Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymaggda wrote:Nadziejo wybacz musiało gdzies mi umknac twoje pytanie.
Juz ci mowie kochana u mnie byl to 12tydz ciazy. -
No u mnie w 12tyg pieknie pokazalo co ma miedzy nozkami bo az ja zauwazylam
ale jak bylam w szpitalu to mialam robione usg i lekarz dobrze nie widzial ale mowil ze bardziej mu z tego co patzry wyglada na coreczke i mam taki metlik troche.
Ale wierze ze to synus jest calkiem inna ta ciaza i brzuch niz z zuzia. Mam nadzieje ze lekarz prowadzacy ciaze da mi jeszcze na usg i zobaczymy co sie kryje pod mym sercemNadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
Skrzacie rozumiem twój nastrój i jest on zupełnie normalny takie chwile nas poprostu odpadają.... A co do leków to naprawdę mogą się ceny różnic w zależności od apteki znacznie ja ostatnio kupowałam syrop na kaszel i w necie cena ok 8 zł w aptece pani mówi ze 16 a w innej kupiłam za 8 wiec różnica 100%!!!! Ale jak pisze z z niektóre leki.nie wszędzie dostaniesz i czasem.trzeba właśnie za to.zaplacic...
Aniołek (8t) marzec 2016
-
nick nieaktualny
-
Gama w porządku z mężem, narazie nie mam powodu by mu nie uwierzyć, ze to jakaś stara nasza. Juz wczoraj wyrzuciłam z domu wszystkie gumki o których pamiętałam gdzie sa. No chciałabym suwaczek ustawić ale dopiero po prenatalnym usg bo nadal nie jestem pewna ile to maleństwo żyć będzie..no i w sumie nie będę lecz nie chce zapeszać teraz suwaczkiem-po ostatnich ciazach zrobiłam się ostrożna..
Szczęśliwa Mamusia, gama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyM@linko Juz trzymam kciuki kochana :* .
Nie nadrobię was w życiu.Byłam dziś na mieście kupiłam sobie test ciążowy wyszły od razu dwie krechy beta niska była 1,94 , albo za wcześnie zrobiłam albo postradałam już zmysły
, z Marysią jak bylam w ciazy to całkowicie wrzuciłam na luz nie robilam bet itp kupilam test i od razu wyszly mi takie same krechy jak dziś z Gabrysia tez nie robilam bet zrobilam chyba z 5 testów bo nie moglam uwierzyć ze znow ciąża ja to uwierzę dopiero jak gin potwierdzi ciążę
. Jutro w domu cały dzień mnie nie będzie gdyż już o 8 wyjeżdżamy , jedziemy na pogrzeb mojego kochanego wujka , mamy do przejechania ponad 100 km dzieci u mojej babci zostawimy i pojedziemy potem po dzieci , i na obiad tzw stypę pojedziemy , za nim wrócimy to 17 będzie, w czwartek muszę w domu siedzieć cały dzień bo cholender wie , o której kurier będzie , Piątek też zalatany o 17.30 wizyta dopiero , postaram się was poinformować jakby co jak wyrobię się w czasie oczywiście;) . Wrzucam wam cosik
.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/63b2b3fa68b9.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2016, 15:27
M@linka, Martynka30, Magdzia88, Elmo13, Nadzieja1988!, sy__la, Niebieskaa lubią tę wiadomość