X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy znowu starania
Odpowiedz

Zaczynamy znowu starania

Oceń ten wątek:
  • kkkaaarrr Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggda wrote:
    Ja jutro ide do gina potwierdzić ciążę :) już pojawiły się u mnie mdłości przez co teściowa już wie no i mąż oczywiście.
    Powodzenia na wizycie :) ja też jutro idę zobaczyć co tam słychać u Bąbelka :D mdłości nie zazdroszczę, ale wiem, że działają uspokajająco, więc życzę niech się pojawiają regularnie, ale w łagodnej formie, to taki chyba idealny kompromis :)

M@linka, maggda lubią tę wiadomość

eVspp2.png
    SBwKp2.png
    - Olga [*] 8.11.2015 [26tc] - mama Cię kocha córeczko -
  • maggda Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę się boję tej wizyty bo nie bedzie mojego guna tylko ordynator szpitala w zastępstwie :|

No ale zobaczymy co będzie może da mi lutke i coś tam jeszcze na wzmocnienie.

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
  • M@linka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkkaaarrr wrote:
    M@linka, zaciskam wszystkie cztery kciuki, a zważając na to że siedzę w pracy w pantoflach to nie lada wyzwanie :D

kkkaarrr rozbawiłaś mnie :D ehehe Trzymam kciuki za wizytę :)

Evita, Magda <3

Evita nie wiem dlaczego 54%, u mnie pokazywało 54% chyba dwa dni przed terminem więc jakoś podobnie. No wysoka temperatura to obiecujący znak lecz sama wiesz, że tak naprawdę to może to oznaczać wszystko..W każdym razie życzę powodzenia

Magda - trzymam kciuki za pierwszą wizytę :)

Zastanawiam się w jakim stanie psychicznym będę dziś po zobaczeniu wyniku...i wolę o tym nie myśleć..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 09:51

maggda lubi tę wiadomość

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

• kkkaaarrr Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@linka wrote:
    kkkaarrr rozbawiłaś mnie :D ehehe Trzymam kciuki za wizytę :)
    I taki właśnie był mój cel, cieszę się, że się udało :D

M@linka lubi tę wiadomość

eVspp2.png
    SBwKp2.png
    - Olga [*] 8.11.2015 [26tc] - mama Cię kocha córeczko -
  • gama Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie:)
    u mnie tez juz mdlosci pelną parą, na szczęscie nad muszlą jeszcze nie wisiałam. Jutro wracam do pracy i jutro tez mam wizyte u gina, ma byc juz serduszko, sie okaze co bedzie:)......
    Magda trzymam kciuki
    no i M@linko umieram z ciekawosci i trzymam baaaaardzo bardzo kciuki za powodzenie:) o siłę dla Ciebie:)

Niebieskaa, M@linka lubią tę wiadomość

08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
    jox6h3714iyy07ei.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    s1985 wrote:
    witam się i dołączam, również będę testować w kwietniu, około 5 :) pozdrawiam
    Wow!to juz prawie tuz tuz☺☺

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • M@linka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gama dziękuję - jesteś moim forumowym dobrym duszkiem :)
    Pomyślności na wizycie i daj znać koniecznie!
    ps. ale zazdroszczę tych mdłości :)<3 ps. na kiedy przypada Twój termin?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 10:27

gama lubi tę wiadomość

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

• osa Ekspertka

Wysłany: 29 marca 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry po świętach. :)
    Widzę, że jedne się skończyły, a Wy planujecie "prezenty" na Boże Narodzenie i oby Wam wszystkim wyszło! Trzymam kciuki.
    Czekam niecierpliwie na wyniki Malinki oraz wszystkich testujących aktualnie.

A co u mamuś? Blondyna, Martynka, Maggi, Malika, Bombelek, Inesska? Prosimy tutaj o relację :) kkkaaarrr, czekamy na relację z jutrzejszej wizyty :)

U mnie bez zmian, w Wielką Sobotę zaczęłam 6 miesiąc, brzucholek zaczął trochę wychodzić do przodu. Często odczuwam pulsowanie w brzuchu, bo mam łożysko na tylnej ściance, a z przodu tętnice, zaczyna być to trochę irytujące jak czuję puls na brzuchu ;)
    Dziś maluch się przewracał tak, że aż mi się brzuch zaczął ruszać i było to widać gołym okiem - pierwszy raz. Ogólnie po połówkowym to jesteśmy wymiarami tydzień do przodu, ale lekarz mówi, że przewidywalny termin porodu pozostaje jak z @ wyliczony. Zapisaliśmy się też na szkołę rodzenia na czerwiec. Zaczynam L4 za tydzień i niedługo chyba zaczniemy zakupy dla malucha robić.

M@linka, blondyna5555, kkkaaarrr, Maggi-P lubią tę wiadomość

3jvzi09k998ztm99.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    osa wrote:
    Dzień dobry po świętach. :)
    Widzę, że jedne się skończyły, a Wy planujecie "prezenty" na Boże Narodzenie i oby Wam wszystkim wyszło! Trzymam kciuki.
    Czekam niecierpliwie na wyniki Malinki oraz wszystkich testujących aktualnie.

A co u mamuś? Blondyna, Martynka, Maggi, Malika, Bombelek, Inesska? Prosimy tutaj o relację :) kkkaaarrr, czekamy na relację z jutrzejszej wizyty :)

U mnie bez zmian, w Wielką Sobotę zaczęłam 6 miesiąc, brzucholek zaczął trochę wychodzić do przodu. Często odczuwam pulsowanie w brzuchu, bo mam łożysko na tylnej ściance, a z przodu tętnice, zaczyna być to trochę irytujące jak czuję puls na brzuchu ;)
    Dziś maluch się przewracał tak, że aż mi się brzuch zaczął ruszać i było to widać gołym okiem - pierwszy raz. Ogólnie po połówkowym to jesteśmy wymiarami tydzień do przodu, ale lekarz mówi, że przewidywalny termin porodu pozostaje jak z @ wyliczony. Zapisaliśmy się też na szkołę rodzenia na czerwiec. Zaczynam L4 za tydzień i niedługo chyba zaczniemy zakupy dla malucha robić.
    Cudownie sie czyta taki post,zdrowia kochana,oby tak do konca.Tak,powoli mozesz rozglądac sie za wyprawką teraz to juz z górki

osa lubi tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • gama Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@linka wrote:
    <3 ps. na kiedy przypada Twój termin?

termin wg bf na 14 listopada, ale z owulki bedzie na 17 i gin tez tak mówil ostatnio.
    ech umieram ze strachu i z ciekawosci przed jutrem....

jox6h3714iyy07ei.png
  • Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powodzenia gama! oj tak... taki post jak Twoj osa daje pozytywnego kopa na trudny dzien po swiatecznej labie...

trzeba bedzie zalozyc watek: zaczynamy znowu starania z pierwszym sukcesem w kwietniu:)...mam nadzieje ze bede sie zaliczac, powodzenia dla Was dziewczyny! wiosna idzie wiec kazda z nas absolutnie musi zafasolkowac:)))

osa, M@linka lubią tę wiadomość

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
  • blondyna5555 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Osa ja tak jak Ty w sobotę zaczęłam 6 miesiąc :-)
    U mnie brzuszek widać ale nadal noszę ciuszki sprzed ciąży i nadal pasują i mimo wszystko się mieszcze, wiec u mnie mimo że 5 kg na plusie to te kg poszły w brzuch i w cycki ;-) cycki są wielkie, ogólnie to zawsze miałam duże, bo mimo że zawsze byłam szczupła, 160 wzrostu i waga tak 46-48 zawsze była to biust miałam miseczkę C a teraz mam miseczkę E, a mogą jeszcze urosnąć, masakra mówię Wam ;-)

Ja jutro wizytuje w końcu ;-) późno bo dopiero koło 18 ale będę miała robione prenatalne, niewiem czy połówkowe a prenatalne to to samo, ale mój gin mówił ze teraz będę miała prenatalne, zapytam się go czy to to samo ;-)

U mnie łożysko jest na przedniej ścianie wiec mimo wszystko nadal czuje mrowienia i drgania, nic jeszcze nie widzę, ale ważne ze ją czuję :-)
    Najgorzej jak kopie mnie po pęcherzu, wtedy chodzę do toalety co 5 minut ;-)
    Ja również chce się zapisać do szkoły rodzenia ale niewiem jeszcze kiedy czy w maju czy w czerwcu. Zobaczymy jak mąż będzie chodził do pracy bo bym chciała z nim chodzić :-)

Pomału wybieram szpital i juz na 90 % mam wybrany ;-)
    Od maja ruszamy z remontem w domu, trochę mamy roboty wiec nie możemy zwlekać. W kwietniu zacznę segregowac ciuszki które dostałam.
    Pomału tez chce zacząć rozglądać się za łóżeczkiem :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 11:32

madziara0080, osa, kkkaaarrr lubią tę wiadomość

sierpień 2013 - 4 tc [*] Marzec 2015 - 6 tc [*]

f2wlio4p4502qaxq.png
    w4sqyx8d4ksw6lib.png
  • gama Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    osa i blondyna fajnie sie macie:)

osa, blondyna5555 lubią tę wiadomość

jox6h3714iyy07ei.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blondyna5555 wrote:
    Osa ja tak jak Ty w sobotę zaczęłam 6 miesiąc :-)
    U mnie brzuszek widać ale nadal noszę ciuszki sprzed ciąży i nadal pasują i mimo wszystko się mieszcze, wiec u mnie mimo że 5 kg na plusie to te kg poszły w brzuch i w cycki ;-) cycki są wielkie, ogólnie to zawsze miałam duże, bo mimo że zawsze byłam szczupła, 160 wzrostu i waga tak 46-48 zawsze była to biust miałam miseczkę C a teraz mam miseczkę E, a mogą jeszcze urosnąć, masakra mówię Wam ;-)

Ja jutro wizytuje w końcu ;-) późno bo dopiero koło 18 ale będę miała robione prenatalne, niewiem czy połówkowe a prenatalne to to samo, ale mój gin mówił ze teraz będę miała prenatalne, zapytam się go czy to to samo ;-)

U mnie łożysko jest na przedniej ścianie wiec mimo wszystko nadal czuje mrowienia i drgania, nic jeszcze nie widzę, ale ważne ze ją czuję :-)
    Najgorzej jak kopie mnie po pęcherzu, wtedy chodzę do toalety co 5 minut ;-)
    Ja również chce się zapisać do szkoły rodzenia ale niewiem jeszcze kiedy czy w maju czy w czerwcu. Zobaczymy jak mąż będzie chodził do pracy bo bym chciała z nim chodzić :-)

Pomału wybieram szpital i juz na 90 % mam wybrany ;-)
    Od maja ruszamy z remontem w domu, trochę mamy roboty wiec nie możemy zwlekać. W kwietniu zacznę segregowac ciuszki które dostałam.
    Pomału tez chce zacząć rozglądać się za łóżeczkiem :-)
    Pièkne plany☺

M@linka, blondyna5555 lubią tę wiadomość

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • M@linka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gama wrote:
    termin wg bf na 14 listopada, ale z owulki bedzie na 17 i gin tez tak mówil ostatnio.
    ech umieram ze strachu i z ciekawosci przed jutrem....

Rozumiem Cię, pamiętam jak sama czułam się przed każdą pierwszą wizytą :)
    Co do Twojego bąbelka to mam dobre przeczucia :) :) :) Na którą godzinę masz wizytę? będę tu jutro zaglądać z oczekiwaniem na wieści :)

ps. laila co u Ciebie? robiłaś dziś teścik?

Ja się coraz bardziej nakręcam w oczekiwaniu na wyniki a między czasie oczywiście oglądałam już wózki i myślałam sobie jak to fajnie będzie chustować swojego bąbelka grudniowego.

Wróciłam przed chwilą od mojego 8 miesięcznego siostrzeńca - oj dzieci to dosłownie błogosławieństwo...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 15:02

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

• gama Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@linko dopiero na 19,20 a wejdę pewnie z godzine później....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 15:02

jox6h3714iyy07ei.png
  • gama Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak u Ciebie? juz jest po południu.......

aha dobra juz cos nieco wiem...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 15:03

jox6h3714iyy07ei.png
  • M@linka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj chyba wyniki będą dużo później...po swiętach było sporo ludzi
    a mnie już ściska z nerwów jak przed jakimś egzaminem..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 15:05

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

• s1985 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam jak na swoją betę ;D

M@linka lubi tę wiadomość

2004 - Agnieszka
    2010 - Filip moje skarby
    15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
    NEVER GIVE UP
    Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18
  • palma Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://pics.tinypic.pl/i/00771/7kyxsoz9h34i.jpg

Boże nie wierzę <3 tak bardzo się boję!

M@linka, maggda, Jacqueline, kkkaaarrr, Niebieskaa, Evita, sy__la, osa, inessa lubią tę wiadomość

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
‹‹ 299 300 301 302 303 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ