Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
sy__la,
Oj odganiam, odganiam. Wierz mi
Ale jak na złość, jakiś małpiasty ból brzucha mi się przyplątał. I jakoś wszystko mi się tam kotłuje w środku, więc... obawiam się
No cóż. Teraz już tego nie zatrzymam.
Niestety nie pomogę Ci w interpretacji zdjęcia. Ja miałam monitoring baaardzo dawno i lekarz nigdy mi nie pokazywał, co tam widać. Ale ciąża z tego clo i monitoringu byłaTrzymam więc kciuki za Ciebie!
-
Jacqu a ja jeszcze nie mam karty ciazu. Ustalilismy z lekarzem ze zalozymy jak skoncze 12 tydzien, czyli za 2 tygodnie zalozymy.
Ciesze sie ze u Ciebie jest serduszko i Groszek ma sie dobrze.Jacqueline, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
Annak a może ten ból brzucha po prostu mylisz z tym, który towarzyszy ciąży
bo jest prawie taki sam hihi.. na pewno tak jest, nie może być inaczej
trzymam kciuki.
W tej Gamecie jest fajnie, bo jak lekarz robi USG to on sobie patrzy w swój monitor a ja jak leżę na leżance to przed sobą mam telewizor i wszystko widzę jak jeździ tą głowicąi przy tej okazji go pytam, rozmawiam co widać...
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Był obchód wieczorny i lekarz (ordynator) mówił, że za 2 dni gdzieś zrobią usg i jak będzie dobrze, to wypuszczą mnie w poniedziałek, że poleżę sobie tutaj to odpocznę od domu.
Chyba, że jutro jakiś lekarz zmieni zdanie i puszczą mnie w sobotę, ale to wątpliwe raczej.
Widzę, że on ma takie podejście do ciąży bardziej jak mają w UK czy Norwegii, zdrowa ciąża się utrzyma, a jak coś się złego dzieje, to lekami można niepotrzebnie przedłużać i tylko w Polsce jest robione wielkie halo z wczesnej ciąży.
Upuścili mi dziś 3 probówki krwi, jutro mam dostarczyć siuśki rano.Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
U mnie też juz po obchodzie. Nic konkretnego nie mówili pytali co u mnie i to wszystko. Jutro zamierzam powiedzieć, ze się wypisuje mam nadzieje ze nie będzie jakiś dziwnych komentarzy. Jestem wdzięczna za opiekę lecz wole byc przy swoim lekarzu.
-
Jacqueline wrote:Był obchód wieczorny i lekarz (ordynator) mówił, że za 2 dni gdzieś zrobią usg i jak będzie dobrze, to wypuszczą mnie w poniedziałek, że poleżę sobie tutaj to odpocznę od domu.
Chyba, że jutro jakiś lekarz zmieni zdanie i puszczą mnie w sobotę, ale to wątpliwe raczej.
Widzę, że on ma takie podejście do ciąży bardziej jak mają w UK czy Norwegii, zdrowa ciąża się utrzyma, a jak coś się złego dzieje, to lekami można niepotrzebnie przedłużać i tylko w Polsce jest robione wielkie halo z wczesnej ciąży.
Upuścili mi dziś 3 probówki krwi, jutro mam dostarczyć siuśki rano.Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
sy__la wrote:Annak a może ten ból brzucha po prostu mylisz z tym, który towarzyszy ciąży
bo jest prawie taki sam hihi.. na pewno tak jest, nie może być inaczej
trzymam kciuki.
W tej Gamecie jest fajnie, bo jak lekarz robi USG to on sobie patrzy w swój monitor a ja jak leżę na leżance to przed sobą mam telewizor i wszystko widzę jak jeździ tą głowicąi przy tej okazji go pytam, rozmawiam co widać...
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jaq bardzo sie ciesze ze dzieciàtko mocno sie ciebie trzyma,leź i odpoczywaj.
M@linkacokolwiek to my z tobą,ty wiesz.Nie bede pocieszac bo gdybym byla na twoim miejscu to czulabym to samo,nie ma słów ktore mogłyby ulźyc.Mam tylko nadzieje...
M@linka, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
sy__la wrote:chyba, że te nierówności po lewej to może niedokładnie głowicę trzymał i coś mu naszło ...Antoś IVF,Julisia natural
-
Dziękuję Jagna
bardzo, bardzo dziękuję za te słowa pokrzepienia. Staram się by pogoda ducha mnie nie opuszczała i chyba mi to idzie, bo nawet mąż sie zdziwil jak do mnie przyszedł, że taka wesoła jestem. Czasem pojawia sie jeszcze bunt pt."dlaczego ja?" ale dość szybko przychodzi opamietanie- "a niby dlaczego nie?!". Cały czas się uczę z tych doświadczeń a i tak w zyciu nie mam powodów do narzekań
mam wszystko czego potrzebuje i jestem wdzięczna za to
Jeszcze dużo nauki przede mną. Widzę jak rozwijam sie z miesiąca na miesiąc.Jeszcze nie jest tak jakbym chciała ale życie nad tym skutecznie pracuje;)i widzę w sobie duże dobre zmiany.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 22:05
-
Ikarzyca wrote:Jacq cieszę się że wszystko OK
Właśnie otrzymałam wyniki genetyki. Mam mutację heterozygotyczną V leiden, oraz MTHFR C677T, A1298C, i PAI-1... Masakra. Muszę się wczytać z czym to się je...
Dobry genetyk - ktoś coś?
Wow wow wow ale tego wyszło- czyli będą być może wspomagacze. Dziewczyny na pewno Cie wtajemnicza:) gdzie robilaś badania i ile placilas?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 22:13
-
Vleden to cos z krzepliwoscia i clexane z acardem, mthfr to coś z kwasem foliowym wiec więcej kwasu i metylowsnego tez a o reszcie nie wiem nic. Mysle ze potrzebujesz dobrego gina do prowadzenia ciąży co sie na tych mutacjach zna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 22:20
-
nick nieaktualny
-
No sala ja się nie znam na jajkami tylko raz miałam monitoring wiec nie pomogę ale miejmy nadzieję że będzie cis konkretnego z tego ja jutro zaczynam swój magiczny cykl
będę meldowac jak u mnie się przyjmie.
Malinka i Jaq miejmy nadzieje ze będzie dobrze musimy czekać i oczywiście jesteśmy z wami...M@linka lubi tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016