Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Niebieskaa wrote:Jagna75: Tak, żadnej stymulacji nie miałam, hormony mam dobre, okres jak w zegarku, nigdy nie miałam żadnych problemów, na owulacje ma pomoc glucophage- tak mówi lekarka... Uspokoilyscie mnie... Biorę większa dawkę i tyle.. dobrze ze od razu na to zareagowałam, dobrze ze z kortyzolem ok bo te wyniki itd to kupa stresu... Jejku dziewczyny kolejny lekarz ktory zalecenia zaczyna od: spokój, bez stresu, odpoczynek...
Teraz tez sie tym nie stresuje,jedynie obawa przed kolejnà ciàźą,strach,ale pragnienie jest mocniejsze i wazne ze jestem psychicznie i fizycznie gotowa.Nie nastawiam sie moze na pozytywny cykl ale ciesze sie ze okres po poronieniu minął a teraz juz normalnosc.
Antoś IVF,Julisia natural
-
Malika89 śliczny brzusio
ekhm... tak mi przez myśl przeszło, że dziś moja ciąża byłaby młodsza tylko o 4 tygodnie..
Ale nie ma co się zastanawiać nad tym co by było gdyby, tylko patrzeć na dzień dzisiejszy i na przyszłość
Pozdrawiam Was wszystkie... jest piękna pogoda i właśnie idziemy z mężem na spacerekmalika89 lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Dziewczyny ja mam jakas zalamke czuje ze chyba i tym razem nam sie nie uda
Co prawda nie krwawie ale jakos cycki mniej obrzmiale, wymiotow juz brak tylko z rana cos zemdli. No i caly czas mnie cos boli to jajaniki podbrzusze krzyz.
Mam zalamke -
maggda wrote:Dziewczyny ja mam jakas zalamke czuje ze chyba i tym razem nam sie nie uda
Co prawda nie krwawie ale jakos cycki mniej obrzmiale, wymiotow juz brak tylko z rana cos zemdli. No i caly czas mnie cos boli to jajaniki podbrzusze krzyz.
Mam zalamkeAntoś IVF,Julisia natural
-
sy__la wrote:Malika89 śliczny brzusio
ekhm... tak mi przez myśl przeszło, że dziś moja ciąża byłaby młodsza tylko o 4 tygodnie..
Ale nie ma co się zastanawiać nad tym co by było gdyby, tylko patrzeć na dzień dzisiejszy i na przyszłość
Pozdrawiam Was wszystkie... jest piękna pogoda i właśnie idziemy z mężem na spacerekNiebieskaa lubi tę wiadomość
-
Ja to nie rozuiem, czego tak polscy lekarze szaleja z tym tsh. W Uk norma jest do 5 czy jes sie w ciazy czy nie. Moje tsh na poczatku ciazy wynosilo 3,91 a ft4 12,6 gdzie norma zaczyna sie od 12. Nikt nie panikowal. Moje wyniki obecnie sa podobne a ciaza rozwija sie prawidlowo.
M@linka lubi tę wiadomość
-
adora wrote:Ja to nie rozuiem, czego tak polscy lekarze szaleja z tym tsh. W Uk norma jest do 5 czy jes sie w ciazy czy nie. Moje tsh na poczatku ciazy wynosilo 3,91 a ft4 12,6 gdzie norma zaczyna sie od 12. Nikt nie panikowal. Moje wyniki obecnie sa podobne a ciaza rozwija sie prawidlowo.Antoś IVF,Julisia natural
-
maggda wrote:Dziewczyny ja mam jakas zalamke czuje ze chyba i tym razem nam sie nie uda
Mam zalamke
Witaj w klubie...
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/628e9e77b3b5.jpg
miałam testować we wtorek ale zatestowalam dzis koło 15inessa, adora lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/628e9e77b3b5.jpg
miałam testować we wtorek ale zatestowalam dzis koło 15s1985 lubi tę wiadomość
-
Mam zalamke
Kochana nie płacz bo przez kolano przełożę wiesz ja pamiętam jak ja na początku narzekałam na brak mdłości a za parę dni jak mi dowaliło to i wymioty... a piersi wogóle mnie nie bolały i nie bolą... także nie znasz dnia i godziny przyjścia mdłości...
S po cichutku gratulujęs1985 lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
s1985 wiedziałam że tak będzie,pięknie:)
Laila a co u Ciebie w końcu się okazało?
Jezu dziewczyny te zastrzyki są okropne,jeden wielki krwiak już mam,ale po każdym ukłuciu pozostaje taka czerwona plamka,tak ma być?dziś mnie zarąbiście bolało,mąż mi je robi,gdzie najmniej boli,jak najbliżej pępka?nawet nie chcę myślec,ile mi jeszcze zostało na całą ciążę,ale oby do końca..
teraz dopiero podziwiam te dziewczyny,które mają półmetek za sobą i tyle wkłuć
M@linka a będziesz jeszcze robić jutro betę?mów co chcesz,ale ja czuję że będzie dobrze u Ciebie pomimo Twojego zwątpienia..ja zrobię betę tylko przed wizytą gdzieś za tydzień i drugiej już nie będę powtarzać bo strasznie mnie to stresuje
ja też mam taki dzień dzisiaj że nawiedza mnie niepewność strach jak będzie dalej z tą moją ciążą,bo jakby człowiek miał przynajmniej pełen zestaw objawów,to by przynajmniej odczuł że coś się dzieje,a tak tylko piersi mam powiększone
nawet dziś powiedziałam mężowi że jak się znowu nie uda,to napewno mam jakąś niezdiagnozowaną wadę macicy i od razu idę się kroić,ale mam nadzieję,że do tego jednak nie dojdzies1985 lubi tę wiadomość