Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja1988! wrote:Racja. Leć na betę i wszystko będzie jasne :-*
A skąd wiesz że cesarkę będziesz miała? Ja też chcę cesarkę. I zawsze dwa tygodnie wcześniej umawiają na cesarkę? Pytam bo ja mam termin na 12 stycznia i zastanawiam się kiedy cesarka by mogła być23.03.2010 Synuś Mój Skarb
31.03.2016 (*)aniołek(*) {12tc}
-
Nadzieja1988! wrote:Gratulacje!!!! :-*
Który to dzień po owulacji? Dwie krechy jak nic!!!jest 27 dc
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
23.03.2010 Synuś Mój Skarb
-
sy__la wrote:Ainade II krechy jak nic na tym Twoim teście! Gratulacje Kochana :-* dołączysz do naszego grona Kwietniówek 2017 mam nadzieję, że wszystkie doczekamy kwietnia 2017 w dwupaku!
Witam również nowe Dziewczynyprzykro, że w tak trudnych i przyrych okolicznościach musimy się poznać, ale ten wątek jest najlepszy jaki tylko istnieje
W pełni zgadzam się ze słowami Annak - nie będę już dublować wpisu.
Dziewczynki... tak się bojęniby nic mi nie jest, nie plamię, cycki trochę bolą...ale wczoraj migrenę dostałam i trwa do dziś (co prawda trochę słabszą jak normalnie, ale jednak - w poprzedniej ciąży nie miałam migren, dopiero dostałam po poronieniu, bo zawsze dostałam migrenę tuż przed okresem - taki sygnał, że nadchodzi) Mam nadzieję, że migreny to normalne zjawisko w ciąży tym bardziej jak je się miało wcześniej regularnie.. A najgorsze jest jeszcze to jak pozornie wszystko jest w porządku, a w pewnej chwili zaczynają się plamienia i koniec... tak miałam w poprzedniej ciąży... staram się odpędzać negatywne myśli jak tylko wkradną się do mojej głowy, ale strach jest i pewnie już będzie mi towarzyszył do kwietnia...
mi dziś wypada dokładnie 3 tc 5 dzień ciąży dołączę do wątku jak już zobaczę choć pęcheryk na usgtermin wizyty już w środę
miałam iść później ale kończy mi się luteina i musze iść i tak po receptę
dziś kontaktowałam się z moją panią doktor i mówiła żebym przyszła od razu zrobimy usgNadzieja1988! lubi tę wiadomość
23.03.2010 Synuś Mój Skarb
-
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa_Mamusia no musimy myśleć pozytywnie, nic innego nam nie pozostaje, nic innego nie damy rady zrobić... musimy tylko czekaaać, wszystko inne w rękach Boga!
Powiem Ci, że ja też nie mogę się doczekać piątku! tak bardzo czekam na ten dzień... mam nadzieję zobaczyć serduszko po raz 1 w mym życiu!Nadzieja1988!, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualnysy__la wrote:Ainade II krechy jak nic na tym Twoim teście! Gratulacje Kochana :-* dołączysz do naszego grona Kwietniówek 2017 mam nadzieję, że wszystkie doczekamy kwietnia 2017 w dwupaku!
Witam również nowe Dziewczynyprzykro, że w tak trudnych i przyrych okolicznościach musimy się poznać, ale ten wątek jest najlepszy jaki tylko istnieje
W pełni zgadzam się ze słowami Annak - nie będę już dublować wpisu.
Dziewczynki... tak się bojęniby nic mi nie jest, nie plamię, cycki trochę bolą...ale wczoraj migrenę dostałam i trwa do dziś (co prawda trochę słabszą jak normalnie, ale jednak - w poprzedniej ciąży nie miałam migren, dopiero dostałam po poronieniu, bo zawsze dostałam migrenę tuż przed okresem - taki sygnał, że nadchodzi) Mam nadzieję, że migreny to normalne zjawisko w ciąży tym bardziej jak je się miało wcześniej regularnie.. A najgorsze jest jeszcze to jak pozornie wszystko jest w porządku, a w pewnej chwili zaczynają się plamienia i koniec... tak miałam w poprzedniej ciąży... staram się odpędzać negatywne myśli jak tylko wkradną się do mojej głowy, ale strach jest i pewnie już będzie mi towarzyszył do kwietnia...
Niech ten dzień będzie i dla Ciebie szczęśliwy!
Co do migren to ja od miesiąca miewam minimum raz w tygodniu ;-( wcześniej nie miewałam praktycznie a jak już to bardzo rzadko -
Ainade wrote:mi dziś wypada dokładnie 3 tc 5 dzień ciąży dołączę do wątku jak już zobaczę choć pęcheryk na usg
termin wizyty już w środę
dziś kontaktowałam się z moją panią doktor i mówiła żebym przyszła od razu zrobimy usg
czyli kiedy będziesz miała wizytę?? dawaj znać co i jak KochanaNadzieja1988! lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Nadzieja1988! wrote:Syla widzę że pierwszą wizytę masz w moją 4 rocznicę ślubu
Niech ten dzień będzie i dla Ciebie szczęśliwy!
Co do migren to ja od miesiąca miewam minimum raz w tygodniu ;-( wcześniej nie miewałam praktycznie a jak już to bardzo rzadko
Tak bardzo tego pragnę tego dnia być najszczęśliwszą Kobietą na świecie!
co do tych nieszczęsnych migren... trochę jestem spokojniejsza dzięki Wam i Waszym wpisomCzyli wychodzi na to, że to normalne.. zresztą ja miałam na tle hormonalnym migreny, bo zawsze 1-2 dni przed @ a teraz w ciąży widocznie hormonów znacznie więcej więc i migrena też musi być. Dla mojego Kochanego Dzidziusia jestem znieść WSZYSTKO! Aby tylko było zdrowe
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualnysy__la wrote:trochę mnie to podbudowało... może ta styczniowa ciąża dlatego skończyła się niepowodzeniem, bo hormony tak nie buzowały jak w tej i dlatego nie miałam żadnej migreny... ot tak będę sobie to tłumaczyć
Nadziejko czucie w sobie ruchy drugiego człowieka musi być najwspanialszym uczuciem na świecie... pragnę bardzo doczekać takich chwil... -
nick nieaktualny
-
sy__la,
W życiu nie miałam takiego bólu głowy, jak w ciążywięc bardzo prawdopodobne, że to jeden z Twoich objawów
Pij dużo! Bo ból głowy to też oznaka odwodnienia w ciąży.Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo ja
Zdjęcie zrobione przed chwilą
Na początku ciąży koło 7-8 tygodnia ważyłam 55,3 kg dzisiaj 56,3 kg
Caro, Alisa, Bianka4, kiti, Natalii00, Elmo13, Haana, AgataR, cookiemonster, Niebieskaa, M@linka, Magdzia88, Elaria, Ainade, sylvuś, sy__la, emerald_m, Paolina91, roma lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadziejka ale lasia z Ciebie !
ja pewnie w ciąży będę wielorybem...
Tak. W maju będę rodziła. tak będzie i koniec. i kropka.
przed ślubem chodziliśmy na nauki przed małżeńskie... tak się wtedy wyśmiewałam z tego mierzenia tempki... a teraz.. uhuhuhuh sama co rano budzik na 8 i mierzenie.
tylko czy w trakcie miesiączki też się mierzy?Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAinade wrote:mi dziś wypada dokładnie 3 tc 5 dzień ciąży dołączę do wątku jak już zobaczę choć pęcheryk na usg
termin wizyty już w środę
dziś kontaktowałam się z moją panią doktor i mówiła żebym przyszła od razu zrobimy usgDaj tu nam koniecznie znać zaraz po :-*
Ainade lubi tę wiadomość