Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, mam pytanie techniczne.
Czy u Was też jakieś dziwne rzeczy dzieją się z ovufriend??
Nie mogę dodawać postów, jakiś error 522 mi wyskakuje, teraz widzę, że 3 czy 4 strony się skasowały, było już 733 a jest 729Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualny
-
Zrobiłam sobie suwaczek. Prawdopodobnie to chłopiec, trochę szkoda, że nie dziewuszka ze snu
lecz jak same wiecie byle zdrowo i szczęśliwie...oczywiście nasza wada pępowiny trafia się 1% na wszystkie ciąże...i oczywiście aż 25% ciąż z tą wadą pępowiny ma komplikacje i powikłania
SUPER! SUPER! SUPER!
tak wiem może być gorzej lecz dla mnie żadna pociecha
ciągle coś...ciągle coś a tyle jeszcze przed nami!!!
Z powodu tej wady dostałam skierowanie na nfz na badania prenatalne z krwi i dziś je już zrobiłam a za 1,5 tyg kolejne badanie usg prenatalne celem konsultacji u innego specjalisty...
Jedyna przyjemna info to, że krasnalek ślicznie sobie fikał, coś "gestykulował", wyciągał nogi, prężył się, odwracał - super widok
A lekarz się śmiał, że malec wyłożył się na łożysku jak na łożu i założył nogę na nogę. A potem jak skończył akrobacje to tak wyglądał jakby sapał ze zmęczenia, komediant mały naszjak stary maleńki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2016, 21:19
sy__la, Elmo13, Nadzieja1988!, Magdzia88, sylvuś, kiti, Coconue, gama lubią tę wiadomość
-
M@linka SUPER SUPER SUPER - fajnie, że uwierzyłaś w tego Krasnalka, niezły Gagatek z niego będzie
Niestety trafiłaś do tego 1%, ale mam nadzieję, że NIGDY nie będziesz w tych 25%, dość się już wycierpiałaś i przeszłaś w tej ciąży!!
Nadzieja1988!, M@linka lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Witam dziewczyny,czytam zaleglosci i brak jednego dnia.Juz myslalam ze telefon mam zawirusowany bo dziwne rzeczy sie dzialy próbujac na OF wejsc.
Nadziejka,piękna ta twoja ksièzniczka,wstydliwa troszku
M@linko tule,mam nadzieje ze dzisiejsza wizyta rozwiała twoje obawy po wczorajszej wizycie u jakiegos pseudo lekarza.
Mam kilka dni urlopu i brak czasu na neta,pogoda full wypas wiec wczoraj kompleks basenów zaliczony,dzis w ogrodzie pracowicie,w niedziele gdzies wypad ale jeszcze nieznany kierunek a w poniedzialek jedziemy poszalec do tatralandii.Bede miec bardzo pracowity sierpien wiec przez te pare dni chce nacieszyc sie jeszcze latem i sloncem.
Sciskam moje najswiezsze ciezaróweczki,oby czas do serduszkowej szybko minàł a potem nudne i szczesliwe tygodnie az do rozwiązania.sy__la, Ikarzyca, M@linka, kiti lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna
Korzystaj z urlopu póki go masz, tym bardziej przed pracowitym miesiącem
Czas Ci zleci szybciej do bety!
Będę trzymać za Ciebie kciuki, bardzo bym chciała abyś i Ty dołączyła do nas "ciężarówek"ale by było fajnie.
Ja jutro jadę powtórzyć bete - mam nadzieję, że będzie coś koło 200!!Elmo13, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
sy__la wrote:Jagna
Korzystaj z urlopu póki go masz, tym bardziej przed pracowitym miesiącem
Czas Ci zleci szybciej do bety!
Będę trzymać za Ciebie kciuki, bardzo bym chciała abyś i Ty dołączyła do nas "ciężarówek"ale by było fajnie.
Ja jutro jadę powtórzyć bete - mam nadzieję, że będzie coś koło 200!!
Nie wiem czy dotrwam do bety,termin @ mam na poniedzialek,zapomnialam ze ovu mam wczesniej w tym cyklu a drugà faze mam 12dniowà a nie 14tà jak zakladalam nieswiadomie
Brzuch pobolewa juz małpowo wiec raczej przygotowywuje sie juz do kolejnego cyklu.
Powodzenia kochana &&sy__la, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
No masakra jakaś z tym of... Pisałam wcześniej ale widzę ze usunęli mój post wiec napisze jeszcze raz nie wiem czy coś pisalyscie w tym temacie bo dopiero zajrzałam jak możecie to jeszcze raz proszę o poradę a więc dziś odebrałam moje wyniki i tak
Prolaktyna 14,19
Estradiol 56,20
Progesteron 0,122 to mnie chyba najbardziej martwi dziś 40 dc badania robiłam wczoraj... Owu raczej nie było sądząc po progesteron i tez tak po wykresie myślałam ale powiedzcie co teraz robić bo mię wiem czy jest szansa ze dostane naturalnie @ przy tak niskim progesteronie? I wogole jakie podjąć kroki w kierunku wyregulowania cyklu i co zrobić żeby zajść... Z takimi hormonamiAniołek (8t) marzec 2016
-
nick nieaktualnyM@linka wrote:Zrobiłam sobie suwaczek. Prawdopodobnie to chłopiec, trochę szkoda, że nie dziewuszka ze snu
lecz jak same wiecie byle zdrowo i szczęśliwie...oczywiście nasza wada pępowiny trafia się 1% na wszystkie ciąże...i oczywiście aż 25% ciąż z tą wadą pępowiny ma komplikacje i powikłania
SUPER! SUPER! SUPER!
tak wiem może być gorzej lecz dla mnie żadna pociecha
ciągle coś...ciągle coś a tyle jeszcze przed nami!!!
Z powodu tej wady dostałam skierowanie na nfz na badania prenatalne z krwi i dziś je już zrobiłam a za 1,5 tyg kolejne badanie usg prenatalne celem konsultacji u innego specjalisty...
Jedyna przyjemna info to, że krasnalek ślicznie sobie fikał, coś "gestykulował", wyciągał nogi, prężył się, odwracał - super widok
A lekarz się śmiał, że malec wyłożył się na łożysku jak na łożu i założył nogę na nogę. A potem jak skończył akrobacje to tak wyglądał jakby sapał ze zmęczenia, komediant mały naszjak stary maleńki.
M@linka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elmo13 wrote:No masakra jakaś z tym of... Pisałam wcześniej ale widzę ze usunęli mój post wiec napisze jeszcze raz nie wiem czy coś pisalyscie w tym temacie bo dopiero zajrzałam jak możecie to jeszcze raz proszę o poradę a więc dziś odebrałam moje wyniki i tak
Prolaktyna 14,19
Estradiol 56,20
Progesteron 0,122 to mnie chyba najbardziej martwi dziś 40 dc badania robiłam wczoraj... Owu raczej nie było sądząc po progesteron i tez tak po wykresie myślałam ale powiedzcie co teraz robić bo mię wiem czy jest szansa ze dostane naturalnie @ przy tak niskim progesteronie? I wogole jakie podjąć kroki w kierunku wyregulowania cyklu i co zrobić żeby zajść... Z takimi hormonami
To ja Ci raz jeszcze odpiszę
Mi gin zalecił wywołać od razu - a byłam u niego w 52 dc.
Wywołanie szybkie luteiną, a potem w każdym cyklu dupek od 16 - 26 dc 2x1 tb.
Z racji tego że dostałam antybiotyk i muszę w pierwszej kolejności wyleczyć inne paskudztwo (i nie obciążać żołądka) to mam czekać na naturalny okres (albo po 20 dniach antybiotyku wziąć lutkę). Świadomości że z rozjechanymi cyklami raczej nie zajdę w ciążę jeszcze nie przebolałam.