Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Foto świetna wiadomość ❤️
Natka super 🥰 cieszę się, że jest wszystko dobrze 🥰 współczuję tego czekania, ja najdłużej czekałam 3 tyg i była to dla mnie męczarnia 🙈Foto80, Natka95 lubią tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Foto80 wrote:Annamaria,
mam polubioną stronę NAOKO na fb i zastanawiałam się, czy te ich kurtki są cieplebardzo fajna jest ta, którą wybrałaś! Rozmiarówkę standardową mają?
Foto, ja jestem rozmiar 38 czasami 40, 164 cm na 63 kg. Wzięłam M, i mam jeszcze sporo luzu na brzuch, ale krój jest zgrabny i smukły. Z kolei moja przyjaciółka tego samego wzrostu, ale z większym biustem i o figurze w kształcie trójkąta (szeroka w ramionach) wzięła rozmiar L i wygląda nadal zgrabnie i nie workowato. Fajnie je szyją.
Ja jestem generalnie w 99 % lumpkowa, kupuje używaneale po 3 latach bez nowej kurtki i nie trafieniu na nic ciepłego używanego, to już cierpliwość mi się kończyła.. Kropką nad "i" było zobaczenie jej na żywo u koleżanki i przymierzenie.. To ciepełko!!
wtedy się zdecydowałam..
Natka, jaki fajny etap, schodzenie z masy leków, taki bezpieczniejszy czas.. Więcej planów wyprawkowych i urządzanie czegoś dla bobasa.. Cudnie no ❤️Natka95, Foto80, futuremama lubią tę wiadomość
-
Zonkil, tak na razie pracuje normalnie..
Mam pracę biurową, niczego nie dzwigam a czas szybciej leci, więc póki co pracuje
Zula, obecnie biorę 2x1 i lekarz tak kazal brac do końca 🤔 pytałam, czy jakoś nie schodzić stopniowo, mowil ze nie 🤷♀️ ale sama nie wiem czy przez ostatnie dni nie brać po jednej 🤔
-
Wombat. Gratuluję 🙂
Lady_Dior. Bardzo się cieszę że w końcu doczekałas się wizyty i że wszystko w porządku. Rosnijcie dalej zdrowo 🙂
Przykro mi, że masz takie problemy z Zosią. Życzę, żeby jak najszybciej przeszły, żeby mała dorosła i zaczęła współpracować z fizjo.
agulineczka. Wiedziałam, że z maluszkiem będzie dobrze 🙂 Wiadomo jednak, że warto takie rzeczy sprawdzać. Teraz będziesz trochę spokojniejsza 🙂Lady_Dior lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Zula36 wrote:Nie, z 2x1 odstawia się z dnia na dzień (tak miałam przy pierwszej ciąży). Teraz z 3x1 to sobie tydzień wcześniej zejdę ( choć mówił, ze 3 dni wystarczą) na 2x1 i odstawię.
O widzisz, w takim razie ok
Dzięki za infoTy do którego tygodnia masz brac? Mi się skończą tabletki na 15+4, mam nadzieję że ok
-
Dziewczyny jest pęcherzyk dominujący 17mm na prawym jajniku 😆koło poniedziałku-wtorku może być owulacja 😁oby tak było 🙏
trodde, Lady_Dior, Zula36, Foto80, Annamaria, Żonkil, baksia, agulineczka, futuremama, Bella01, Annie1981 lubią tę wiadomość
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Ewelina super, że jest pęcherzyk!
Także teraz romantyczny weekend z eMkiem, śnieg, kominek, grzane wino... 😋
Natka gratuluję udanej wizyty.
Foto cieszę się bardzo z pozytywnych wyników. Na pewno odetchnęłaś. Ja jak zobaczyłam niskie ryzyka w końcu pierwszy raz poczułam, że może w końcu być dobrze
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
Ewelina,
Jest potencjał, gratulacje, teraz pozostaje trzymać mocno kciuki! A Wy działajcie 😚 musi być dobrzedostałaś ovitrelle na pęknięcie, czy u Ciebie nie ma potrzeby? Trzymaj się ciepło!
Trodde,
Dziękuję kochana 😘 na skorelowanym wyniku niskie ryzyko, ale np trisomia 21 ryzyko 1:471 więc raczej bez szału. 🤷♀️ niby OK ale jak widzę wyniki innych to mam wątpliwości. Chyba muszę po prostu zaufać lekarzowi. Byłam w tym tygodniu na akupunkturze i babka, która mi ją robi jest genetykiem. Skonsultowałam z nią mój wynik pappa i powiedziała, że jest ok wg wytycznych w PL. Jak mam kasę mogę dla spokoju zrobić NIFTY. Za tydz mam ginekologa, zobaczę co powie na ten temat 🙄Ewelina26 lubi tę wiadomość
-
Ewelina świetna wiadomość ❤️ to teraz życzę Wam bardzo udanego weekendu 🥰😃
Ewelina26 lubi tę wiadomość
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Foto takie ryzyko moim zdaniem jest jak najbardziej ok biorąc pod uwagę wiek. Na Twoim miejscu nie zamartwialabym się. Głowa do góry 🙂
Ewelina świetne wiadomości! W 13dc pecherzyk 17mm to bardzo dobry wynik. No to weekend jest Waszdo dzieła!
Mnie dzisiaj znowu boli głowa. Zauważyłam, ze jak się więcej nachodzę to plamienie wraca, ale już jasnorozowe. Dzisiaj np nie miałam szans poleżećciężko przy dwójce małych dzieci o oszczędzanie się.
Jutro jadę z dziećmi do.moich rodziców, których dawno nie widziałam, bo mieszkają ponad 300 km od nas. Zostaniemy tam na tydzień. Dzieci pobawia się z dziadkami, ja odpocznę od gotowania i sprzątania. Zamierzam też im powiedzieć o ciąży.futuremama, Ewelina26, Annie1981 lubią tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Agulineczka,
Ja też widzę po sobie, że jak więcej chodzę to brzuch bardziej mnie boli. Dobrze, że jedziecie na kilka dni, złapiesz oddech i jest szansa na leżakowanie, które zdecydowanie jest Ci teraz potrzebne 😊 -
Kurcze, dziewczyny ja sobie tak teraz myślę i dobieram do głowy, że gin nie wspomnial mi nic o szyjce
nie badal mnie palpacyjnie, pobierał tylko cytologię... cholera z tego wszystkiego zapomniałam sama zapytać
bede się denerwować teraz przez miesiąc czasu 😬 moze sprawdzil, a nic nie mówił 🤔
Kurczę, jestem zła na siebie
W domu zauważylam, ze wpisal coś w kartę ale ni chuu chuu nie mogę rozszyfrować co tam jest napisane
https://zapodaj.net/b8bc3dfa12dc5.jpg.html
Czy gdyby się nie daj Boze skracała to na następnej wizycie będzie czas na jakieś działanie? To będzie wtedy 19tc...
Czy skracanie szyjki się jakoś objawia? Bo nie wiem na co się wyczulic 🤦♀️
Nie chce sobie wyszukiwać problemów, ale wiecie jak jest.. -
Agulineczka bardzo dobrze. Czas odpoczywać. Właśnie ja podziwiam mamy które są w ciąży, bo to ogólnie trzeba się oszczędzać A co dopiero gdy jest plamienie. I sama też jestem zaskoczona jak łatwo sprawic by zaczął boleć brzuch: wystarczy że się zdenerwuje albo za dużo pochodzę.
Ewelina winko i siup