Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAinade wrote:Nadzieja tak patrzę na ten Twój suwaczek i na sercu mi ciepło
Nagłe ustanie wymiotów i brązowe plamienie zabrało mi nadzieję na urodzenie upragnionego dziecka. Teraz tylko czekam na wizytę u ginekologa, którą mam w przyszłą środę i zobaczymy co tam się dowiem czy wszystko ok czy skończy się jak wszystkie poprzednie moje ciąże. -
nick nieaktualny
-
Nadzieja wiemco czujesz ale musisz bć dobrej mysli ja do końca wierzyłam że bedzie dobrze jeszcze idąc na zabieg gdy robili mi usg by 2 innych lekarzy potwierdziło brak tetna miałam nadzieję że moja gin sie pomyliła niestety ...
ale wierze że u ciebie będzie ok ja jutro ide na kontrolę ciekawi mnie co mi powie
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarola - mama Julci i ... ? wrote:Nadzieja wiemco czujesz ale musisz bć dobrej mysli ja do końca wierzyłam że bedzie dobrze jeszcze idąc na zabieg gdy robili mi usg by 2 innych lekarzy potwierdziło brak tetna miałam nadzieję że moja gin sie pomyliła niestety ...
ale wierze że u ciebie będzie ok ja jutro ide na kontrolę ciekawi mnie co mi powie
-
nick nieaktualnyKobitki mój cudowny Pan gin dał l4 do 4.07 i bardzo pozytywnie nastawił do życia... Oby ta siła była ze mna jak najdłużej
mam jakieś przeczucie ze Aniołek który od Nas odszedł zmienił poprostu datę urodZenia i Za niedługo do Nas wróci
pati87, Nadzieja1988!, Ainade, Magdzia88, Elmo13, Evita lubią tę wiadomość
-
Agniechaaaa wrote:Kobitki mój cudowny Pan gin dał l4 do 4.07 i bardzo pozytywnie nastawił do życia... Oby ta siła była ze mna jak najdłużej
mam jakieś przeczucie ze Aniołek który od Nas odszedł zmienił poprostu datę urodZenia i Za niedługo do Nas wróci
poznałam męża w maju zaręczyny były w maju ślub w maju i ur córeczki tez w maju więc 2 maluszek tez musi być w maju
a dodam że w 2 ciąże zaszłam w sierpniu najprawdopodobniej w okolicach 15 sierpnia na ten dzień miałm termin pododu 1 dziecka które stracilismy w 6tc bedzie dobrze mus i byc ja mam jutro wizyte i wierze ze bedzie dobrze
Nadzieja1988!, Magdzia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyślę, że mój strach jest spowodowany tym, że dotąd w każdej ciąży pojawiało się krwawienie a potem plamienia i ciąże obumierały poza tym nigdy nie byłam tak wysoko w ciąży i wydaje mi się to nie możliwe żeby teraz się udało... Tym bardziej że krwawy scenariusz się powtórzył i w tej ciąży
-
nick nieaktualnysy__la wrote:Inessko tak się cieszę ze to już!!! Daj znać jak tylko będziesz w stanie czy wszystko w porządku.. Zresztą inaczej być nie może, to taki nasz forumowy Skarb ten Twój synek
poprosimy i foteczke
-
Agniechaaaa wrote:Kobitki mój cudowny Pan gin dał l4 do 4.07 i bardzo pozytywnie nastawił do życia... Oby ta siła była ze mna jak najdłużej
-
nick nieaktualny
-
Nadziejko dobranoc. Najlepiej dla Ciebie bedzie sie teraz przespac i przestac myslec. Czuć, ze juz bardzo prsymistycznie podchodzisz do swojej sytuacji. Spróbuj zachowac w sobie ta iskierke NADZIEI. Pomysl ze Twoj dzidziuś czuje Twoj nastroj i byc moze troche mu smutno, ze juz przestajesz w niego wierzyc. Tak wiem, latwo sie pisze takie rzeczy trudniej to w naszej sytuacji wcielic w życie ale mam nadzieje ze uda Ci się nie tyle tryskac optymizmem co chociazby nie nakrecac sie dodatkowo na to co zle. Slodkich snow zycze Tobie i maluszkowi. Trzymajcie sie!
11.02.2016r Aniołek
-
Ainade wrote:Paolina nam też pasuje iść spać
rano będzie jeden dzień bliżej
11.02.2016r Aniołek