Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyM@linka wrote:Śpicie? Ja nie mogę
bardzo mnie dzisiejsza wizyta zmartwiła i to krwawienie spowodowane niedbałym badaniem
nie wiem czy donoszę tę ciążę. Jestem załamana. Zachciało mi się innych lekarzy
nikt mnie nie pytał o zgodę na badanie na samolocie ale mogłam zaprotestować... Tym bardziej ze miałam obawy co do tego typu badań
i wyszło na moje..intuicja dobrze mi mówiła a ja jak bezwolny cielak zawierzylam lekarzowi
Dziewczyny uwarzajcie na to badanie zwłaszcza w zagrożonych ciazach! Pamiętajcie ze nie musicie sie godzić!!! Nie dajcie sie zsiesc slowom lekarzy. Ja dziś jak siadalam na fotel to pytałem lekarza czy to badanie jest konieczne i bezpieczne to mi odpowiedział "a usg jest bezpieczne? Jak mam sprawdzić co jest w środku?" No i załatwił mnie!!! Jestem wsciekla sama na siebie!!!
Żyć mi się nie chce -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja1988! wrote:Wiecie co dziewczyny muszę się Wam do czegoś przyznać. Tak bardzo pragnęłam synusia że wczoraj poczułam się mocno zawiedziona, że będę miała córkę. Było mi przykro, że to nue chłopak. Jednak przespałam się z tym i stopniowo zaczynam się oswajać z myślą o córeczce. Mam nadzieję, że nie zrozumiecie mnie źle. Najważniejsze żeby dziecko było zdrowe a płeć nie powinna mieć tu znaczenia. Długo wyczekiwaliśmy naszego maleństwa i mam nadzieję, że ciąża będzie się rozwijała prawidłowo i niedługo będę mogła trzymać ją na rękach i kochać nad życie
przepraszam ale musiałam sie wyżalić -
nick nieaktualnysy__la wrote:Dziękuję Kochana
Tobie również Gratuluję i życzę UDANEJ i spokojnej ciąży
A wyniki (były już po 11 dostępne) mam następujące:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/049fb2eac787.jpg
Także jest dobrze, bo dziś zaczęłam 4+0 tc. W sobotę będę powtarzaćsy__la lubi tę wiadomość
-
Syla super beta.
Dziś mam fit dzień. Zaczynam ćwiczyć z Chodakowską i dodatkowo rower. Ostatnio jestem mega nerwowa. Staram się nie tego nie pokazywać, ale w środku mnie rozrywa. Mam momenty, że najchętniej się bym rozryczała. W pracy też napięcie (tak, wiem mam teraz ulrop). Ech.
Jestem teraz wyczekująca, czekamy na wyniki i to chyba wszystko wpływa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2016, 14:08
Nadzieja1988!, sy__la lubią tę wiadomość
-
Nadzieja1988! wrote:Ach sy_la piękny ten Twój suwaczek
i kolorystycznie sugeruje dzuewczynkę
Dziękuję - tak jakoś się ustawiło na różowoZawsze chciałam pierwszego chłopaka, ale w tym momencie jest mi to obojętne byle było zdrowe i ciąża donoszona
Bianka4, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
witam nową Koleżankę!
M@linko Droga! podpisuję sie pod tym co dziewczyny wyżej.
1 Kazdy aparat usg jest inny wie nie ma co porównywać,
2. z nadżerką tak ponoc bywa, jek tez dziewczyny pisały
3 lepiej sie trmaj swojego lekarza, bo jak sie okazuje częstsze wizyty u dwóch wcale nie uspokajają
4 a w ogóle jak sytuacja obecnie?
5. juz jutro zdaje sie idziesz do Twojego.....M@linka lubi tę wiadomość
08.01.2016 [*] 6 tc "Pan dał, Pan zabrał "(Hb)
-
Karola już niedługo zobaczysz że się uda .
Nadzieja ja mając chłopaków nie wyobrażałam sobie że będę mieć dziewczynkę a teraz nie wyobrażam sobie życia bez niej jest moją pomocnicą i moim przytulaskiem . Starsza dziewczynka jest super tak myślę bo synki to takie mamy - cycki .Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
2015 ( 12 tydz) ciąża martwa
2015 IVF
-
gama wrote:witam nową Koleżankę!
M@linko Droga! podpisuję sie pod tym co dziewczyny wyżej.
1 Kazdy aparat usg jest inny wie nie ma co porównywać,
2. z nadżerką tak ponoc bywa, jek tez dziewczyny pisały
3 lepiej sie trmaj swojego lekarza, bo jak sie okazuje częstsze wizyty u dwóch wcale nie uspokajają
4 a w ogóle jak sytuacja obecnie?
5. juz jutro zdaje sie idziesz do Twojego.....
Gama na kiedy masz termin bo widzę że ja przed Wami tydzień
2015 ( 12 tydz) ciąża martwa
2015 IVF
-
nick nieaktualnyNadzieja1988! wrote:Wiecie co dziewczyny muszę się Wam do czegoś przyznać. Tak bardzo pragnęłam synusia że wczoraj poczułam się mocno zawiedziona, że będę miała córkę. Było mi przykro, że to nue chłopak. Jednak przespałam się z tym i stopniowo zaczynam się oswajać z myślą o córeczce. Mam nadzieję, że nie zrozumiecie mnie źle. Najważniejsze żeby dziecko było zdrowe a płeć nie powinna mieć tu znaczenia. Długo wyczekiwaliśmy naszego maleństwa i mam nadzieję, że ciąża będzie się rozwijała prawidłowo i niedługo będę mogła trzymać ją na rękach i kochać nad życie
Ja w ciąży z córką nie wiedziałam, co się urodzi do ostatnich dni, bo lekarze podawali różne wersje, ale kupując wyprawkę nie kupiłam ani jednej różowej rzeczy, chyba podświadomie nastawiałam się na syna. Rozczarowania nie czułam, że jest dziewuszka, ale faktycznie musiałam się z tą myślą oswoić. -
nick nieaktualnyM@linka wrote:Tak jutro idę do mojego Gina i mam miec usg prenatalne...ale jak ciaza ma obsówe to nie wiem jak to będzie.
M@linka lubi tę wiadomość
-
Nadzieja1988! wrote:Dziękuję
No to pewnie Arkadiusz
Hihi, mój Małż też ma imieniny 12 stycznia, no i oczywiście to jest ArkadiuszNadzieja1988!, maggda lubią tę wiadomość
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Cześć dziewczyny
Malinko nie martw się jak.dziwvzuny piszą co sprzęt to może być.roznie lekarz to.tez człowiek.moze się mylić... Jutro się wyjaśni i myślę że będzie dobrze a ty sama będziesz zła na siebie za te nerwy niepotrzebne...
Syla piękne wyniki
A ja dziś byłam na badaniach hormonów progesteron prolaktyny zobaczymy co.tam u mnie nawet nie wiem kiedy mogę się @ spodziewać no ostatnio mam talię cykle dziwnie długie ale dziś jakby czasem coś mnie w brzuchu cmi wiec.moze lada dzień przyjdzie @...M@linka, sy__la lubią tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja1988! wrote:Wiecie co dziewczyny muszę się Wam do czegoś przyznać. Tak bardzo pragnęłam synusia że wczoraj poczułam się mocno zawiedziona, że będę miała córkę. Było mi przykro, że to nue chłopak. Jednak przespałam się z tym i stopniowo zaczynam się oswajać z myślą o córeczce. Mam nadzieję, że nie zrozumiecie mnie źle. Najważniejsze żeby dziecko było zdrowe a płeć nie powinna mieć tu znaczenia. Długo wyczekiwaliśmy naszego maleństwa i mam nadzieję, że ciąża będzie się rozwijała prawidłowo i niedługo będę mogła trzymać ją na rękach i kochać nad życie
Nadzieja,
A ja Ci chciałam bardzo podziękować za ten wpis.
Prawda jest taka, że wiele z nas ma jakieś oczekiwania i marzenia dotyczące naszych przyszłych dzieci, ale na ogół większość z nas boi się lub wstydzi powiedzieć to na głos.
Panuje pewna polityczna poprawność wokół tego typu tematów. Szczególnie po tylu przejściach wydaje się, że "nie wypada" nastawiać się na określoną płeć albo chcieć jakichś cech dziecka. A przecież to jest naturalne i bardzo ludzkie, że każda z nas może tak myśleć. I absolutnie nie stoi to w sprzeczności z faktem, że kiedy już dziecko pojawi się się na świecie, to będziemy je kochać nad życie, bez względu na to, czy będzie takie jak myślałyśmy na początku, czy nie. -
Absolutnie sie zgadzam!! Podobnie jak nie można zapominać, ze my kobiety po poronieniach tez mamy prawo mieć depresje poporodowa, sprzeczne emocje, negatywne myśli kiedy poród i pierwszy okres bycia z dzieckiem wyczerpuje i doprowadza do płaczu. I to tez jest naturalne, mimo iż dziecko jest wyczekane, wywalczone, wypłakane...
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017