Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Palma - gratulacje
M@linko - trzymam kciuki za piękną betępalma lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
palma!! gratulacje…az sie niecierpliwie ze ja moge testowac dopiero pod koniec kwietnia…to mi dajecie kopa dziewczyny! hahaha szkoda ze nie mozemy razem strzelic sie kieliszkiem…z soczkiem!
palma lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Niebieskaa wrote:palma!! gratulacje…az sie niecierpliwie ze ja moge testowac dopiero pod koniec kwietnia…to mi dajecie kopa dziewczyny! hahaha szkoda ze nie mozemy razem strzelic sie kieliszkiem…z soczkiem!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 16:26
Antoś IVF,Julisia natural
-
Mam pytanie do dziewczyn doświadczonych z Clexane:
- czy ważność recepty na Clexane to również 30 dni, czy może (jakimś cudem) więcej?
- jaki jest koszt 10 zastrzyków (mniej więcej)?
- jak długą ważność mają te zastrzyki?
Będę ogromnie wdzięczna za informację.
Mam jedną receptę wystawioną przez lekarkę na wszelki wypadek, gdyby tak udało mi się zajść w ciążę. Dzisiaj kończy się ważność tej recepty (30 dni). Nie wiem, czy wykupić, czy nie... Nie wiem przecież kiedy (i czy) będę w ewentualnej ciąży. Ale z kolei jak tego nie zrobię i potem ciąża mnie zaskoczy, a ja będę bez zastrzyków, to będę się stresować. Hmm... Taka zagwozdka
Czy kobieta starająca się zawsze musi mieć jakieś dylematy...? -
Niebieskaa wrote:dopiero 6., ale ja nie mierze temperatury, nie patrze kiedy owulacja, nie bylam nigdy na monitoringu…wiec co sie trafi to bedzie:D
ciąże liczy sie od pierwszego dnia miesiaczki więc.....M@linka, s1985 lubią tę wiadomość
-
annak wrote:Mam pytanie do dziewczyn doświadczonych z Clexane:
- czy ważność recepty na Clexane to również 30 dni, czy może (jakimś cudem) więcej?
- jaki jest koszt 10 zastrzyków (mniej więcej)?
- jak długą ważność mają te zastrzyki?
Będę ogromnie wdzięczna za informację.
Mam jedną receptę wystawioną przez lekarkę na wszelki wypadek, gdyby tak udało mi się zajść w ciążę. Dzisiaj kończy się ważność tej recepty (30 dni). Nie wiem, czy wykupić, czy nie... Nie wiem przecież kiedy (i czy) będę w ewentualnej ciąży. Ale z kolei jak tego nie zrobię i potem ciąża mnie zaskoczy, a ja będę bez zastrzyków, to będę się stresować. Hmm... Taka zagwozdka
Czy kobieta starająca się zawsze musi mieć jakieś dylematy...?
Ewentualnie wykup a odsprzedasz komus,zawsze ktos bedzie w potrzebieAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:szósty dzien cyklu to własciwie szósty dzien ciąży
ciąże liczy sie od pierwszego dnia miesiaczki więc.....
Haha padłam z radości a mięśnie twarzy bolą od uśmiechu:) takie podejście jest rewelacyjne:)))))s1985, M@linka lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Niebieskaa wrote:Haha padłam z radości a mięśnie twarzy bolą od uśmiechu:) takie podejście jest rewelacyjne:)))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 17:10
Niebieskaa lubi tę wiadomość
-
annak wrote:s1985,
Słuszne pytanie
Mam na 0,4.
tu masz ceny, one sa odgórnie ustalone2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Dziewczyny ale się tu dzieje dziś łaaaa emocje i nerwy
Ja dziś też poszłam na betę,nie wytrzymałam,teraz właśnie był wynik: 14,5 co o tym sądzicie bo niewiem czy mam sobie robić nadzieję..test jak narazie negatyw,do miesiączki 5 dni..
do tego progesteron 20,to też chyba niezawiele,ale biorę duphaston,on nie jest wykrywalny we krwi,nie?
teraz to i tak muszę isc jeszcze we czwartek na powtórkę,ale jak sądzicie,może być dobrze przy takim wyniku?
M@linka wierzę że zobaczysz dziś wysoką trzycyfrową wysoką liczbę,albo czterocyfrową,jak wolisz -
nick nieaktualny