Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Niebieska wspaniałe wieści
ależ się cieszę
Annak widzisz, mam nadzieję, że i u Ciebie, tak jak u Niebieskiej, plamienia wcale nie oznaczają niczego strasznego:) jak w ogóle dziś u Ciebie? lepiej?Niebieskaa lubi tę wiadomość
-
Niebieska co za ulga!!! Alez sie ciesze! I tak ma byc juz fo konca! ❤
M@linko i Nadziejko bobaski cud miod malina! ❤
Annak i Ty wkrotce przyniesiesz nam tu dobre wiesci :*
Rosnijcie zdrowo brzuchatki i prosze nas tu zarazac i wirusy rozprzestrzeniacM@linka, Niebieskaa lubią tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
Niebieska brawo brawo brawo!!! Uwierz w końcu w to maleństwo
a tydzień obsuwy jest zgodny z tym, co kiedyś Ci policzyłam wiec wszystko jest w najlepszym porządku!
Ikarzyca, Niebieskaa, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
skrzat1988 wrote:Annak widzisz, mam nadzieję, że i u Ciebie, tak jak u Niebieskiej, plamienia wcale nie oznaczają niczego strasznego:) jak w ogóle dziś u Ciebie? lepiej?
Skrzaciku,
Dziękuję, że pytasz.
U mnie dzisiaj trochę lepiej, ale wolę nawet nie mówić tego na głos, żeby nie wywoływać wilka z lasu. Udaję, że nie zauważam
Dzisiaj skupiłam się na wizycie Niebieskiej, a jutro skupiam się na Twoich testachPamiętaj, Asia potrzebuje @!
Dziękuję Wam za słowa pełne wiary! Odwalacie za mnie tę robotę pozytywnego myśleniaskrzat1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdzia,
To było absolutnie rozbrajające, jak napisałaś o tym misiu ze smutną miną u Szczęśliwej Mamusi!
Alisa,
Jak już się pojawiłaś, to koniecznie nawiń o u Ciebie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 17:03
-
No i oczywiście...
Blondynko,
Co u Ciebie?!
Czy ja dobrze pamiętam, że jutro masz się zgłosić na wywołanie?
A może Nadia wreszcie zdecydowała się wyskoczyć z mieszkanka u mamy.
Czekamy na wieści.
I skoro tak wywołuję dzisiaj, to jeszcze poproszę o meldunek
Coconue,
Czy mi się wydaje, czy jakoś dawno się nie odzywałaś...?
Co u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 17:07
-
nick nieaktualnydo Jagny i innych dziewczyn z mutacjami mogę prosić o pomoc i wsparcie wiedzą
dzisiaj miałam wizytę u hematologa, wyniki poniżej:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b0086a7a7163.jpg
Zdanie hematologa: wyniki w normie, ale widzi wskazanie do Clexane 0,4 i Acardu.
Na 22.08 mamy wyznaczone z mężem w Genomie badanie w kierunku MTHFR (coś czuję po kościach, że wyjdzie).
Mogę prosić Was o wypowiedzenie się w kwestii moich wyników?
Zaznaczę Wam jeszcze, że ból owulacyjny i pozytywny test owulacyjny miałam w 9dc - będąc jeszcze na wczasach. Pierwszy raz miałam taki cykl tzn. z tak wczesną owulacją. Zawsze 12-14dc. I tutaj zastanawiam się czy aby nie za późno (mając na uwadze ból owulacyjny w 9dc) zrobiłam badanie progesteronu.
Tutaj również bardzo proszę Was o pomoc - nie mam w tej kwestii doświadczenia.
Powiem Wam, że najchętniej bym tym wszystkich pierdo...ła!! Jak się nie badałam - byłam "zdrowsza" - wiecie co mam na myśli. Byłam nieświadoma pewnych rzeczy, żyło mi się lżej, a teraz... od badań do badań....
Na tą chwilę to w ogóle zastanawiam się czy nie odpuścić bo jakoś kuźwa wątpię by się udało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 17:21
-
Ja dopiero wróciłam a tu takie wiesci cudne:****
Niebieskaaa tak się cieszę ze jest wszystko dobrze:*Super sie czyta takie wiadomości
Za oknem pochmurno a u mnie w środku słonće ::}}No tak się cieszę ze az przestałam Ci zazdroscić heh
M@linka a w Twoim maluszku się zakochałam:))I tez mnie cieszy Twoja radośc:)
M@linka, Niebieskaa lubią tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Aliska,
Ja w większości tych kwestii nie dam rady pomóc, mimo, że sama jestem "mutantką", ale jedno co mi się rzuca w oczy (akurat jestem z tym badaniem na bieżąco) to dość wysokie d-dimery, czyli wskaźniki związane z krzepnięciem. Na to radą będzie zapewne właśnie święty Clexane z Acardem.
Mój gin powiedział, że mam regularnie w ciąży badać te d-dimery, bo one mogą się zmieniać i jeszcze rosnąć w tym okresie. A więc to na pewno będzie coś do konktrolowania. Jeśli inne badania (MTHFR) potwierdzą dodatkowo problemy z krzepliwością, to wszystko będzie jasne.
Co do reszty, to może inne dziewusie pomogą. -
nick nieaktualnyannak wrote:Aliska,
Ja w większości tych kwestii nie dam rady pomóc, mimo, że sama jestem "mutantką", ale jedno co mi się rzuca w oczy (akurat jestem z tym badaniem na bieżąco) to dość wysokie d-dimery, czyli wskaźniki związane z krzepnięciem. Na to radą będzie zapewne właśnie święty Clexane z Acardem.
Mój gin powiedział, że mam regularnie w ciąży badać te d-dimery, bo one mogą się zmieniać i jeszcze rosnąć w tym okresie. A więc to na pewno będzie coś do konktrolowania. Jeśli inne badania (MTHFR) potwierdzą dodatkowo problemy z krzepliwością, to wszystko będzie jasne.
Co do reszty, to może inne dziewusie pomogą.
Aniu - jak to powiedział dzisiaj hematolog:" poza ciążą jestem bezpieczna, gorzej w ciąży bo właśnie d-dimery rosną". Ja Ci powiem, że jestem laiczką w temacie mutacji ale jakoś od razu rzucił mi się w oczy za wysoki wynik d-dimerów.
Aniu - pamiętaj, że ja cały czas wspieram Cię i myślami jestem z Tobą]
kaasik lubi tę wiadomość
-
Nadzieja1988! wrote:Jaki fasolek to już duża dzidzia
Slodka ta fotka,jak bede miec takie swoje to zrobie sobie z takiej fotki tapete na telefonie bym mogla e kazdej chwili patrzec na moje marzenie
M@linka, Elmo13, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Witam Was Dziewczynki
Czytam czytam i serce me się raduje!!
Niebieskaa super wieści!!!!tak bardzo się cieszę, że wszystko w porządku i że Fasolka sobie rośnie a pikawa mocno pika!
teraz już musi być dobrze, uwierz w to Dzieciątko
Annak Ty również pod koniec sierpnia usłyszysz takie właśnie wieści, tego Ci życzę z całego serca. Tyle co przeszłaś i nadal przechodzisz musi Ci zostać wynagrodzone!! No musi po prostu
M@linka - jaki śliczny Bobas, gratuluję Kochana!normalnie zdjęcie jak z okładki, wszystko dokładnie widać, oczodoły, nosek, bródkę, brzuszek.... po prostu śpioszek sobie chyba smacznie spał i dlatego tak ładnie udało się go obejrzeć
Apropos tych badań co robiła Alisa - mam nadal skierowanie na te badania, ale nie wiem czy je robić w ciążysporo będą kosztować (już to pisałam wcześniej - ok. 400 zł)... a z drugiej strony jakbym zrobiła i coś wyszłoby to można jeszcze włączyć Clexane jakby co... ehhhh
jutro zapytam gina co on na to... czy ryzykujemy czy badamy... a Wy byście robiły na moim miejscu? po 1 poronieniu?
M@linka, Niebieskaa lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualnysy__la wrote:Witam Was Dziewczynki
Apropos tych badań co robiła Alisa - mam nadal skierowanie na te badania, ale nie wiem czy je robić w ciążysporo będą kosztować (już to pisałam wcześniej - ok. 400 zł)... a z drugiej strony jakbym zrobiła i coś wyszłoby to można jeszcze włączyć Clexane jakby co... ehhhh
jutro zapytam gina co on na to... czy ryzykujemy czy badamy... a Wy byście robiły na moim miejscu? po 1 poronieniu?
Syluś tak jak napisała wcześniej Annak - ja bym przynajmniej w ciąży kontrolowała d-dimery. Clexane to chyba zawsze można włączyć - ale tutaj już niech wypowiedzą się bardziej doświadczone
Nadzieja1988! lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alisa wrote:Syluś tak jak napisała wcześniej Annak - ja bym przynajmniej w ciąży kontrolowała d-dimery. Clexane to chyba zawsze można włączyć - ale tutaj już niech wypowiedzą się bardziej doświadczone
czyli głównie wysokie d-dimery są wskazaniem do włączenia Clexane?? Czy coś jeszcze??Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Tak troche z innej beczki, cudowny wywiad, ja sie poryczalam na lawce w parku
http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,96856,14761637,Agnieszka_Kaluga__Masz_prawo_cierpiec_po_utracie_dziecka.html?disableRedirects=trueM@linka, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
lat 30, PCOS, niedoczynność tarczycy, adenomioza...
Mama Aniolka 8-9 tc i cudownego Synka 16 tc (*)(*) -
nick nieaktualnysy__la wrote:czyli głównie wysokie d-dimery są wskazaniem do włączenia Clexane?? Czy coś jeszcze??
Ale poczekaj jeszcze na wypowiedź Jagny, Annak, Martynki i innych niewiast -
nick nieaktualny