Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja w tamtej ciazy od poczatku mialam takie bole. Gin mowila ze jest ok dopoki jakos mocno nie boli,ze macica sie rozciaga,zmienia itp. Ciagnely mnie jajniki tez. Prosze cie nie martw sie za wiele...nie mozemy wiecznie sie tak nakrecac trzeba byc dobrej mysli a nie stresowac nasze kropkowe maluchy
aniołek 01.02.2016r -
lalila - tak jest w tym racja co mówisz, ja akurat nie biore zadnych witaminek poza tym
jestem po wizycie, serduszko jest i puka, Kropek sie zgadza wiekiem wiec narazie jestem uspokojona
maggda - niby póki nie rwie jak w najgorszej miesiączce i nie ma koloru czerwonego to nie mam zle, ale chyba bym zeswirowala na twoim miejscu.......... skonsultuj to z lekarzemM@linka, Jacqueline lubią tę wiadomość
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
nick nieaktualny
-
maggda wrote:Dziewczyny zauważyłam na papierze taki sluz w kolorze kawy z mlekiem i juz zaczynam swirowac
-
kkkaaarrr wrote:To i ja się pochwalę dzisiejszą wizytą Bąbelek rośnie jak na drożdżach, jest 4 dni starszy (11t4d) i ma już 4,79cm wzrostu. Doktorek zmierzył dzisiaj też główkę i BPD wyszło 1,86cm co odpowiada 11t6d, jak nic rośnie nam mały intelektualista
Do pierwszego mierzenia siedział spokojnie, a potem zaczął się ślicznie wspinać po ścianie pęcherza, wyglądało to cudownie. Ma już wszystko na swoim miejscu, doktorek powiedział, że od biedy mogliśmy dzisiaj zrobić usg genetyczne, ale stwierdził, że lepiej poczekać jeszcze ze 2 tygodnie i wtedy pomiary będą dokładniejsze jak Bąbelek jeszcze troszkę podrośnie, no więc czekamy!kkkaaarrr lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Ja w 3 ciąży (tej najdłuższej) miałam takie plamienia a nawet raz poleciała krew jasna. Okazało się że mam torbiel ciałka żółtego.dostałam luteina i dużo leżałam a w a w 10 tc przeszło jak ręką odjol nawet śladu nie było. Warto to sprawdzić ale nie nakręcaj się niepotrzebnie. Trzeba myśleć pozytywnie
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Cieszę się bardzo z dobrych wieści po wizytach
Maggda - wiem, że masz stracha, ale jestem zdania jak dziewczyny, nie każde plamienie oznacza to najgorsze U jednych przy nawet mocym krwawieniu nic z ciążą się nie stanie, a u drugich może nie być nawet żadnych symptomów, że coś jest nie tak Dla przypomnienia - ja w ciąży z córką miałam jednorazową akcję w 11 tygodniu - podcieram się po siku a tam normalna żywa czerwona krew jak przy @, ale brzuch nic nie bolał czy coś, poleciało prawie na raz tak na 2 wkładki, dostałam wtedy Duphaston 2x1, na drugi dzień plamiłam trochę na brązowo i więcej plamień nie było Krwawienie nie wiadomo skąd było.
Trzymam kciuki za bąbelka i za Ciebie, stres tylko szkodzi, postaraj się jakoś spróbować uspokoić
oska - samopoczucie ostatnio trochę do kitu u mnie, mam wrażenie, że wszyscy na około nagle w ciąży Ale dziś idę na wizyte żeby doktorek wpisał wynik histopatologii w kartę, zobaczymy co mi powie
Powiem Wam, że dziś mam trochę lepszy humor Prawdopodobnie pierwsza @ po zabiegu chce mnie powitać, no normalnie cieszę się jak nigdy z @ Robię myju myju przed wizytą, podcieram się, a tam krew na papierze, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie, ale trochę zaczyna mnie w krzyżu "szczypać" więc to może toosa lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
hej dziewczyny, Wy też miałyście takie napady strachu?
strasznie się boje ze znowu cos jest nie tak bo nie mam zadnych objawow ciazy tak jak wczesniej...nie mam wolnej kasy zeby isc na bete teraz a lekarz za tydzien:(aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)