Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakby to była ciąża to byłby chyba najwspanialszy prezent urodzinowy dla M - ma urodziny za tydzień
Dobra, lecę trochę truskawki popielić, bo za 2 godziny niecałe po małą zmykam
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 10:35
M@linka, Arleta lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Jacgueline a ile dni masz do testowania?Acard ci nie zaszkodzi,możesz brać moim zdaniem,ale jakbyś miała duphaston pod ręką to byłoby super-ja brałam już od owulki,na początku pomaga się zagniezdzic kropeczce
Trzymam kciuki -
A u mnie oczywiście beta dziś zaliczona,zobaczymy jaka będzie (5 dni temu było 17157 ciekawe jak wzrośnie,mam nadzieję ,że duuuuużo ...tak czy siak ostatni raz robię)w środę znów wizyta.plamienia chyba odpuszczają,odpukać,ale nie cieszę się narazie ,bo ja mam tak,że jak już myślę,że jest dobrze to kończy się zle.ostatnio też tak było,plamien już nie było i serduszka też nie..
Niebieska trzymam mocno kciukasy,mam nadzieję,że ci się uda w tym cyklu.kiedy teścik?ale z tymi badaniami no i betą to rzeczywiście przerąbane tamNiebieskaa, Coconue lubią tę wiadomość
-
Też dzisiaj betę zaliczyłem i miło mnie zaskoczyła choć nie napalam się jeszcze 15 dpo 77,7 a dziś 24 dpo 1691
Niebieskaa, M@linka, Arleta, blondyna5555, Bomblica, osa, inessa lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Arleta wrote:A u mnie oczywiście beta dziś zaliczona,zobaczymy jaka będzie (5 dni temu było 17157 ciekawe jak wzrośnie,mam nadzieję ,że duuuuużo ...tak czy siak ostatni raz robię)w środę znów wizyta.plamienia chyba odpuszczają,odpukać,ale nie cieszę się narazie ,bo ja mam tak,że jak już myślę,że jest dobrze to kończy się zle.ostatnio też tak było,plamien już nie było i serduszka też nie..
Niebieska trzymam mocno kciukasy,mam nadzieję,że ci się uda w tym cyklu.kiedy teścik?ale z tymi badaniami no i betą to rzeczywiście przerąbane tam
nie dziekuje!tescik w sb albo nd:) powodzenia!
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
s1985 wrote:Też dzisiaj betę zaliczyłem i miło mnie zaskoczyła choć nie napalam się jeszcze 15 dpo 77,7 a dziś 24 dpo 1691
ladnie wzroslo! pamietam, ze chyba bylas w pewnym momencie niepewna, czy rozwoj akcji idzie w dobrym kierunku
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Niebieska zaczęłam dziś 8 tydzień wg BF a objawów ZERO. Ja wolę nie rozmyślać jaka musi być moja beta w związku z tym...czekam cierpliwie do pojutrza...wtedy mam spotkanie z bąbelkiem i powinno być już serduszko i zarodek ok.1,6cm
Arleta - nie nastawiaj się na wielkie przyrosty bo przy tych wartościach hcg już znacznie może zwalniać, co jest normalne. Głowa do góry!
-
Arleta - w sumie to nie wiem kiedy testować, strasznie niecierpliwa jestem Podejrzewam, że owulacja mogła być gdzieś jak w ostatniej ciąży, czyli nie później niż 13 dnia cyklu, jeśli się nie mylę, to teraz 11 czy 12 dc jednorazowo czułam taki lekko kłujący ból z lewej strony podbrzusza bardziej, trwał kilkanaście sekund, akurat samochodem jechałam. Zresztą potem już po 13dc nie było śluzu który choć trochę mógłby płodny przypominać. W ostatniej ciąży tak bez przekonania zrobiłam test w 23dc i to nie z pierwszego siku, wyszedł całkiem wyraźny cień.12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
-
A ja Wam powiem dziewczyny, że odpuściłam robienie testów ciążowych i owulacyjnych i nie robię tego już od 2 cykli:) A jaka to oszczęność i jaka ulga dla psychiki Jasne, że i tak jest rozczarowanie jak przyjdzie okres, ale jakieś takie ciut ciut mniejsze;)
Teraz okres mam dostać 28 kwietnia, ale nie nastawiam się. Co prawda fajnie by było już go nie dostać, bo w sb 30 kwietnia mam wesele koleżanki i mam jasną kieckę, więc rozumiecie
Ale z drugiej strony jestem w pracy na wypowiedzenie, więc nie chciałabym wszystkiego odkręcać, żeby załapać się na macierzyńki. Nie lubię taki sytuacji. I bądź tu człowieku mądry... -
M@linka wrote:Niebieska zaczęłam dziś 8 tydzień wg BF a objawów ZERO. Ja wolę nie rozmyślać jaka musi być moja beta w związku z tym...czekam cierpliwie do pojutrza...wtedy mam spotkanie z bąbelkiem i powinno być już serduszko i zarodek ok.1,6cm
Arleta - nie nastawiaj się na wielkie przyrosty bo przy tych wartościach hcg już znacznie może zwalniać, co jest normalne. Głowa do góry!
No właśnie ,kurde mogłam nie robić,teraz będę się denerwować jak będzie mała..normalnie paranoja -
Niebieskaa wrote:ladnie wzroslo! pamietam, ze chyba bylas w pewnym momencie niepewna, czy rozwoj akcji idzie w dobrym kierunku
Malina nie na każdą kobiete wzrost hcg działa tak że to odczuwa, ja tez nie mam typowych obiawów ciążowych, ale i w zdrowych moich ciążach tez ich nie miałam, więc nie masz czym sie denerwowac ;]2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Arleta - ja Cie tu zaraz do pionu ustawię !!! HCG w przedziale 1200-6000 jednostek powinno podwoić się w czasie 96h a potem zwalnia. Nie świruj mi tu bo Ci przyłoże pasa w tyłek
Arleta lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
-
Arleta - przy tych wartościach taki przyrost nic nie znaczy-to już nie jest miarodajne badanie. Zachowaj zimną krew.
Sobie wyobraziłam swoje badania...że jutro robię oj i odczytuję wynik... idę się modlićWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 14:37
Arleta lubi tę wiadomość
-
M@linka wrote:Niebieska zaczęłam dziś 8 tydzień wg BF a objawów ZERO. Ja wolę nie rozmyślać jaka musi być moja beta w związku z tym...czekam cierpliwie do pojutrza...wtedy mam spotkanie z bąbelkiem i powinno być już serduszko i zarodek ok.1,6cm
Trzymam kochana kciuki za wizytęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2016, 14:44
Aniołek 7tc (*) 17.10.2011
Aniołek 9tc (*) 31.03.2016
PCOS i niedoczynność tarczycy
-
Arleta wrote:No i sobie wykrakałam przyrost 50% Z 17101 na 47944 -5 dni
niewiem co teraz o tym myśleć,kurde mogłam już nie robić
Arleta wiem, że łatwo mówi się- nie stresuj się ... Ale spróbuj być pozytywnej myśli.. Będzie dobrzeAniołek 7tc (*) 17.10.2011
Aniołek 9tc (*) 31.03.2016
PCOS i niedoczynność tarczycy