Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mysle ze kazda z nas kalkukuje i zastanawia sie co by bylo gdyby ( szczególnie w naszej sytuacji- pewnie od razu L4 a w nowej pracy to tak "głupio"),ale ja wyszłam z założenia ze pracy od reki sie nie znajdzie (dobrej pracy), wysyłam CV, chodzę na rozmowy, zdobywam nowe doswiadczenia(nigdy nie lubilam rozmow o prace i tych durnych pytan), ale dzieki temu moje zycie nie kreci sie tylko wokol jednego tematu (on oczywiscie caly czas jest), ale mam inne "zadania" do wykonania- ot takie moje przemyslenia:)
Coco- juz po wizycie?Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
Amelka[*] - 17.03.13 (10tc)
Franio[*]- 16.06.14 (9tc)
Karolek[*]- 13.12.14 (10tc)
niedoczynność tarczycy, NK, MTHRF C667T homozygota - metylofolin 0,8mg, B6, B12, D3, eutyrox, acard,... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mamy bijące serduszko.
))
Słyszałam je.
Wg om 7t0d, wg usg 6t6d wiec luz prawie tak samo)))
Nadzieja1988!, Martynka30, Alisa, Arleta, gama, sy__la, Jacqueline, Evita, Magdzia88, Elaria, pati87, annak, Ainade, Maggi-P, osa, reni86, s1985, sylvuś, Niebieskaa, Haana, blondyna5555, maggda, inessa, M@linka lubią tę wiadomość
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Coconue wrote:Mamy bijące serduszko.
))
Słyszałam je.
Cieszę się bardzo bardzo bardzosuper, wiedziałam, że będą super wieści, tak czułam
Nadzieja1988!, Coconue lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualnyCoconue wrote:Mamy bijące serduszko.
))
Słyszałam je.
U Ciebie i tak mniejsza różnica u mnie na ostatniej wizycie według om 8 tygodni 1 dzień a według usg 8 tygodni 3 dni.
Ale dech w piersiach zapiera jak się słyszy serduszko prawda?
Coconue lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem ile, zapomniałam zapytać... ale lekarz powiedział, że dobrze. Biło szybciutko.
I oboje z Męzem je słyszelismy))
Nadzieja1988!, Alisa, sy__la, Jacqueline, s1985, Martynka30 lubią tę wiadomość
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
nick nieaktualnyCoconue wrote:Nie wiem ile, zapomniałam zapytać... ale lekarz powiedział, że dobrze. Biło szybciutko.
I oboje z Męzem je słyszelismy))
to razem byliście? Mój jeszcze nie był w tej ciąży ze mną. Zawsze jedzie ze mną ale czeka na korytarzu. On bardzo przeżywał każdą stratę i teraz boi się że je pokocha i coś pójdzie nie tak.
Coconue lubi tę wiadomość
-
Coco super super super
wiedziałam że tak będzie aż łezki mi w oku stanęły jak przeczytałam z radości
pewnie już będzie Ci lepiej trochę spokojniejsza teraz jesteś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2016, 21:20
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Coconue super wieści!!
baaardzo się cieszę!
może chociaż na trochę odetchniesz
Kiedy następna wizyta??
Teraz następna w kolejce jest JacquelineTrzymam kciuki za zdrową ciążę!!
Mój M. jutro zrobi badanie nasienia - Komputerowe badanie nasienia wraz z oceną morfologii plemników (CASA) 130 zł nie wiem czy to dużo czy mało + posiew - zobaczymy co w trawie piszczy
Dodatkowo w Gamecie są jeszcze badania chromatyny plemnikowej tylko to dodatkowe 230 zł i nie wiem, zastanawiam się czy powinien je zrobić, żeby wszystko u niego dokładnie zbadać za jednym zamachem jak już oddaje tam nasienie!
Co o tym myślicie??
Czy Wasi Panowie mieli jakieś takie badania??? Proszę pomóżcie...
Jacqueline, Coconue lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
A wracając do tematu pracy to właśnie jak napisała Reni zawsze chodzi o to ze właśnie to L4 zaraz na początku głupio będzie wyglądać ale w sumie to jeżeli nie ma wyjścia to lepiej głupio wyglądać niż tak się Katowic i męczyć tak naprawdę to pracodawca w większości przypadków nie ma w stosunku do mas takich skrupułów i bardziej myśli o swoim interesie niż o pracowniku.Aniołek (8t) marzec 2016
-
Sylwia nie podpowiem my nie robiliśmy był.taki plan przy poprzedniej ciąży ale się udało i nie było potrzeby a mój m także nie jest chętny a ty bardziej ze juz mamy 2 dzieci to wychodzi z założenia że u niego jest ok
to ja raczej zawsze się borykamy z moimi cyklach albo długie albo brak itp.
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Coconue - wspaniałe wieści
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016