Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny a jak WY to robicie,ze macie po kilka opakowan jak np moja ginka jest bardo otwarta i mi zawsze przepisuje wiecej ale na NFZ jak mam znizki moze mi tylko po 3 paczki przepisac nie wiecej.
Tak samo nie wiem czy bierzecie luteine 100 dopochwowo do konca ciazy bo mi juz ginka powiedziała,ze ona jest tylko z tego co dobrze zapamietałam refundowana do 27 czy 28 tyg.ciazy potem juz tylko 50. Jak macie takie zalecenia brania do konca to proscie tez gina aby wiecej Wam teraz przepisywał bo potem niezbyt milo brac tyle leków !!!! -
nick nieaktualnyM@linko na poczatku mi tez siniaki wychodzily i ciezko było podawac potem mam wrazenie,ze brzuch sie przyzwyczaił w jakis sposób ale teraz znów coraz trudniej podawac i te guzki zaczynaja sie robic no i skóre ciezko uchwycic a nie mozna podawac byle gdzie,zeby sobi samej czegos nie uszkodzic a po drugie to wazniejsze aby lek poszedł do organizmu!
-
Ja na szczęście wszystkie prawie leki juz odstawiłam, ginekolog mówił ze juz nie musze brać, jedyne co biorę to kwas foliowy ale pomału mi kazał go też odstawiac, biorę Witaminę D3, Euthyrox25 no i te zastrzyki, a tak poza tym to nic. Pytałam o dodatkowe witaminy dla kobiet w ciąży, to ginekolog mówił ze jak chce mogę brać ale nie musze.
Ja mam tak miła lekarke do której chodzę m.in.po recepty ze ona zawsze mi się pyta ile chce opakowań, przeważnie biorę 3-4 opakowania. Chodzę do niej prywatnie bo inaczej ona nie przyjmuje, ale ona przynajmniej wpisuje mi zniżkę na zastrzyki, a ginekolog niewiem dlaczego każe mi normalnie płacić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 14:57
-
JEST JEST JEST betka 80 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
inessa, Jacqueline, maggda, M@linka, kkkaaarrr, Martynka30, gama, blondyna5555, Aga22, osa, adora, Evita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Arleta wrote:JEST JEST JEST betka 80 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zaraźaj nas tutaj szybciutko i zdrowe ciàzy zycze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 16:26
Arleta lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Arleta - gratulacje
Maggda - cieszę się, że plamienie się uspokoiłomaggda lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Już jestem po wizycie, miło mi się zrobiło, jak ludzie przepuścili mnie pierwszą
Mam łojotokowe zapalenie skóry dostałam maść robioną z takich składników: metroidazol, ichtiol, cynk... mówiła, że bezpieczne, ale ja się bojęMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Kwas foliowy jest ważny, nie słyszałam, żeby szkodził a teraz w pożywieniu nie ma tylu witamin i pewne witaminy są bardzo ważne dla rozwoju dziecka, ja sobie nie wyobrażam nie brać witamin, zwłaszcza, że nie mogę jeść wszystkiego...
A niektórzy lekarze mają takie podejście chcesz to bierz nie chcesz to nie bierz...Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
inessa wrote:Dziewczyny a jak WY to robicie,ze macie po kilka opakowan jak np moja ginka jest bardo otwarta i mi zawsze przepisuje wiecej ale na NFZ jak mam znizki moze mi tylko po 3 paczki przepisac nie wiecej.
Tak samo nie wiem czy bierzecie luteine 100 dopochwowo do konca ciazy bo mi juz ginka powiedziała,ze ona jest tylko z tego co dobrze zapamietałam refundowana do 27 czy 28 tyg.ciazy potem juz tylko 50. Jak macie takie zalenia brania do konca to proscie tez gina aby wiecej Wam teraz przepisywał bo potem niezbyt milo brac tyle leków !!!!
Tak? o kurcze ja biorę... i na to mam refundację, zapytam gina, bo nie uśmiecha mi się znów płacić po 110zł za 60 sztMama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Martynka30 wrote:Już jestem po wizycie, miło mi się zrobiło, jak ludzie przepuścili mnie pierwszą
Mam łojotokowe zapalenie skóry dostałam maść robioną z takich składników: metroidazol, ichtiol, cynk... mówiła, że bezpieczne, ale ja się bojęMartynka30 lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural