Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondyna, wcale nie wyglądasz jak wieloryb! Masz brzuszek, a reszta szczupła. Wszystkiego najlepszego Kochana z okazji urodzin. No i czekamy na ten nasz termin porodu
6 tygodni zostało! Nie masz wrażenia, że przez to ciepło urodzisz wcześniej? Bo ja szczególnie dziś mam takie odczucia, ale może mi się tylko wydaje.
blondyna5555 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadziejko - a może zadzwoń na do szpitala i się zapytaj? Może wiesz, jednak by wysłali karetkę jakby kazali Ci się zgłosić a byś powiedziała, że nie masz jak dojechać? Zależy na kogo się trafi.
Trzymam kciuki za Ciebie i Maluszka12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnyJacqueline wrote:Nadziejko - a może zadzwoń na do szpitala i się zapytaj? Może wiesz, jednak by wysłali karetkę jakby kazali Ci się zgłosić a byś powiedziała, że nie masz jak dojechać? Zależy na kogo się trafi.
Trzymam kciuki za Ciebie i Maluszka -
Nadzieja tak bardzo bym chciała, żeby Ci się udało i wszystko było ok
Może zadzwoń jak dziewczyny Ci piszą - mama dbająca o dziecko jest zawsze ważna, nawet jakby się miało okazać że to panika...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 19:42
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
Caro, Nadzieja...co tu się dzieje - Dziewczyny oby to były fałszywe alarmy!
Co do mnie to objawów nie ma. W ogóle nie czuje się ciążowo -nic a nic. Te dwie kreski jakieś oderwane od rzeczywistości mi się wydają być. Nawet brzuch mnie w żaden sposób nie pobolewa - totalna pustka. Do wizyty zostało 5 dni. Jestem ciekawa jaki obraz ujrzymy tym razem. Zastanawiam się czy zdąrzymy choć "udokumentować" tę ciążę. Póki co czuję się identycznie jak w poprzedniej. Pojawił się też dziś śluz typu białko kurze - tak jak i w tamtej ciąży - więc hormony coś świrują, no ale czego się spodziewać jak ciąża od pół roku jedna za drugą to organizm rozwalony ma prawo być.
Po tym cyklu, skoro już tak nam się udaje zaskakiwać, to seks na pewno w gumce będzie, tak mi się wydaje. No a z drugiej strony to i tak nie mam na co czekać bo i tak mi nic już nowego ani nie wykryją ani nie dołożą żadnych leków - chyba, że zdecydujemy się tak jak Arleta iść na szczepienia (choć watpię, czy aż tak mi na drugim dziecku zależy). No jedynie przerwa może po to by dać ciału odpocząć od ciąż, ale nie wiem jeszcze.
W poniedziałek idę zrobić badanie moczu na posiew.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 20:42
-
nick nieaktualny
-
Dzis mialam termin @ póki co sie nie pojawiła. Jutro spokojnie moge zatestować ALE mega sie boje! Kilka dni temu ledwo sie powstrzymywalam od zrobienia wczesniej testu a teraz gdy juz moglabym to zrobic to ja probuje to odkladac... Boje sie zobaczyc jedna kreske, ale boje sie tez zobaczyc dwie bo zaczna sie nerwy i strach. Ehhh... Nie wiem czy dam rade zrobic jutro ten test.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 21:51
11.02.2016r Aniołek
-
nick nieaktualnyPaolina91 wrote:Dzis mialam termin @ póki co sie nie pojawiła. Jutro spokojnie moge zatestować ALE mega sie boje! Kilka dni temu ledwo sie powstrzymywalam od zrobienia wczesniej testu a teraz gdy juz moglabym to zrobic to ja probuje to odkladac... Boje sie zobaczyc jedna kreske, ale boje sie tez zobaczyc dwie bo zaczna sie nerwy i strach. Ehhh... Nie wiem czy dam rade zrobic jutro ten test.
-
Witajcie!
Wg BBF dziś zaczynam 9 miesiąc
35+0 tc. Do porodu zostało 36 dni
Za 14 dni ciąża będzie donoszona więc będzie można się rozpakować
O matko! Nie dociera to do mnie jeszcze....Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 22:15
osa, Caro, Nadzieja1988!, Ikarzyca, blondyna5555, Bomblica, Magdzia88, M@linka, sy__la, Evita lubią tę wiadomość
Synek - 3740g i 61cm szczęścia
urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
Malika, najpierw kopniak za nieodzywanie się
Spróbuj tylko zapomnieć o nas jak urodzisz, ma być tutaj meldunek i koniec. A po drugie, to gratulacje, super sprawa
Ja to czytam Was, ale nie mam za bardzo pisać za dużo i dziś już ciężko, nie wiem czy to pogoda czy jak, wzięłam magnez, nospę i leżakuję, bo samopoczucie średnie. Mały dodatkowo się kręci, kopie po żebrach i rozpycha, więc jestem zmęczona.
Pozdrowienia dla Was wszystkich, trzymam kciuki, żeby złe oznaki były tylko chwilowymi przypadłościami, a testy najbliższe były pozytywne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 22:35
malika89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blondyna - matko nasza założycielko wszystkiego najlepszego
Nadzieja mam nadzieje ze jednak te plamienia nie są związane z dzidziusiem... I wszystko dobrze się skończy a te bakterie o których pisałaś w moczu to może właśnie przez to plamienie mi ostatnio wyszło liczne w badaniu a lekarz mnie spytał czy mię byłam przed @ jak robiłam bo tak może być a ja dostałam wtedy na drugi dzień@ wiec może to nie żaden stan zapalny tylko przez plamienia. Ale warto szybko skonsultować to z lekarzem trzymam kciuki za powodzenie.
Arleta jak @ przyszła? Bo moja nadal nie....blondyna5555, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Nadzieja,modle się za twoje dziecko,oby Bóg pozwolił sie nim cieszyc tu na ziemi.Musisz sprawdzic co sie dzieje.W poniedziałek jedz do lekarza i wbij sie w kolejke,musi cie przyjąc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 23:54
Antoś IVF,Julisia natural
-
Paolina91 wrote:Dzis mialam termin @ póki co sie nie pojawiła. Jutro spokojnie moge zatestować ALE mega sie boje! Kilka dni temu ledwo sie powstrzymywalam od zrobienia wczesniej testu a teraz gdy juz moglabym to zrobic to ja probuje to odkladac... Boje sie zobaczyc jedna kreske, ale boje sie tez zobaczyc dwie bo zaczna sie nerwy i strach. Ehhh... Nie wiem czy dam rade zrobic jutro ten test.
Magdzia88, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Osa
Dokładnie czasami myślę że urodze wcześniej, mąż mi powtarza ze do końca lipca mam zakaz rodzenia, ale szczerze juz po18 lipca bym chciała się rozpakowywac, będzie juz ciąża donoszona a ja mam już dosyć, momentami nie daje rady, zwłaszcza w nocy, to jest jakaś masakra w nocy
Ogólnie to dziękuję wszystkim dziewczynom za życzeniaosa, Ikarzyca, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość