Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJacqueline wrote:Akurat rozwozili kolacje jak papiery położna wypełniała, zostawili i dla mnie, ale tej wędliny nie mam zamiaru ruszać, nie podoba mi się zapach (śmierdzi mi ogórkami
Zjem sam chleb z masłem, mama pojechała po rzeczy to przywiezie mi kanapki, a kupiła mi jeszcze jakieś te 7days Borseto czy coś. Jestem głodna jak cholera, aż mnie żołądek boli.
Sama na sali, TV tylko dla mnie
Mama jest taka kochana, że pytała się czy mi kolorowanke przywieźćI książkę jeszcze mi wzięła.
W szpitalu chociaż wiem, że poleżę, tak jak Ty M@linko pisałaś, od codzienności się odpocznie. Jednak leżenie w domu to nie to samo.
Ale powiem wam, że miałam stracha na tym usg. Robi babka długo to usg, pytam się w końcu : Nie żyje, tak? (bo nic się nie odzywała). A za kawałek dopiero mówi, że jest dobrze wszystko i ordynator jak przyszedł to puścil serduszko -
Dokladnie jak Malinka pisze
Metylowany kwas foliowy np femibion 1 + wieksze dawki zwyklego kwssu goliowego
Clexane + acard od 1 dnia @ => jz tak bralam
Kontrola homocysteiny raz w roku bo niestety ale prowadzi do zakrzepicy.M@linka, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t]. -
malinka i jacq co ja tu czytam.....
spijcie dobrze, a jutro chce przeczytac, ze wszystko w najlepszym porządeczku -- bezobjawowo:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 22:33
M@linka lubi tę wiadomość
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
gama wrote:malinka i jacq co ja tu czytam.....
spijcie dobrze, a jutro chce przeczytac, ze wszystko w najlepszym porządeczku -- bezobjawowo:)
Słyszałas ze Monia w ciàzy?Antoś IVF,Julisia natural
-
M@linka wrote:Dziękuję Jagna
bardzo, bardzo dziękuję za te słowa pokrzepienia. Staram się by pogoda ducha mnie nie opuszczała i chyba mi to idzie, bo nawet mąż sie zdziwil jak do mnie przyszedł, że taka wesoła jestem. Czasem pojawia sie jeszcze bunt pt."dlaczego ja?" ale dość szybko przychodzi opamietanie- "a niby dlaczego nie?!". Cały czas się uczę z tych doświadczeń a i tak w zyciu nie mam powodów do narzekań
mam wszystko czego potrzebuje i jestem wdzięczna za to
Jeszcze dużo nauki przede mną. Widzę jak rozwijam sie z miesiąca na miesiąc.Jeszcze nie jest tak jakbym chciała ale życie nad tym skutecznie pracuje;)i widzę w sobie duże dobre zmiany.Antoś IVF,Julisia natural
-
Ikarzyca wrote:Jacq cieszę się że wszystko OK
Właśnie otrzymałam wyniki genetyki. Mam mutację heterozygotyczną V leiden, oraz MTHFR C677T, A1298C, i PAI-1... Masakra. Muszę się wczytać z czym to się je...
Dobry genetyk - ktoś coś?Antoś IVF,Julisia natural
-
dzis jestem juz mega słaba - ale tez mało lezalam, wiec jutro musze wiecej poodpoczywać. a tak to nieźle - mam lezec jak mi stwardnie brzuch, duze dawki magnezu i tak trwamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2016, 22:51
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
Ikarzyca wrote:W Katowicach w testDNA - płaciłam 897 za komplet kariotyp+protrombina+te właśnie mutacje.
Jak któraś coś wie to proszę o wskazówki - trochę mi skóra cierpnie...Ikarzyca lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
M@linka wrote:Dziękuję Jagna
bardzo, bardzo dziękuję za te słowa pokrzepienia. Staram się by pogoda ducha mnie nie opuszczała i chyba mi to idzie, bo nawet mąż sie zdziwil jak do mnie przyszedł, że taka wesoła jestem. Czasem pojawia sie jeszcze bunt pt."dlaczego ja?" ale dość szybko przychodzi opamietanie- "a niby dlaczego nie?!". Cały czas się uczę z tych doświadczeń a i tak w zyciu nie mam powodów do narzekań
mam wszystko czego potrzebuje i jestem wdzięczna za to
Jeszcze dużo nauki przede mną. Widzę jak rozwijam sie z miesiąca na miesiąc.Jeszcze nie jest tak jakbym chciała ale życie nad tym skutecznie pracuje;)i widzę w sobie duże dobre zmiany.
mądra kobitka z Ciebie:) nic dodac, nic ująć08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
gama wrote:jaka Monia? bylam tu w pn,dzis pobieznie przelecialam historie Jacq i Malinki i tez wudzialam ze cos aktualizujecie, ale nie srawdzilamn jeszcze co.....
Monia to czyje imię?Antoś IVF,Julisia natural
-
Ikarzyca wrote:Jacq cieszę się że wszystko OK
Właśnie otrzymałam wyniki genetyki. Mam mutację heterozygotyczną V leiden, oraz MTHFR C677T, A1298C, i PAI-1... Masakra. Muszę się wczytać z czym to się je...
Dobry genetyk - ktoś coś?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Na V leiden nas pewno heparyna a to już powinnaś ustalić z hematologiem i zrobić badanie ile ci jej potrzeba
Ikarzyca lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Jagna 75 wrote:Roma miala dobre namiary,wiec trza jà wywołac.Polecam immunologa w Bedzinie
Właśnie Roma - moja skarbnica wiedzy. Dzięki.
Generalnie jestem ze śląska ale jak mam mieć dziecko to dojadę wszędzieJagna 75 lubi tę wiadomość
-
Ikarzyca wrote:Właśnie Roma - moja skarbnica wiedzy. Dzięki.
Generalnie jestem ze śląska ale jak mam mieć dziecko to dojadę wszędzieAntoś IVF,Julisia natural
-
Witam o poranku. Tak się wczoraj meczem zjarałam, ze zapomniałam o kurczę zastrzyku i dzis z przerażeniem zdałam sobie z tego sprawę
a może coś mi sie porabalo juz kurde nie pamiętam czy mąż mi wczoraj robił ale chyba nie... Nie lubię sportu ale wczorajszy mecz i poziom naszej reprezentacji do tego co było jeszcze 4 lata temu to nawet taki lamus jak ja w tym temacie zobaczy, ze jest dużo dużo lepiej