Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
maggda wrote:Ja jutro ide do gina potwierdzić ciążę już pojawiły się u mnie mdłości przez co teściowa już wie no i mąż oczywiście.
M@linka, maggda lubią tę wiadomość
-
kkkaaarrr wrote:M@linka, zaciskam wszystkie cztery kciuki, a zważając na to że siedzę w pracy w pantoflach to nie lada wyzwanie
kkkaarrr rozbawiłaś mnie ehehe Trzymam kciuki za wizytę
Evita, Magda
Evita nie wiem dlaczego 54%, u mnie pokazywało 54% chyba dwa dni przed terminem więc jakoś podobnie. No wysoka temperatura to obiecujący znak lecz sama wiesz, że tak naprawdę to może to oznaczać wszystko..W każdym razie życzę powodzenia
Magda - trzymam kciuki za pierwszą wizytę
Zastanawiam się w jakim stanie psychicznym będę dziś po zobaczeniu wyniku...i wolę o tym nie myśleć..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 09:51
maggda lubi tę wiadomość
-
witajcie:)
u mnie tez juz mdlosci pelną parą, na szczęscie nad muszlą jeszcze nie wisiałam. Jutro wracam do pracy i jutro tez mam wizyte u gina, ma byc juz serduszko, sie okaze co bedzie:)......
Magda trzymam kciuki
no i M@linko umieram z ciekawosci i trzymam baaaaardzo bardzo kciuki za powodzenie:) o siłę dla Ciebie:)Niebieskaa, M@linka lubią tę wiadomość
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
Dzień dobry po świętach.
Widzę, że jedne się skończyły, a Wy planujecie "prezenty" na Boże Narodzenie i oby Wam wszystkim wyszło! Trzymam kciuki.
Czekam niecierpliwie na wyniki Malinki oraz wszystkich testujących aktualnie.
A co u mamuś? Blondyna, Martynka, Maggi, Malika, Bombelek, Inesska? Prosimy tutaj o relację kkkaaarrr, czekamy na relację z jutrzejszej wizyty
U mnie bez zmian, w Wielką Sobotę zaczęłam 6 miesiąc, brzucholek zaczął trochę wychodzić do przodu. Często odczuwam pulsowanie w brzuchu, bo mam łożysko na tylnej ściance, a z przodu tętnice, zaczyna być to trochę irytujące jak czuję puls na brzuchu
Dziś maluch się przewracał tak, że aż mi się brzuch zaczął ruszać i było to widać gołym okiem - pierwszy raz. Ogólnie po połówkowym to jesteśmy wymiarami tydzień do przodu, ale lekarz mówi, że przewidywalny termin porodu pozostaje jak z @ wyliczony. Zapisaliśmy się też na szkołę rodzenia na czerwiec. Zaczynam L4 za tydzień i niedługo chyba zaczniemy zakupy dla malucha robić.M@linka, blondyna5555, kkkaaarrr, Maggi-P lubią tę wiadomość
-
osa wrote:Dzień dobry po świętach.
Widzę, że jedne się skończyły, a Wy planujecie "prezenty" na Boże Narodzenie i oby Wam wszystkim wyszło! Trzymam kciuki.
Czekam niecierpliwie na wyniki Malinki oraz wszystkich testujących aktualnie.
A co u mamuś? Blondyna, Martynka, Maggi, Malika, Bombelek, Inesska? Prosimy tutaj o relację kkkaaarrr, czekamy na relację z jutrzejszej wizyty
U mnie bez zmian, w Wielką Sobotę zaczęłam 6 miesiąc, brzucholek zaczął trochę wychodzić do przodu. Często odczuwam pulsowanie w brzuchu, bo mam łożysko na tylnej ściance, a z przodu tętnice, zaczyna być to trochę irytujące jak czuję puls na brzuchu
Dziś maluch się przewracał tak, że aż mi się brzuch zaczął ruszać i było to widać gołym okiem - pierwszy raz. Ogólnie po połówkowym to jesteśmy wymiarami tydzień do przodu, ale lekarz mówi, że przewidywalny termin porodu pozostaje jak z @ wyliczony. Zapisaliśmy się też na szkołę rodzenia na czerwiec. Zaczynam L4 za tydzień i niedługo chyba zaczniemy zakupy dla malucha robić.osa lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Powodzenia gama! oj tak... taki post jak Twoj osa daje pozytywnego kopa na trudny dzien po swiatecznej labie...
trzeba bedzie zalozyc watek: zaczynamy znowu starania z pierwszym sukcesem w kwietniu:)...mam nadzieje ze bede sie zaliczac, powodzenia dla Was dziewczyny! wiosna idzie wiec kazda z nas absolutnie musi zafasolkowac:)))osa, M@linka lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Osa ja tak jak Ty w sobotę zaczęłam 6 miesiąc
U mnie brzuszek widać ale nadal noszę ciuszki sprzed ciąży i nadal pasują i mimo wszystko się mieszcze, wiec u mnie mimo że 5 kg na plusie to te kg poszły w brzuch i w cycki cycki są wielkie, ogólnie to zawsze miałam duże, bo mimo że zawsze byłam szczupła, 160 wzrostu i waga tak 46-48 zawsze była to biust miałam miseczkę C a teraz mam miseczkę E, a mogą jeszcze urosnąć, masakra mówię Wam
Ja jutro wizytuje w końcu późno bo dopiero koło 18 ale będę miała robione prenatalne, niewiem czy połówkowe a prenatalne to to samo, ale mój gin mówił ze teraz będę miała prenatalne, zapytam się go czy to to samo
U mnie łożysko jest na przedniej ścianie wiec mimo wszystko nadal czuje mrowienia i drgania, nic jeszcze nie widzę, ale ważne ze ją czuję
Najgorzej jak kopie mnie po pęcherzu, wtedy chodzę do toalety co 5 minut
Ja również chce się zapisać do szkoły rodzenia ale niewiem jeszcze kiedy czy w maju czy w czerwcu. Zobaczymy jak mąż będzie chodził do pracy bo bym chciała z nim chodzić
Pomału wybieram szpital i juz na 90 % mam wybrany
Od maja ruszamy z remontem w domu, trochę mamy roboty wiec nie możemy zwlekać. W kwietniu zacznę segregowac ciuszki które dostałam.
Pomału tez chce zacząć rozglądać się za łóżeczkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 11:32
madziara0080, osa, kkkaaarrr lubią tę wiadomość
-
blondyna5555 wrote:Osa ja tak jak Ty w sobotę zaczęłam 6 miesiąc
U mnie brzuszek widać ale nadal noszę ciuszki sprzed ciąży i nadal pasują i mimo wszystko się mieszcze, wiec u mnie mimo że 5 kg na plusie to te kg poszły w brzuch i w cycki cycki są wielkie, ogólnie to zawsze miałam duże, bo mimo że zawsze byłam szczupła, 160 wzrostu i waga tak 46-48 zawsze była to biust miałam miseczkę C a teraz mam miseczkę E, a mogą jeszcze urosnąć, masakra mówię Wam
Ja jutro wizytuje w końcu późno bo dopiero koło 18 ale będę miała robione prenatalne, niewiem czy połówkowe a prenatalne to to samo, ale mój gin mówił ze teraz będę miała prenatalne, zapytam się go czy to to samo
U mnie łożysko jest na przedniej ścianie wiec mimo wszystko nadal czuje mrowienia i drgania, nic jeszcze nie widzę, ale ważne ze ją czuję
Najgorzej jak kopie mnie po pęcherzu, wtedy chodzę do toalety co 5 minut
Ja również chce się zapisać do szkoły rodzenia ale niewiem jeszcze kiedy czy w maju czy w czerwcu. Zobaczymy jak mąż będzie chodził do pracy bo bym chciała z nim chodzić
Pomału wybieram szpital i juz na 90 % mam wybrany
Od maja ruszamy z remontem w domu, trochę mamy roboty wiec nie możemy zwlekać. W kwietniu zacznę segregowac ciuszki które dostałam.
Pomału tez chce zacząć rozglądać się za łóżeczkiemM@linka, blondyna5555 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
gama wrote:termin wg bf na 14 listopada, ale z owulki bedzie na 17 i gin tez tak mówil ostatnio.
ech umieram ze strachu i z ciekawosci przed jutrem....
Rozumiem Cię, pamiętam jak sama czułam się przed każdą pierwszą wizytą
Co do Twojego bąbelka to mam dobre przeczucia Na którą godzinę masz wizytę? będę tu jutro zaglądać z oczekiwaniem na wieści
ps. laila co u Ciebie? robiłaś dziś teścik?
Ja się coraz bardziej nakręcam w oczekiwaniu na wyniki a między czasie oczywiście oglądałam już wózki i myślałam sobie jak to fajnie będzie chustować swojego bąbelka grudniowego.
Wróciłam przed chwilą od mojego 8 miesięcznego siostrzeńca - oj dzieci to dosłownie błogosławieństwo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 15:02