Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochane Gabrys jest juz na swiecie wazy 2040 i jest w inkubatorze bo ma troche problem z oddechrm. Jutro podamy wiecej informacji. Buziaki
Elaria, osa, Jacqueline, Coconue, maggda, sy__la, Niebieskaa, Magdzia88, Aga22, Ainade, pati85, katek88, Kadabra, Nadzieja1988!, Evita, Karola - mama Julci i ... ?, malika89, Haana, blondyna5555, M@linka, sylvuś lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Kochane Gabrys jest juz na swiecie wazy 2040 i jest w inkubatorze bo ma troche problem z oddechrm. Jutro podamy wiecej informacji. Buziaki
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Inessko,
Gratulacje!
Gabryś przez jakiś czas pogrzeje się w inkubatorku i na pewno niedługo go opuści. Trzymam kciuki, żeby szybciutko zaczął oddychać pełną piersią.
Cudownie, że do nas napisałaś, cały dzień tu myślimy o Was.
Czekamy na kolejne wieści.
Dużo zdrowia i szczęścia dla Was!
-
Jej dopiero tu zajrzałam i takie emocje mnie ominęły
Inessko Kochana serdecznie gratuluję i życzę zdrówka dla Gabrysia i Ciebie :* Trzymajcie się cieplutko i odpoczywajcie
Buziaki
-
Maggi-P wrote:Jej dopiero tu zajrzałam i takie emocje mnie ominęły
Inessko Kochana serdecznie gratuluję i życzę zdrówka dla Gabrysia i Ciebie :* Trzymajcie się cieplutko i odpoczywajcie
Buziaki
Maggi,
To teraz czas wiesz na kogo...
Gabryś czeka na kolegę!
Jak u Was? Jak samopoczucie? -
Inessko trzymamy kciuki! Będzie dobrze!
My się nadal turlamy, ale wód coraz mniej29.06. mamy się stawić w szpitalu.. Mam nadzieje że do tego czasu coś ruszy i Gabrysia sama wyjdzie
osa, Magdzia88, pati85, blondyna5555 lubią tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
Bombelku,
Właśnie zobaczyłam, że Ty jesteś jeszcze przed Maggi!
To może Gabrysia będzie naszym kolejnym wątkowym dzieckiem po Gabrysiu. Ładna parka
29.06 jest już bardzo niedługo. Ale może córa Was zaskoczy i szybciej postanowi wyjść na ten świat.
Trzymamy kciuki! I dawaj nam znać, jakby tylko coś ruszyło.
O rany, Dziewczyny, dopiero rodził się ten wątek, a tu już rodzą się pierwsze forumowe dzieci...Ikarzyca, reni86, blondyna5555 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje z całych sił
forumowa ciocia wysyła mnóstwo całusow i życzenia aby Gabryś nabieral sił i zdrowo się chowal
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Inessko, gratulacje! Trzymamy kciuki za Was, żeby wszystko było dobrze.
No to mamy pierwsze dzieciątko w tym wątku
Blondyna może jakaś lista maluchów w pierwszym poście?
Bombelku czekamy na Ciebie, ciąża już donoszona, ale może coś więcej nam tutaj opowiesz? Jakieś wieści z wizyt?
Maggi, Ty też termin cc już niedługo, jak się czujesz?Nadzieja1988!, blondyna5555 lubią tę wiadomość
-
inessko - oczywiście lubię za to, że Gabryś jest wreszcie z Wami
Jak dziewczyny piszą - troszkę sobie tam poleży i już niedługo będziecie mieli go tak całkiem przy sobie
Dużo zdrówka dla Gabrysia no i dla Ciebie, żebyś szybko doszła do siebie po cc
Maggi, Bombelku - teraz Wy w kolejceCo tam więcej u Was słychać ?
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Paolina 5 dni
móiwłam że jak pójdziemy spać będzie jeden dzień bliżej ??
Jak Twoje objawy ??
u mnie nadal bóle podbrzusza jak na okres i dziś coś troszkę rozwolnienie . piersi nie bolą okresu nie ma
23.03.2010 Synuś Mój Skarb
31.03.2016 (*)aniołek(*) {12tc}
-
Dziewczyny...powiedzcie mi...dlaczego mija kilka miesiecy i ciagle nie moge zajsc w ciaze? wczesniej zaszlam dwa razy w 1. cyklu...a teraz cisza...czy to nadmiar tych lekow, czy zbytnie zafiksowanie na temacie ciazy...wiem ze trzeba wyluzowac, ale jak wyluzowac jak sie nie udaje? moze odpoczne troche w czasie wakacji...wyniki wszystkie sa ok, tsh juz wyregulowane, tylko troszke prolaktyna wyzsza ale ani ginekolog ani endokrynolog nie uwaza tego za przeszkode...doradzcie cos
Inessko!jeszcze raz Cie sciskam i niech Gabrysiatko rosnie teraz jak na drozdzach:*
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017