Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCaro wrote:Hej Dziewczyny,
Kopiuje tekst z drugiego wątku, bo nie chce mi się dwa razy pisać. Heh..
Miałam napisać wczoraj, ale nie byłam w stanie. Najpierw po wizycie, a potem po ilości alkoholu jaką przyjęłam na klatę. To mi aktualnie pozostało..
Byłam u tego nowego lekarza. Ginekolog - endokrynolog. I jest źle.. Jak zrobił mi usg to złapał się za głowę. Nie wiadomo co jest. Jakieś zrosty, polipowate zmiany, jakiś płyn sam dokładnie nie wie co to jest.. Przy mnie dzwonił do jakiegoś profesora z większym doświadczeniem, ginekologa onkologa żeby mnie szybko przyjął na wizytę i wziął na oddział do siebie, bo jest ordynatorem. Szpital oczywiście w Poznaniu, bo mój zapizdówek można sobie o kant dooopy rozbić. Jestem załamana...
Najgorsze jest to, że ja miesiąc temu byłam u ginekologa i mówił że jest czysto..
Jadę we wtorek. -
Nadzieja1988! wrote:Środa
Ja tez mam wizyte w srode. Dzisiaj zaliczyłam badania krwi - hivy, kiły, toxo, d-dimery itp i jakaś morfologia => jedyne 360 zł.(( Mąż prawie spadł z krzysła jak usłyszał tą cenę.
Upuścili mi z 7 fiolek krwi.Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Witam się z Wami w 35 tc (34+0)
Przedstawiam Wam wieloryba, który dziś skończył 30-stkę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9455a51cf7db.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/feb225b20400.jpgmadziara0080, Coconue, Jacqueline, Caro, Ainade, maggda, osa, Ikarzyca, M@linka, Arleta, sy__la, Elmo13, Kadabra, Magdzia88, Paolina91, Evita, sylvuś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCoconue wrote:Ja tez mam wizyte w srode. Dzisiaj zaliczyłam badania krwi - hivy, kiły, toxo, d-dimery itp i jakaś morfologia => jedyne 360 zł.
(( Mąż prawie spadł z krzysła jak usłyszał tą cenę.
Upuścili mi z 7 fiolek krwi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Blondyna - wszystkiego najlepszego nasz kochany wielorybku
Śliczny brzuszek
Szczęśliwa_Mamusia - to w takim razie w wakacje naładujesz baterie i jesienią ruszycie "pełną parą"
Caro - piorunująca diagnoza, może jednak nie wszystko okaże się aż ta jak lekarz podejrzewa, daj nam znać potem
Nadziejko - zapewne jakieś tabletki do łykania i faszerowanie się żurawinąMii bardzo pomaga herbata żurawinowa jak coś czuje nie ten teges z pęcherzem, tylko trzeba patrzeć na składy, bo są takie co mają aby 5% czy nawet mniej a zwią się herbatą żurawinową, a są tez takie co mają 30% i więcej, a wcale więcej bardzo nie kosztują
Jagna - fajnie, że wpadłaś
Inessko - co tam u Was nowego słychać ?
Maggi - jak tam Ty i Franio?blondyna5555 lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Nadzieja1988! wrote:O kurcze. Trzymam kciuki za wizytę. A do którego szpitala jedziesz?
Nie wiem czy któraś z Was jest z tych okolic, ale jadę do Poznania na Polną.
Jak będę już wiedzieć coś konkretnego to dam Wam znać.Nadzieja1988!, blondyna5555 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyJacqueline wrote:Blondyna - wszystkiego najlepszego nasz kochany wielorybku
Śliczny brzuszek
Szczęśliwa_Mamusia - to w takim razie w wakacje naładujesz baterie i jesienią ruszycie "pełną parą"
Caro - piorunująca diagnoza, może jednak nie wszystko okaże się aż ta jak lekarz podejrzewa, daj nam znać potem
Nadziejko - zapewne jakieś tabletki do łykania i faszerowanie się żurawinąMii bardzo pomaga herbata żurawinowa jak coś czuje nie ten teges z pęcherzem, tylko trzeba patrzeć na składy, bo są takie co mają aby 5% czy nawet mniej a zwią się herbatą żurawinową, a są tez takie co mają 30% i więcej, a wcale więcej bardzo nie kosztują
Jagna - fajnie, że wpadłaś
Inessko - co tam u Was nowego słychać ?
Maggi - jak tam Ty i Franio? -
nick nieaktualny
-
Nadzieja1988! wrote:Ja jestem z Poznania i też zawsze na Polną jeżdżę
Naprawdę? Ja ogólnie jestem z Gniezna. A jakichś lekarzy tam kojarzysz? W sensie opinie - Marek Spaczyński.początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Dzień dobry, Dziewczyny,
Przykro mi z powodu @, które nadeszły... ale, tak jak mówicie, nowy cykl to nowy początek, nowe szanse i nowe nadzieje. Ja też tak do tego podchodzę.
U mnie @ przyjdzie jakoś w czwartek-piątek. No i niestety nie ma nic, co mogłoby ją zatrzymać, bo nasza akcja w porze lunchubyła chyba jednak po owulce. Wiem, cuda się zdarzają, ale na nic nie liczę...
Caro,
Faktycznie ta diagnoza brzmi zadziwiająco, ale na pewno trzeba wszystko sprawdzić na spokojnie. Wiadomo jak to jest. Dodatkowe badania mogą rzucić nowe światło na sytuację. I ja bardzo trzymam kciuki, żeby tak było. Dobrze, że jesteś po opieką dobrego lekarza, który tak sprawnie reaguje.
Dawaj nam znać, jak tylko będzie wiadomo coś nowego.
Szczęśliwa Mamusiu,
Witamy wśród nas! Fajnie, że do nas dołączyłaś!
Mamy trójki dzieci jeszcze tu nie miałyśmyO, przepraszam, mamy teraz Maggi, ale po przyjściu na świat Frania jeszcze nie dawała znać.
Bardzo mi przykro, że musiałaś przeżyć to, co my, ale wierzę, że za 3 miesiące ktoś u Ciebie znowu zamieszka, szczególnie, że Twój organizm udowodnił, że ma duże pokłady płodnościTrzymam kciuki!
Jagna,
Lato latem, ale nie porzucaj nas!!
Bombelku,
Jak tam Gabi? Nie wybiera się na świat czasem? -
Blondyna,
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!
Dużo szczęścia, radości, zdrowa i pięknego, grzecznego prezentu już za kilka tygodni!
Życzę Ci też jak najmniej przejść z teściową
Ściskam wirtualnie urodzinowo!
I bardzo dziękuję Ci za ten wątek!
Jeszcze dodam, że wyglądasz w tej ciąży bosko, dokładnie tak jak ja chciałabym wyglądać
(...chociaż ja już wezmę dowolny ciążowy wygląd, byle ta ciąża przyyyszła!)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 13:53
blondyna5555 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja1988! wrote:Nie znam tego lekarza. Ale w necie poczytaj opinie
Czytałam, czytałam. Myślałam, że może znasz.
Blondyna spełnienia marzeńJedno napewno masz w brzusiu, ale zapewne kilka jeszcze zostało do zrealizowania
Wyglądasz obłędnie!
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
25.06.2021 ⏸️
Blondyna... Tys widziała wieloryba
ja się czuje jak wieloryb bez wody
U nas dzisiaj 35st. W takie dni wstaje kolo 5, robię różne rzeczy, wietrzę cały dom, otwieram foliak, podlewam.. Kolo 7 słońce zaczyna mi świecić w okna, więc zamykam wszystko i idę spać jeszcze do 10. O 10 w domu juz gorąco i nie da się spać
Przez te upały nie mogę zasnąć. .. Wczoraj jeszcze Gabrysia tak mi waliła po pęcherzu i skrobała po miednicy że o spaniu nie bylo mowy. Pewnie dokładała betonu do szyjkinaciska mi juz konkretnie na krocze, czasem ciężko chodzić.
Mam nadzieje że uda mi się wbić jutro na dyżur mojej położnej do szpitala bo ja osiwieje... Jak Gabrysi nie czuje godzinę to wpadam w panikę. Dzisiaj juz się zryczałam bo nie mogłam jej dobudzić. Żeby juz zaczął się poród bo się wykoncze nerwowo...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 15:44
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
nick nieaktualny
-
Nadzieja1988! wrote:Przed chwilą chlupło ze mnie na brazowo
napisałam do ginekologa czy środową wizytę można przełożyć na poniedziałek bo tak zawsze miałam gdy ciąża obumierała
Kochana a masz możliwość jechania na IP? clexane i acard może powodować dłuższe opróżnianie się krwiaczka...
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
nick nieaktualnyMartynka30 wrote:Kochana a masz możliwość jechania na IP? clexane i acard może powodować dłuższe opróżnianie się krwiaczka...
jedynie karetką ale nie chcę dzwonić i tego nadużywać. Mój ginekolog jeszcze nic nie odpisał i ciekawe czy w ogóle odpisze bo jest weekend