Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny! Właśnie wyszłam ze szpitala po dwudniowej diagnostyce na oddziale endokrynologii ginekologicznej i melduję się jako okaz zdrowia
hehe śmieszne to jest taka zdrowa a ciąży donosić nie mogę, dobrze że do Maliny trafiłam bo już te zapewnienia o moim końskim zdrowiu zaczynają mnie irytować.. w czwartek 7go mam wizytę drugą w Łodzi i mam nadzieję, że poznam już diagnozę a może nawet dostanę szczepienie? Trochę się boję tej wizyty i jakaś nieufna jestem trochę, jakoś czasem wizja szczepień mnie przeraża ze względu na kontrowersje jakie budzą.. No ale nic innego mi nie zostało a komuś zaufać trzeba... Arletka dzielnie przeciera szlaki
Aguś - nie dołuj się kochana, czy masz kogoś na miejscu komu się możesz wypłakać, rodzice może albo jakaś przyjaciółka? Widzę że masz emocjonalny roller coaster, zadbaj o siebie bo taki stan staraniom nie pomaga.
M@linka, Jacqu bądźcie dzielne!
Blondyna głowy sobie nie zajmuj koleżankami, fajnie że chcesz pomóc ale teraz skup się na sobie i na maleństwie swoim, każdy jest za siebie odpowiedzialny i jeśli Ty doradzasz a koleżanki nie słuchają to niestety ich wybór, oby się wszystko dla nich dobrze skończyło ale Ty sobie zmartwień nie dokładaj, nie jesteś ich mamą.
Uściski dla wszystkich!M@linka, Arleta lubią tę wiadomość
Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Annak przykro mi,że u Ciebie też negatyw
Nadziejo, dzięki za dobre słowa, ale u mnie nie masz szans się zmienić, bo owu nie było, choć Ovufriend wprowadza mnie w błąd.
Annak może u Ciebie zdarzy się cud!Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Asia, Annak kurczę no
Dziewczyny nie będę Wam pisac, ze może w następny cyklu wyjdzie...to jedna niewiadoma niestety. Choc zycze Wam tego z calego serca.Ale drążcie dalej, szukajcie, zróbcie cos inaczej np. zmieńcie suplementy, lub wprowadźcie nowe, zmieńcie schemat działania, pójdźcie do nowego lekarza,może inba dieta, może monitoring może co innego Walczcie ale zmieniajcie od czasu do czasu cos w sposobie tego działania jesli nie wychodź jedna droga to trzeba szukac innej.
Evita,Marytynka
Jestem juz w nowym szpitalu. Mój lekarz zlecil mi jakies badania i jednak 0,6 clexane.
-
nick nieaktualny
-
Leżę z trzema mlodymi pacjentkami, sala bez tv a szpital przepełniony - miejsce mam tylko dzięki mojemu lekarzowi... Bylo dziś usg maleństwo żyje
jesli nic nie będzie sie dzialo to następne usg w następnym tygodniu...
Nadzieja1988!, Jacqueline, Szczęśliwa Mamusia, sy__la, Magdzia88, malika89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyM@linka wrote:Leżę z trzema mlodymi pacjentkami, sala bez tv a szpital przepełniony - miejsce mam tylko dzięki mojemu lekarzowi... Bylo dziś usg maleństwo żyje
-
M@linka wrote:Leżę z trzema mlodymi pacjentkami, sala bez tv a szpital przepełniony - miejsce mam tylko dzięki mojemu lekarzowi... Bylo dziś usg maleństwo żyje
Nadzieja1988!, M@linka, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualnyM@linka wrote:Nie wiem jak długo, ale nie prędzej niż w następnym tygodniu. Co tu tak w ogóle cicho? Dziewczyny hop hop! Nadzieja jak przed wizyta? Emocje sa? Powodzenia!
Dziś nawet nie mam czasu myśleć o wizycie bo taka chora jestemleżę i mdleję na leżąco. Od rana ciągle mi słabo i ledwo mam siłę latać do wc wymiotować. Od tygodnia nic nie mogę zjeść bo ciągle mi niedobrze a jak już zjem to to zwymiotuję
Muszę dzisiaj o tym ginekologowi powiedzieć.
Powinnam się umyć, umyć głowę, ogolić nogi itd... Mam nadzieję, że do 19 mi przejdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 16:00
-
Malinka ty się nie śpiesz z wychodzeniem, leż, odpoczywaj i nabieraj sił bo niedługo brzucho będziesz dźwigać. Lubię jak piszesz że serducho bije
relaksuj się
M@linka, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
dwie córeczki i...
[*] aniołek 5tyg 2dni
[*] aniołek 5tyg 6 dni
[*] aniolek 10 tyg -
M@linko - dla odmiany ja jestem sama, u nas na ginekologii pustki, góra po 2 osoby w sali
Nie mam do kogo ,,gęby,, otworzyć, więc sobie maluje troche.
I super, że serduszko bije nadal, a paskuda krwiak niech zniknie;)
A oto efekty mojej szpitalnej twórczości nowymi kredkami w nowej kolorowance( Oby wam monitory nie pękły)
Nadziejko - trzymam kciuki za wizytęM@linka, Szczęśliwa Mamusia, Nadzieja1988!, sy__la, Magdzia88, Pikcia lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Ojej... Czekaj czekaj ale nie chora? Objawy ciąży sie nasiliły? Czy faktycznie jakas choroba tfu tfu?
Wiecie co dziś na usg to oprócz tego ze serduszko bilo to na tym koniec dobrych wieści. Pecharzyk wydal mi sie jakis dzis nierówny i pytalam o to gina ale mi nie odpowiedział a pozatym dzis wygladalo tak jakby pęcherzyk byl juz troche "poderwany" przez krwiaka gin stwierdził że to nic takiego lecz jakos wydaje mi się ze powiedzial tak żeby mnie nie martwić. Bo potem juz jak rozmawialismy to jak zobaczył ze się ze oparlam lokcie na kolanach siedząc na krześle to powiedzial bym brzucha nie gniotla...nigdy jakos takich zaleceń mi nie dawal...
Jaq bardzo mi się podoba zazdroszczę tego wyczucia w doborze kolorówWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 16:15
-
M@linko - grunt, że serduszko bije i tego się trzymaj
Ja nawet nie widziałam dobrze swojego kropka na usg, tylko jak już się ubrałam to tyle co obraz się zatrzymał, ale nieładnie było widać, bo nic nie powiększone, takie maciupcie wszystko.
Uduszę się chyba w tym szpitalu, jest potwornie duszno
Zjadłam sobie dziś kebabaDobrze, że M przywiózł (3 razy mu przypominałam
Bo drugie danie szpitalne dziwnie mi pachniało i nie ruszyłam
Troche czereśni mi zostało, ze 30dkg już wciągnęłam i takie bułeczki zapiekane, ala pizza
W sam raz na wieczór
Nadzieja1988!, M@linka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyblondyna5555 Teraz to masz bliżej jak dalej moja droga , jeszcze trochę i powitacie córeczkę na świecie
. Piękne imię , wybraliście dla córeczki
.
M@linko Mocno trzymam kciuki z całych sił, aby wszystko było z wami w porządku
, aby ta mała istotka rosła
.
Jacqueline Ale zrobiłaś mi smaka na fasfooda, kiedy muszę kupić, najważniejsze że jesteście pod dobrą opieką , szkoda że nie mają klimatyzacji w każdych pokojach , wraz z lodówką , kuchenką mikrofalową , TV i radiem
, to dobiero byłby ful wypas
.
No kochane udało mi się zapisać do mojej Pani gin , wreście moja położna z urlopu wróciła, zapisała mnie na 19 lipca na 18.20 , nawet wizyty płatne były pozaklepywane, nie było wcale miejsc no nic poczeka się jakoś do tego 19 , a i dostałam pierwszej @ po zabiegu od tygodnia mnie w plecach kuło teraz podbrzusze mnie boli , i mam wrażliwe piersi tak samo miałam za nim zaszłam w moją czwartą ciążę
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 16:37
M@linka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJacqueline wrote:M@linko - dla odmiany ja jestem sama, u nas na ginekologii pustki, góra po 2 osoby w sali
Nie mam do kogo ,,gęby,, otworzyć, więc sobie maluje troche.
I super, że serduszko bije nadal, a paskuda krwiak niech zniknie;)
A oto efekty mojej szpitalnej twórczości nowymi kredkami w nowej kolorowance( Oby wam monitory nie pękły)
Nadziejko - trzymam kciuki za wizytę -
nick nieaktualnyM@linka wrote:Ojej... Czekaj czekaj ale nie chora? Objawy ciąży sie nasiliły? Czy faktycznie jakas choroba tfu tfu?
Wiecie co dziś na usg to oprócz tego ze serduszko bilo to na tym koniec dobrych wieści. Pecharzyk wydal mi sie jakis dzis nierówny i pytalam o to gina ale mi nie odpowiedział a pozatym dzis wygladalo tak jakby pęcherzyk byl juz troche "poderwany" przez krwiaka gin stwierdził że to nic takiego lecz jakos wydaje mi się ze powiedzial tak żeby mnie nie martwić. Bo potem juz jak rozmawialismy to jak zobaczył ze się ze oparlam lokcie na kolanach siedząc na krześle to powiedzial bym brzucha nie gniotla...nigdy jakos takich zaleceń mi nie dawal...
Jaq bardzo mi się podoba zazdroszczę tego wyczucia w doborze kolorówod wczoraj jest tragedia tak to szło przeżyć.
Proszę nie porzucaj nadzieiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 16:37
-
Hej Dziewczyny,
Malina i Jacqueline trzymajcie się tam dzielnie
Nadziejko, trzymam kciuki za wizytęNapewno wszystko będzie dobrze!!
U mnie 11dc także zbroje się przed owu. Mam nadzieję, że przyjdzie o czasie po tym poronieniu i nie będę musiał długo na nią czekać
Piątek, więc weekend czas zacząć. Miłego weekenduNadzieja1988!, M@linka lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
M@linko, Nadziejko - zamykam oczy i losuje kredkę
A tak serio to raz wychodzi lepiej, raz gorzej, jak chcę żeby lepiej wyglądało to 2x dłużej się schodzi przez cieniowanie
Położnej spodobały się kredki, pytała się czy ja tak zawodowo czy hobby tylko
Wole to niż gapić się na kolejne seriale typu Dlaczego ja
w które to seriale jedna pani ze wsi od nas święcie wierzyła i upierała się, że te historie są tak 100% prawdziwe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 16:43
M@linka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJacqueline wrote:M@linko, Nadziejko - zamykam oczy i losuje kredkę
A tak serio to raz wychodzi lepiej, raz gorzej, jak chcę żeby lepiej wyglądało to 2x dłużej się schodzi przez cieniowanie
Położnej spodobały się kredki, pytała się czy ja tak zawodowo czy hobby tylko
Wole to niż gapić się na kolejne seriale typu Dlaczego ja
w które to seriale jedna pani ze wsi od nas święcie wierzyła i upierała się, że te historie są tak 100% prawdziwe
Jacqueline lubi tę wiadomość
-
Eee tam na pewno jest coś co lubisz robić, tylko może jeszcze o tym nie wiesz
Tu mam chwile czasu, przy córce tych kredek nie wyjmę, najwyżej jak śpi, zaraz by chciała ,,pożyczać,,
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość