Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak, dziękuję za kciuki, przydadzą się 🙂 my robimy przerwe na pewno jeszcze ten cykl. Ginka mówiła, że 3 miesiące mamy poczekać, bo jestem po zabiegu.. Ale skoro endometrium już 3 tygosnie po zabiegu wyglądało ładnie i praktycznie okres dostałam w terminie (moje cykle są 25-27 dniowe a cykl po zabiegu miał 26 dni) to chyba zaczniemy już po kolejnej miesiączce się starać.
Życzę Wam powodzenia 💓 może chwila oddechu dobrze Wam zrobi. Trzymam kciuki ✊Daggi lubi tę wiadomość
-
Daggi wrote:Bebetka93 w takim razie trzymam kciuki i powodzenia 😊 ja też dostałam okres równo 27 dni po zabiegu. Po drugiej 🐵 już dawaliśmy czadu bez zabezpieczenia oczywiście nic z tego nie wyszło. No a teraz po trzecim małpiszonie byłam u gina. Wszystko okay, pięknie wyglądało, bez zastrzeżeń no i ten pęcherzyk, który pękł :o albo się "naprawiłam" albo nie wiem co to za czary. Już pisałam, że się nie nastawiam na nic. Chociaż taka tyci tyci nadzieja jest. Ale będzie jak będzie. Zobaczymy:)
Moja koleżanka mówiła, że jej ginka powiedziała, że czasami ciąża co nieco "naprawia", jeżeli kobieta miała problemy z zajściem w ciążę.
Może Ty jesteś tego najlepszym przykładem? 😁
Powodzenia 😁Daggi lubi tę wiadomość
-
Daggi wrote:Ojejku oby tak było ☺ cud nad cudami 😇 może zatestuje niedługo hmm.. tak z ciekawości niby najbliższa 🐵 ma być 5 kwietnia. Więc jeszcze troszkę czasu jest. Wczoraj i dzisiaj tak dziwnie bolało mnie podbrzusze... oczywiście nie nakręcam się, ale... ciekawość jest górą 🤔
U mnie po zapłodnieniu tempka spadła po czym znowu podskoczyła. -
Daggi wrote:Problem jest taki, że nie prowadzę wykresu 😵 miałam mierzyć temperaturę, ale ciągle o tym zapominałam, więc wiem, że nic nie wiem 😑 i muszę cierpliwie czekać
Ja cały czas teraz mierzę, bo widzę co się dzieje z moim ciałem. Jak wykres szaleje to znaczy, że coś się dzieje w ciele.
Może będziesz miała miłe zaskoczenie..? 😁
Mnie moje pierwsze dwie kreski też zaskoczyły, bo tamten cykl spisałam na straty.
Kiedy będziesz testować? 🙂 (nie pamiętam czy pisałaś, a szczerze 5o jestem leniwa i nie chce mi się teraz przeszukiwać wątku 🙄)
-
Foto. Co za niespodzianka. Gratuluję synka 🙂
baksia. Ja mam wizytę 8.04, potem 11.04 i 14 kwietnia CC 🙂
Ewelina26. Przykro mi z powodu tej sytuacji. Życzę, żeby wszystko samo się rozkręciło i poszło gładko.Gela093 lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Ewelina przykro mi, że musisz przez to wszystko przechodzić 😔 i jeszcze ta kwarantanna.. Przytulam!
Trodde przecież Ty mi siedzisz na placach z stym suwaczkiem 🙈 Ja też czuja najbardziej po bokach ciosy i w pęcherz ale to właśnie pewnie dlatego, że mamy łożysko na przedniej ścianie 😬 Ja czasami mam wrażenie, że caly czas chce mi się siku przez to, że naciśnie/kopnie/uderzy w pęcherz 🙈
Dopisałam 😘
Annie przecież u Ciebie to już za chwilę 😳 ale super 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2021, 12:04
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie -
Annie1981 wrote:A nie pisałaś, że właśnie okazało się, że jednak synek? Tak szybko nadrabiałam, może z kimś pomyliłam 😁
Annie, to u mnie 😊 na dwóch poprzednich wizytach dziewczynka, a na polowkowych chłopiec 🙂Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Daggi wrote:Ewelinko, bardzo mi przykro, że Cię to spotkało. W grudniu, jak miałam iść do szpitala na wywołanie poronienia to miałam robiony dwa dni przed przyjęciem test, który wyszedł pozytywny musiałam przez 10 dni siedzieć w domu.. najgorsze co może być.. mąż aż 17.. ściskam Cię bardzo mocno!!! Jak się dzisiaj czujesz?
Właśnie dziś zaczęło się krwawienie ( niewielkie ) i skurcze ( 3 na 10 ) myślę że dziś raczej powinno się wszystko rozkręcić 🤔.
I teraz tak się zastanawiam nad tym czy nadal iść we wtorek do szpitala 🤷♀️( mam skierowanie ).Z jednej strony wolała bym pójść i sprawdzić czy wszystko się ładnie oczyszcza a z drugiej ta cała sytuacja z Covidem, testy itp🙄😬.
W piątek zadzwonię do mojego szpitala i zapytam jak wygląda przyjęcie i co z tym testem.
Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Ciąża biochemiczna 03.01.21[*]
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
💔 Ciąża biochemiczna [*]23.05.22
Problemy immunologiczne 🤦♀️
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
04.09 .24 I procedura *Transfer zarodka 4AA ❌( wlew z accofilu, ivig)
11.2024 II procedura *Transferu nie będzie 😭zarodek 5AA nieprawidłowy 😩
,,Trzeba walczyć bez względu na to ile razy runęło niebo " -
Ewelina26 wrote:Właśnie dziś zaczęło się krwawienie ( niewielkie ) i skurcze ( 3 na 10 ) myślę że dziś raczej powinno się wszystko rozkręcić 🤔.
I teraz tak się zastanawiam nad tym czy nadal iść we wtorek do szpitala 🤷♀️( mam skierowanie ).Z jednej strony wolała bym pójść i sprawdzić czy wszystko się ładnie oczyszcza a z drugiej ta cała sytuacja z Covidem, testy itp🙄😬.
W piątek zadzwonię do mojego szpitala i zapytam jak wygląda przyjęcie i co z tym testem.
A jeżeli po 7 dniach się nie oczywiści to wtedy do szpitala mam pójść. Też dostałam skierowanie i miałam pójść do szpitala jeżeli przez tydzień nic się samo nie zacznie
Niestety nic się nie zaczęło i musiałam iść do szpitala.
Trzymaj się, jeszcze będzie dobrze ✊💓 -
Ewelina26 wrote:Właśnie dziś zaczęło się krwawienie ( niewielkie ) i skurcze ( 3 na 10 ) myślę że dziś raczej powinno się wszystko rozkręcić 🤔.
Może niekoniecznie do szpitala, ale na usg warto pójść. Ja byłam ok 14 dni po. Krwawienie u mnie trwało w sumie 10 dni.
Trzymam kciuki, podobno poronienie bez farmakologii jest mniej bolesne. Ja wyłam z bólu, aż ciary mam jak sobie przypomnę
Zaopatrz się w paracetamol ale nie bierz nic rozkurczowego (typu nospy)
Życzę dużo sił ❤️25.12.2020 (8cs)- 8tc [*]
10.05.2021-⏸🥰 ➡️14dpo bhcg 467➡️ 18dpo bhcg 2523
19.01.2022- synek na Świecie 💙 55 cm i 3600g szczęścia -
Jestem już po 😣
Dzwoniłam do Genesis i kurier raczej jutro nie zdąży przyjechać bo labolatorium pracuje tylko do 12🤬i prawdopodobnie przyjedzie dopiero 6.04 😱no masakra jakaStarania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
Ewelina26 wrote:Jestem już po 😣
Dzwoniłam do Genesis i kurier raczej jutro nie zdąży przyjechać bo labolatorium pracuje tylko do 12🤬i prawdopodobnie przyjedzie dopiero 6.04 😱no masakra jaka
Kurcze Ewelina obawiam się, że badanie po takim czasie nie wyjdzie
Ostatnio miałam taką samą sytuację, poroniłam w sylwestra a kurier był 02.01. po południu i mimo trzymania w lodówce z próbki nie dało się zrobić badań. Chyba, że po prostu moja próbka była nie taka i był zupełnie inny powód. Lepiej się u nich upewnić.
Dobrze, że masz to już za sobą. Trzymaj się dzielnie...
Starania od 07.2018, 38 lat
NK 11%, kariotypy ok, fragmentacja DNA 8%
alloMLR 0% !
szczepienia limfocytami
10.2018 - poronienie 9 tc
02.2019 - poronienie 6 tc
12.2019 - poronienie 11 tc - Córeczka
09.2020 - II ❤️ rośnie nam Dominik 💙
19.05.2021. CC - urodził się Dominik ❤️❤️❤️
Lublin
"kto raz posmakował latania już zawsze będzie chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo raz już tam był i zawsze będzie chciał tam wrócić..." -
trodde wrote:Kurcze Ewelina obawiam się, że badanie po takim czasie nie wyjdzie
Ostatnio miałam taką samą sytuację, poroniłam w sylwestra a kurier był 02.01. po południu i mimo trzymania w lodówce z próbki nie dało się zrobić badań. Chyba, że po prostu moja próbka była nie taka i był zupełnie inny powód. Lepiej się u nich upewnić.
Dobrze, że masz to już za sobą. Trzymaj się dzielnie...
Pani z którą rozmawiałam mówiła że jak będzie w lodówce to wszystko powinno być ok no ale wiadomo że lepiej szybciej 🙄.
Chociaż szczerze mówiąc nie nastawiam się że badanie wyjdzie 🤷♀️ostatnio z 6 tygodniowej ciąży nie udało się zrobić badania bo nie odnaleźli kosmówki a teraz ciąża jest 4 tygodniowa, czy jest tam kosmówka to nie mam pojęcia .Starania od 2018
💔Aniołek25.11.18
[*]5/9tc
💔Aniołek13.11.19
[*]6/10tc
💔Aniołek 31.03.21
[*]4/8tc
💔Aniołek17.06.21
[*]6/10tc
-KIR AA 😔
-rozjechane cytokiny😏
-wysokie NK maciczne🥺
-Insulinooporość
-Niedoczynność tarczycy
Ewelina26 wrote:Jestem już po 😣
Dzwoniłam do Genesis i kurier raczej jutro nie zdąży przyjechać bo labolatorium pracuje tylko do 12🤬i prawdopodobnie przyjedzie dopiero 6.04 😱no masakra jaka
W sumie lepiej, że udało Ci się naturalnie poronić...
Co do tego kuriera, to trochę przypal, ale skoro Pani z Genesis powiedziała, że materiał będzie zdatny po takim czasie, to chyba wie co mówi.. -
Agulineczka ja mam połówkowe 14kwietnia - strasznie mi się dłuży i boję się jakoś, że coś może być nie tak 🙄Ja to zawsze schizy mam...
Ewelina26 bardzo Ci współczuję i jednocześnie cieszę się, że to w końcu nadeszło,bo w końcu możesz jakoś oczyścić głowę - choć pewnie to trochę potrwa. Cały czas będę Wam kibicować 😘 -
Ewelina jestem z Tobą myślami 😘
Bardzo mi przykro ale również cieszę się, że już masz to za sobą.. Wiem, że te czekanie też jest męczące 😔 jeśli chodzi o oddanie materiału do badania to nie pomogę, bo ja takiego badania nie robiłam. Trzymaj się Kochana 😘
23.03.2019 Aniołek ❤️ - 9 tc Poronienie zatrzymane
6.06.2019 - puste jajo płodowe
12.11.2019 Aniołek ❤️ - 8tc poronienie zatrzymane
Problemy immunologiczne-szczepienia limfocytami
Pomorskie