Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jagna 75 wrote:Bez sterydów bez salicylanów to raczej bezpieczne
Konsultowałam się z ginem, mówił, że skład okiinessa, maggda lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
M@linka wrote:wiecie co dziewczyny jestem wkręcona w swoją ciążę - wczoraj szukałam wózków, chust i innych gadżetów - nie mogłam się powstrzymać to dla mnie przyjemność buszować po niemowlęcych akcesoriach - ojj obm jutro łez nie lała
M@linka teraz po prostu musi dobrze,nie ma innego wyjścia!zobaczysz zajmiemy miejsca na fioletowej stronce całe długaśne 9 miesięcy,ja w to wierzę!
Dziewczynki bardzo dziękuję za wsparcie,to dopiero początek mojej drogi ale jestem optymistycznie nastawiona,choć w głębi serca strach jest..M@linka lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny! Siedzę na 2 dniowym kursie i dzisiaj nie miałam czasu zaglądać na wątek, a tu tyle sie dzieje!
Martynko i Inesso! Gratuluje tych slodziasznych brzuszków:)!
M@linko, wizyta na pewno bedzie udana, czuje to:)
Arleta! Gratulacje i oby pięknie rosło!
Jagna... Widzę ze weekend bedzie owocny:)
Ehh ja narzekam na opiekę w Norwegii ale chociaż no problem z clexane, nie ma problemów z zamówieniem i przekonałam lekarza zeby mi dał refundacje, ale rozmawiałam z kolega farmaceuta w Polsce i mówił ze jest duży problem z clexane we Wrocławiu- hurtownie maja braki
A ja na kursie widziałam kolejna dziewczynę w ciąży... I kolejna... Dalej mnie to porusza, mam nadzieje ze i ja niedługo dołącze, ściskam Was wszystkie!M@linka lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
palma wrote:M@linka i Arleta na kiedy macie terminy?
mi belly pokazuje 6.01. 2017 -
Palma wow już Styczniówka
Mi pokazuje termin na 05.12... ale nie wiem kiedy miałam dokładnie owulację wiec to się może jeszcze zmienić na końcówkę listopada
Niebieskaa - oby Twoje przeczucia co do mojej wizyty sprawdziły się jutro kolejny krok i też po cichu licze na to, że do przodu. Nie potrafię sobie siebie wyobrazić teraz czekającej na najgorsze...ps. ja jestem z Wro prawie i nie miałam odpukać problemów z clexaneWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 20:52
-
s1985 wrote:Arleta gratuluję, podzielcie się wirusami ja za tydzień testuję ;/ ale mam negatywne przeczucia
Czekam z niecierpliwością na to,że dołączysz do nas do grudniówek,od początku bardzo ci kibicuję kochana -
M@linka jutro będzie dobrze,zobaczysz.Sama też już nienawidzę tych wizyt,bet i kalkulatorów,ale cóż zrobić,musimy walczyć i się nie poddawać.
To Ty teraz będziesz miała 5 tydzień? -
Arleta wrote:Zarażaj się zarażaj,ty jeszcze tydzień do testowania? jakoś tak mi się wydawało że w podobnym czasie mamy testowanko,tylko że ja wcześniej zaczęłam;)
Czekam z niecierpliwością na to,że dołączysz do nas do grudniówek,od początku bardzo ci kibicuję kochanaM@linka, Arleta lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
dziewczynki jestem po poronieniu samoistnym w lutym. bylam u lekarza. wszystko ok. w cyklu marcowym stosowalam testy owu. 19 pozytywny. przytulanko przez nastepne 5 dni.. dzisiaj jestem w 10 dpo 4 dzni przed okresem. podkusilo mnie zeby zrobic bete bo mialam wsciekla zgage... wynik ujemny...nie mam juz sily na to wszystko. staramy sie od pazdziernika. z tym ze w tej ciazy w lutym mialam krwawienie plamienie jak by okres i w 5 dniu mnie strasznie zakul jajnik jak szybko wstatam z lozka. zrobilam test nastnego dnia i pozytywny dwie kreski z tym ze druga blada... poszlam na bete 2 dni pozniej 39.8 bodajze.. i za 4 dni polecialo. wiec sie pocieszam ze przy moich cyklach 24 dniowych bladzioch wyszedl w 5 dniu niby po terminie ale z krwawieniem to moze pospieszylam sie z ta beta na 4 dni przed okresem... sama nie wiem. dodam ze mam miesniaka 16 milimetrow...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 21:55
Brychta -
Jagna,Aga i inne dziewczyny starające się, no to czekamy,miejsca nie zabraknie,musicie dołączyć,bo coś na tych grudniówkach cicho
Mówię Wam,mam dobre przeczucia dla Nas:) -
Aga22 wrote:Ja za 5 dni testuje
wiem,że najgorsze to czekanie jest,ja się szybko wyłamałam,choć planowałam testować dopiero po terminie;) -
Blondyna - piękna nasza Śpiąca Królewna
Inessko, Martynko - brzuszki eleganckie
Arletko, gratulacje
Jacq, powoli do przodu Kochana, mam nadzieję, że uda się tego genetyka ogarnąć w dobrym terminie.
Dzieje się tyle tutaj, że nie nadążam hehe, ja dziś pierwszy dzień wolnego, byłam na gimnastyce dla kobiet w ciąży, odwiedziłam znajomych, byłam na zakupach, zrobiłam obiad itd. itp. Bardziej aktywny dzień niż normalnie jak pracowałam
Buziaki dla Wszystkich!M@linka, Arleta, inessa lubią tę wiadomość