [26tc] - mama Cię kocha córeczko -
  • gama Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie:)
    u mnie tez juz mdlosci pelną parą, na szczęscie nad muszlą jeszcze nie wisiałam. Jutro wracam do pracy i jutro tez mam wizyte u gina, ma byc juz serduszko, sie okaze co bedzie:)......
    Magda trzymam kciuki
    no i M@linko umieram z ciekawosci i trzymam baaaaardzo bardzo kciuki za powodzenie:) o siłę dla Ciebie:)

Niebieskaa, M@linka lubią tę wiadomość

08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
    jox6h3714iyy07ei.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:
    witam się i dołączam, również będę testować w kwietniu, około 5 :) pozdrawiam
    Wow!to juz prawie tuz tuz☺☺

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • M@linka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gama dziękuję - jesteś moim forumowym dobrym duszkiem :)
    Pomyślności na wizycie i daj znać koniecznie!
    ps. ale zazdroszczę tych mdłości :)<3 ps. na kiedy przypada Twój termin?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 10:27

gama lubi tę wiadomość

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

• osa Ekspertka

Wysłany: 29 marca 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry po świętach. :)
    Widzę, że jedne się skończyły, a Wy planujecie "prezenty" na Boże Narodzenie i oby Wam wszystkim wyszło! Trzymam kciuki.
    Czekam niecierpliwie na wyniki Malinki oraz wszystkich testujących aktualnie.

A co u mamuś? Blondyna, Martynka, Maggi, Malika, Bombelek, Inesska? Prosimy tutaj o relację :) kkkaaarrr, czekamy na relację z jutrzejszej wizyty :)

U mnie bez zmian, w Wielką Sobotę zaczęłam 6 miesiąc, brzucholek zaczął trochę wychodzić do przodu. Często odczuwam pulsowanie w brzuchu, bo mam łożysko na tylnej ściance, a z przodu tętnice, zaczyna być to trochę irytujące jak czuję puls na brzuchu ;)
    Dziś maluch się przewracał tak, że aż mi się brzuch zaczął ruszać i było to widać gołym okiem - pierwszy raz. Ogólnie po połówkowym to jesteśmy wymiarami tydzień do przodu, ale lekarz mówi, że przewidywalny termin porodu pozostaje jak z @ wyliczony. Zapisaliśmy się też na szkołę rodzenia na czerwiec. Zaczynam L4 za tydzień i niedługo chyba zaczniemy zakupy dla malucha robić.

M@linka, blondyna5555, kkkaaarrr, Maggi-P lubią tę wiadomość

3jvzi09k998ztm99.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    osa wrote:
    Dzień dobry po świętach. :)
    Widzę, że jedne się skończyły, a Wy planujecie "prezenty" na Boże Narodzenie i oby Wam wszystkim wyszło! Trzymam kciuki.
    Czekam niecierpliwie na wyniki Malinki oraz wszystkich testujących aktualnie.

A co u mamuś? Blondyna, Martynka, Maggi, Malika, Bombelek, Inesska? Prosimy tutaj o relację :) kkkaaarrr, czekamy na relację z jutrzejszej wizyty :)

U mnie bez zmian, w Wielką Sobotę zaczęłam 6 miesiąc, brzucholek zaczął trochę wychodzić do przodu. Często odczuwam pulsowanie w brzuchu, bo mam łożysko na tylnej ściance, a z przodu tętnice, zaczyna być to trochę irytujące jak czuję puls na brzuchu ;)
    Dziś maluch się przewracał tak, że aż mi się brzuch zaczął ruszać i było to widać gołym okiem - pierwszy raz. Ogólnie po połówkowym to jesteśmy wymiarami tydzień do przodu, ale lekarz mówi, że przewidywalny termin porodu pozostaje jak z @ wyliczony. Zapisaliśmy się też na szkołę rodzenia na czerwiec. Zaczynam L4 za tydzień i niedługo chyba zaczniemy zakupy dla malucha robić.
    Cudownie sie czyta taki post,zdrowia kochana,oby tak do konca.Tak,powoli mozesz rozglądac sie za wyprawką teraz to juz z górki

osa lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • gama Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@linka wrote:
    <3 ps. na kiedy przypada Twój termin?

termin wg bf na 14 listopada, ale z owulki bedzie na 17 i gin tez tak mówil ostatnio.
    ech umieram ze strachu i z ciekawosci przed jutrem....

jox6h3714iyy07ei.png
  • Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia gama! oj tak... taki post jak Twoj osa daje pozytywnego kopa na trudny dzien po swiatecznej labie...

trzeba bedzie zalozyc watek: zaczynamy znowu starania z pierwszym sukcesem w kwietniu:)...mam nadzieje ze bede sie zaliczac, powodzenia dla Was dziewczyny! wiosna idzie wiec kazda z nas absolutnie musi zafasolkowac:)))

osa, M@linka lubią tę wiadomość

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
  • blondyna5555 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osa ja tak jak Ty w sobotę zaczęłam 6 miesiąc :-)
    U mnie brzuszek widać ale nadal noszę ciuszki sprzed ciąży i nadal pasują i mimo wszystko się mieszcze, wiec u mnie mimo że 5 kg na plusie to te kg poszły w brzuch i w cycki ;-) cycki są wielkie, ogólnie to zawsze miałam duże, bo mimo że zawsze byłam szczupła, 160 wzrostu i waga tak 46-48 zawsze była to biust miałam miseczkę C a teraz mam miseczkę E, a mogą jeszcze urosnąć, masakra mówię Wam ;-)

Ja jutro wizytuje w końcu ;-) późno bo dopiero koło 18 ale będę miała robione prenatalne, niewiem czy połówkowe a prenatalne to to samo, ale mój gin mówił ze teraz będę miała prenatalne, zapytam się go czy to to samo ;-)

U mnie łożysko jest na przedniej ścianie wiec mimo wszystko nadal czuje mrowienia i drgania, nic jeszcze nie widzę, ale ważne ze ją czuję :-)
    Najgorzej jak kopie mnie po pęcherzu, wtedy chodzę do toalety co 5 minut ;-)
    Ja również chce się zapisać do szkoły rodzenia ale niewiem jeszcze kiedy czy w maju czy w czerwcu. Zobaczymy jak mąż będzie chodził do pracy bo bym chciała z nim chodzić :-)

Pomału wybieram szpital i juz na 90 % mam wybrany ;-)
    Od maja ruszamy z remontem w domu, trochę mamy roboty wiec nie możemy zwlekać. W kwietniu zacznę segregowac ciuszki które dostałam.
    Pomału tez chce zacząć rozglądać się za łóżeczkiem :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 11:32

madziara0080, osa, kkkaaarrr lubią tę wiadomość

sierpień 2013 - 4 tc [*] Marzec 2015 - 6 tc [*]

f2wlio4p4502qaxq.png
    w4sqyx8d4ksw6lib.png
  • gama Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    osa i blondyna fajnie sie macie:)

osa, blondyna5555 lubią tę wiadomość

jox6h3714iyy07ei.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blondyna5555 wrote:
    Osa ja tak jak Ty w sobotę zaczęłam 6 miesiąc :-)
    U mnie brzuszek widać ale nadal noszę ciuszki sprzed ciąży i nadal pasują i mimo wszystko się mieszcze, wiec u mnie mimo że 5 kg na plusie to te kg poszły w brzuch i w cycki ;-) cycki są wielkie, ogólnie to zawsze miałam duże, bo mimo że zawsze byłam szczupła, 160 wzrostu i waga tak 46-48 zawsze była to biust miałam miseczkę C a teraz mam miseczkę E, a mogą jeszcze urosnąć, masakra mówię Wam ;-)

Ja jutro wizytuje w końcu ;-) późno bo dopiero koło 18 ale będę miała robione prenatalne, niewiem czy połówkowe a prenatalne to to samo, ale mój gin mówił ze teraz będę miała prenatalne, zapytam się go czy to to samo ;-)

U mnie łożysko jest na przedniej ścianie wiec mimo wszystko nadal czuje mrowienia i drgania, nic jeszcze nie widzę, ale ważne ze ją czuję :-)
    Najgorzej jak kopie mnie po pęcherzu, wtedy chodzę do toalety co 5 minut ;-)
    Ja również chce się zapisać do szkoły rodzenia ale niewiem jeszcze kiedy czy w maju czy w czerwcu. Zobaczymy jak mąż będzie chodził do pracy bo bym chciała z nim chodzić :-)

Pomału wybieram szpital i juz na 90 % mam wybrany ;-)
    Od maja ruszamy z remontem w domu, trochę mamy roboty wiec nie możemy zwlekać. W kwietniu zacznę segregowac ciuszki które dostałam.
    Pomału tez chce zacząć rozglądać się za łóżeczkiem :-)
    Pièkne plany☺

M@linka, blondyna5555 lubią tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • M@linka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gama wrote:
    termin wg bf na 14 listopada, ale z owulki bedzie na 17 i gin tez tak mówil ostatnio.
    ech umieram ze strachu i z ciekawosci przed jutrem....

Rozumiem Cię, pamiętam jak sama czułam się przed każdą pierwszą wizytą :)
    Co do Twojego bąbelka to mam dobre przeczucia :) :) :) Na którą godzinę masz wizytę? będę tu jutro zaglądać z oczekiwaniem na wieści :)

ps. laila co u Ciebie? robiłaś dziś teścik?

Ja się coraz bardziej nakręcam w oczekiwaniu na wyniki a między czasie oczywiście oglądałam już wózki i myślałam sobie jak to fajnie będzie chustować swojego bąbelka grudniowego.

Wróciłam przed chwilą od mojego 8 miesięcznego siostrzeńca - oj dzieci to dosłownie błogosławieństwo...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 15:02

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

• gama Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@linko dopiero na 19,20 a wejdę pewnie z godzine później....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 15:02

jox6h3714iyy07ei.png
  • gama Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak u Ciebie? juz jest po południu.......

aha dobra juz cos nieco wiem...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 15:03

jox6h3714iyy07ei.png
  • M@linka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj chyba wyniki będą dużo później...po swiętach było sporo ludzi
    a mnie już ściska z nerwów jak przed jakimś egzaminem..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 15:05

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

• s1985 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam jak na swoją betę ;D

M@linka lubi tę wiadomość

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • palma Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://pics.tinypic.pl/i/00771/7kyxsoz9h34i.jpg

Boże nie wierzę <3 tak bardzo się boję!

M@linka, maggda, Jacqueline, kkkaaarrr, Niebieskaa, Evita, sy__la, osa, inessa lubią tę wiadomość

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
‹‹ 299 300 301 302 303 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ