Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Maggi-P wrote:Nie wiem czy ktoś mnie tu jeszcze w ogole pamięta Starasznie dużo nowych dziewczyn i chyba sie pogubiłam lekko
Maggi, jesteś tutaj jedną z pierwszych na liście rodzących, mają być tutaj regularne meldunki! 30 tydzień... Wow!
Dużo zdrówka dla Was! -
Coconue wrote:Jagna ja @ zacznę pewnie w środę więc razem będziemy się starać i może razem zaciążymy
Wiaterek lubi tę wiadomość
Mama Aniołka [*] 15.12.2015r.
-
Jagna 75 wrote:Wreszcie są...nie jestem w ciązy,czyli czekam az @ sie rozkreci.Od poniedzialku realizuje zalozony plan dzialania
Grunt to optymizm
Trzymam kciuki za szybkie zaciążenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 11:53
Aniołek 7tc (*) 17.10.2011
Aniołek 9tc (*) 31.03.2016
PCOS i niedoczynność tarczycy
-
Dziewczyny a ja mam ..hmm pytanie..
Jak długo czekałyście ze współżyciem po zabiegu???
Bo pamiętam, że po pierwszym- lekarz już chyba po 2-3 tygodniach dał zielone światło.. Teraz kazał czekać do miesiączki (a u mnie przecież to nawet z 60 dni może być ) i nie wiem co robić..
My całą ciąże mieliśmy zakaz (ponad 4 tygodnie) i teraz to już ponad 2 i ehh- łatwo nie jest... I trochę czuję się w ogóle przez to winna, bo mój M. niby rozumie, ale z drugiej strony widzę, że ciężko mu... Zresztą mnie też...Aniołek 7tc (*) 17.10.2011
-
nick nieaktualnyIwannabelieve, zakaz współżycia nie oznacza zakazu przyjemności Na wypisie ze szpitala napisali "unikać współżycie 6 tygodni" czyli procedura standardowa, jak w połogu. Mi to się wydawało bardzo długo, zwłaszcza, że ginekolog nic nie powiedział takiego, a wręcz powiedział, że możemy się starać po naturalnej miesiączce. Ale my byliśmy niecierpliwi i nie czekaliśmy tyle, łącznie ok 2 tygodnie. Ale nie celem zapłodnienia!
Myślę, że zakaz seksu możecie obejść metodami zastępczymi. Dacie radę? Przecież przyjemność można mieć na inne sposoby.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 12:35
-
Elaria- problem polega na tym, że osiąganie przyjemności tylko na inne sposoby po tak długim czasie jest już trochę irytujące brakuje nam bliskości, takiej którą tylko i wyłącznie współżycie daje...Aniołek 7tc (*) 17.10.2011
-
nick nieaktualny
-
daktylek wrote:Coconue jakiebadanie sie robi aby sprawdzic czy się ma mutacje która Ty masz? Ile to badanie kosztuje?
Robisz konkretnie badanie mutacji MTHFR 677 .
Koszt ok 400 zł. ale to moje badanie obejmowało jeszcze
- gen dla czynnika V Leiden (mutacja G1691A)
- gen dla protrombiny (mutacja G20210A)
- gen dla reduktazy metylenotetrahydrofolianu – MTHFR (mutacja C677T)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 13:14
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć ))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Witam się z Wami w 25 tc
U mnie brzuszek już dosyć spory albo mnie się wydaje, chociaż kilogramy mówią same za siebie, 9kg na plusie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/baecc80978a3.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a07689c143a.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 16:27
M@linka, Jacqueline, laila_25, annak, Bomblica, maggda, Maggi-P, Arleta, inessa, Coconue, osa, kkkaaarrr, Evita, madziara0080 lubią tę wiadomość
-
Jagna 75 wrote:Wreszcie są...nie jestem w ciązy,czyli czekam az @ sie rozkreci.Od poniedzialku realizuje zalozony plan dzialania
Jagna,
Szkoda bardzo, że nie udało się tym razem...
Ale Twój optymizm i nastawienie są tak niesamowite, że... Ty chyba od samego tego uśmiechu mogłabyś zajść z ciążę! Bardzo trzymam kciuki, żeby już za kilka tygodni udało się na 100%!
Może jest nam pisany wspólny wątek ciążowy
Blondyna,
Nooo, kawał dziecka w tym brzuszku
Super się prezentujesz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2016, 16:23
blondyna5555, Magdzia88 lubią tę wiadomość
-
Iwannabelieve wrote:Dziewczyny a ja mam ..hmm pytanie..
Jak długo czekałyście ze współżyciem po zabiegu???
Bo pamiętam, że po pierwszym- lekarz już chyba po 2-3 tygodniach dał zielone światło.. Teraz kazał czekać do miesiączki (a u mnie przecież to nawet z 60 dni może być ) i nie wiem co robić..
My całą ciąże mieliśmy zakaz (ponad 4 tygodnie) i teraz to już ponad 2 i ehh- łatwo nie jest... I trochę czuję się w ogóle przez to winna, bo mój M. niby rozumie, ale z drugiej strony widzę, że ciężko mu... Zresztą mnie też...Iwannabelieve lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Niebieskaa wrote:I ja Cie ściskam Jagna, ja za około tydzień sprawdzę czy sie udało, czy dołączam do działajacych niezłomnych w maju
musi sie udac,ja cie nie chce widziec w maju jako starająca,Niebieska zmykaj na niebieską
Elaria,bete robiłam 11dni po ovu,to odpowiedni czas na test.Termin @ mam 17-18 kwietnia wiec czekam az @ sie rozkręci,na razie blokuje ja jeszcze progesteron który musi troche spasc bo dupka brałam jeszcze wczoraj wieczorem.
Jestem na cyklu stymulowanym wiec dokładnie wiem kiedy ovu,kiedy serduszkowanie,kiedy moge zrobic bete.Tutaj nic nie mogło sie opóznic
Blondyna,pięknie ci w ciązy,zgrabna poprostu ta twoja ciąza,nie rozeszłas sie na boki,brzusio jak malowany,pozazdroscic takiego wyglądu.Zdróweczka dla ciebie i pozostałych cięzaróweczek
Annak ,pewnie jest nam pisane razem przeskoczyc na niebieską strone,nawet podoba mi sie ten pomysł,jesli wszystko pójdzie zgodnie z planem to kolejne testowanie juz 13 maja w dodatku w piątek na szczescie nie jestem przesądnablondyna5555, M@linka, Magdzia88, annak lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Czesc dziewczyny, pisze z pracy....urwałam sie na szybkie picie...w piatek bylam na kontroli, i wszystko tam ok...wczoraj kochaliśmy sie juz bez zabezpieczenia; ) boje sie!!!! Ale musze w koncu sie ogarnac!!!!!!!!!! Musi juz byc dobrze!!!!!! I postanowilam nie odliczać nie wyliczać nie cudowac bo zwariuję jak zaskoczę bede szczesliwa!!!! Ale juz bez zadnych automatycznych bzykanek "bo szkoda .przegapić kolejnej szansy" teraz na luzie!!!!! Pogoda paskudna....ja znow week w po pracy, ale dobrze ze chociaz wypadła 1 zmiana! Zycze wam spokojnej niedzieli! I pozdrawiam!
M@linka lubi tę wiadomość
-
Magdzia pamiętaj że organizm najlepiej wie kiedy jest najpłodniejszy i będziesz mieć po prostu chcice więc korzystaj a kalendarzykiem się nie przejmuj
Magdzia88 lubi tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie