Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJacqueline wrote:Był obchód i lekarz(inny niż do tej pory byli) powiedział, żebym jutro na obchodzie zapytała się o usg. Jak będzie dobrze i nie będę plamić to może mnie wypuszczą.
No to teraz ciekawe kto jutro będzie i co powiedzą, bo jeśli ordynator lub ta doktor co rano, to oni kazali mi do poniedziałku. No cóż, jutro się wyjaśni
Zjadłam czereśnie i mi mało, jeszcze bym chciała -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydaktylek wrote:Testu nie robilam ale temp mam w gorze i plamie tak jak pisze M@linka.... Obawiam sie zrobić test. Ale wkurza mnie niewiedza. Z tym że na tym etapie dużo ode mnie raczej nie zależy....
Jakie macie dawki luteiny/duphastonu? Jacqu masz clexane? Malinka Ty chyba masz clexane.... Co poza tym bierzecie?
Claxane 0,4
Akard
Kwas foliowy 5 mgk84 lubi tę wiadomość
-
Nadzieja1988! wrote:Niestety chyba dzieciątko spało bo nie chciało się pokazać i się nie ruszało
Ale najważniejsze że serduszko
bije
No i co do płci to lekarz powiedział żeby tym jeszcze sobie głowy nie zaprzątać
Widoki i tak piękneŚliczny maleńki człowieczek :)Niech rośnie i rośnie w zdrówku ten mały kosmonauta.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 21:51
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
Sliczny Dzidzius Nadziejko! Leniuszek jednym słowem, nawet nie pomachal do rodziców
Ale jeszcze pewnie da popalic
Dobra passa niech trwaaa i trwawtedy jest tak wesoło, cieszymy się wszystkie, pozytywne tematy i snucie planów na przyszłośc...oby tak dalej Dziewczyny!
Jeszcze niech pozytywne testu się posypia i nic więcej do szczęścia nie będzie potrzebneNadzieja1988!, M@linka lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Ainade wrote:Cześć dziewczyny
Nie mam czasu przeczytać Wszyskich komentarzy ale doczytałam że serduszko M@linki bije i bardzo się cieszę !!
Bądź dobrej myśli !!! Proszę Cię !!!
Ja uciekam odezwę się dopiero za tydzień jadę nad morze za chwilkę. chyba że internet będzie w miarę to zerknę do Was :*:*
Proszę Was bądźcie nadal w komplecie jak wrócę :*:* Dużo zdrówka i siły dla WasWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2016, 22:16
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Zjadłam dziś całe szpitalne śniadanie, zupę, 3/4 dużego kebaba, 2 pizzerinki, kromki na kolację i jestem głodna. Dobrze, że w szufladce mam dwa 7-daysy, zjem jednego przed snem
Jakbym miała więcej jedzenia też bym zjadła
Nadziejko - ja bym przyjęła jakieś mdłości od Ciebie, bo do tej pory pare razy coś tylko troche mnie muliłoNadzieja1988!, M@linka lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualnysy__la wrote:Sliczny Dzidzius Nadziejko! Leniuszek jednym słowem, nawet nie pomachal do rodziców
Ale jeszcze pewnie da popalic
Dobra passa niech trwaaa i trwawtedy jest tak wesoło, cieszymy się wszystkie, pozytywne tematy i snucie planów na przyszłośc...oby tak dalej Dziewczyny!
Jeszcze niech pozytywne testu się posypia i nic więcej do szczęścia nie będzie potrzebne
A dla plamiących i walczących o to by ciąża się utrzymała niech będę przykładem (o ile tak mogę się nazwać) na to, że trzeba wierzyć i plamienia i krwawienia w ciąży to nie jest jeszcze wyrokM@linka lubi tę wiadomość
-
Nadzieja1988! wrote:Ja już po wizycie
Było usg genetyczne i wszystko wyszło ok
A poniżej foto
Nadzieja, cudowny mały WIELKI człowiek
Rosnijcie zdrowo i obyś już niedługo poczuła się lepiejNadzieja1988!, Aga22 lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
nick nieaktualnyJacqueline wrote:Zjadłam dziś całe szpitalne śniadanie, zupę, 3/4 dużego kebaba, 2 pizzerinki, kromki na kolację i jestem głodna. Dobrze, że w szufladce mam dwa 7-daysy, zjem jednego przed snem
Jakbym miała więcej jedzenia też bym zjadła
Nadziejko - ja bym przyjęła jakieś mdłości od Ciebie, bo do tej pory pare razy coś tylko troche mnie muliłoJacqueline lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny