X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy znowu starania
Odpowiedz

Zaczynamy znowu starania

Oceń ten wątek:
  • Magdzia88 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co jestem na tych marocwkach...2017
    ...zazdroszcze im...ze one juz o takich sprawach jak szkola rodzenia...ciuchy ciazowe...buteleczki itd.
    ja narazie zyje z dnia na dzien....chcialabym poogladac jakies fajne rzeczy na allegro...albo cos w tym stylu ..ale nie robie tego...boje sie!? Tak boje !
    nie potrafie sie jeszcze cieszyc chociaz tak bardzo tego pragne!

wsluchuje sie w moje cialo...nie potrafie juz racjonalnie myslec....czy czasem nie powinnam skontaktowac sie z lekarzem...? czy to ok czy nie?
    czy to klucie ma takie byc? tlumacze sobie ze tak..bo macica sie rozciaga...ale czy napewno to macica?
    bole plecow...miesni...od 3 dni dokuczaja mi ...a najbardziej dokuczaja mojej glowie....
    nie chce lazic do lekarzy marudzic...narzekac....3 sierpnia bylam ostatni raz na wizycie....oszaleje do przyszlego tygodnia!!!!
    dlaczego bola te miesnie??? przeziebienie??? boze ...jest mi tak ciezko.....na duszy

Jagna dziekuje za zyczenia...marzy mi sie taki bukiet....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 13:56

Syneczek. <3
    17u9anlij5jluasc.png
    2.02.2016 Aniolek ;*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia88 Ja mam podobne uczucia , cieszę się z ciąży ale boję sie o każdy dzień , kiedyś byłam na grudniówkach2016 choć już pogodziłam się ze stratą dziecka , to nadal gdzieś boli one znają płeć , są już w 26 tc , gdzie mi do tego w grudniu bym rodziła a tu co , cały czas chodzi to za mną te obawy te niepokoje .

• Magdzia88 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuska! <3

p.s nie myslalas o zmianie tego miśka na suwaczku??;)
    smutna minke ma !!!!!!!! ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 14:13

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

Syneczek. <3
    17u9anlij5jluasc.png
    2.02.2016 Aniolek ;*
  • annak Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elmo, Magdzia,
    Wszystkiego najlepszego dla Was!!
    Niech to będzie nowy początek samych najlepszych chwil w życiu. Spełnienia marzeń! Łącznie z tym jednym wielkim, które nas tu połączyło.
    <3

Niebieskaa,
    Myślę o Tobie i czekam na wieści z wizyty!
    <3

Niebieskaa, Elmo13 lubią tę wiadomość

<3 16.03 2017 - przyszłaś do mnie...
    iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziu88 Ma taki delikatny uśmiech ten miś , ale zamienię na coś weselszego :-D , a u Ciebie który to już tc :-D ;-) .

Nadzieja1988! lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiem doskonale co czujecie. Ja wciąż się boję. 6 obumarłych dzieci... A teraz jak cud kolejna ciąża. Nigdy nie zaszłam tak daleko a strach mnie nie opuszcza

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

• Magdzia88 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuska dzis wedlug OM 9t6d
    ps.odrazu weselej :))))) zielonoo miii :)

Annak -dziekuje- mysle o Tobie
    Niebieska- na ciebie tez tu czekamy.... !

Nadzieja.... Malinka... promyczki... iskierki !! ;*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 14:45

M@linka, Szczęśliwa Mamusia, Nadzieja1988!, promyczek 39 lubią tę wiadomość

Syneczek. <3
    17u9anlij5jluasc.png
    2.02.2016 Aniolek ;*
  • M@linka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Fasolek <3

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c9fdd260136.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 14:49

Nadzieja1988!, Caro, reni86, Elmo13, roma, AgataR, cookiemonster, promyczek 39, sy__la, Alisa, emerald_m, kiti, Bianka4, Evita, inessa, sylvuś lubią tę wiadomość

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

• Ikarzyca Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@linka - przepiękne Bobo. Aż ze wzruszenia mi łezki poszły <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 14:58

Nadzieja1988!, Pysia87, M@linka lubią tę wiadomość

o148df9havalwhwu.png

Aniołeczek (*) 9tc
  • annak Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@linko...
    Najprawdziwsze dziecię... :-)
    Z profilem, noskiem, ze wszystkim. Ale czad :-)
    Już nie pierwszy raz takie foto widzę, ale zawsze mnie to niesamowicie wzrusza...

Nadzieja1988!, M@linka lubią tę wiadomość

iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

• Magdzia88 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i u mnie mokro na gębie !

piekna istotka ! rosnij nam zdrowo !

M@linka lubi tę wiadomość

Syneczek. <3
    17u9anlij5jluasc.png
    2.02.2016 Aniolek ;*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu88 To już daleko jesteś za mną :-* :-D .Zieleń kolor nadzieji :-* :-* .

M@linko Kochana jaki cudny :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* .

Magdzia88, M@linka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@linka wrote:
    Mój Fasolek <3

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6c9fdd260136.jpg
    Jaki fasolek to już duża dzidzia <3

Magdzia88, AgataR, M@linka lubią tę wiadomość

• Asia87 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia, trzymaj się dzielnie, już 2 tyg za Tobą jeszcze tydzien i zobaczysz swoje Maleństwo! Może zastanów się czy nie umawiać się w między czasie jeszcze u kogoś na nfz żeby wizyty wychodziły częściej? Będziesz spokojniejsza. Przynajmniej teraz, na początku, później zrezygnujesz z jednego.

Malinko piękny Bobo :)

Niebieska czekamy

M@linka lubi tę wiadomość

Synuś, największe szczęście :*
    Córcie ur. 28.02.18r.
    04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb

• Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny... jestem nieprzytomna z emocji...

Widziałam i słyszałam moje serduszko❤️❤️❤️

Ja nigdy nie doczekałam nawet zarodka...nie wiem ile uderzeń na minutę, bo generalnie lekarz mi trzy razy zadawał pytanie zanim cos wydukalam.. Dobrze, ze maz odpowiadał. Mam zrobić badania i juz z trasy powrotnej do No wysłać smsa do lekarza. Dostałam 12 recept na duphaston, zeby wystarczyło do kolejnej wyprawy do Polski. Nawet mi założył kartę ciąży haha. Miło, bo w No idzie sie do lekarza rodzinnego dopiero ok 10 tygodnia. Ciąża jest młodsza o (chyba)tydzień. Pytałam skąd plamienia. Powiedział, ze jest "50 przyczyn krwawień, z czego 10 to przyczyny poważne a reszta to dyrdymały". Mowi, ze prawdopodobnie to wina acardu i clexane i mam sie przygotować na to, ze to sie moze zdarzyć kilka razy jeszcze. Zbadał mnie i mowi, ze juz krwi nie widzi. Ten lekarz wydaje sie być profesjonalny, ale do bólu konkretny i szczery... powiedział, ze ma nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze, ale to wiadomo tylko wtedy, kiedy widzi sie płaczącego bobasa.

Nawet nie wiecie jak sie cieszę, ze mogę sie z Wami tym podzielić, tak bardzo marzyłam o tym, zeby zobaczyć to serduszko, o którym piszą dziewczyny, a którego nie potrafiłam do konca sobie wyobrazic:) oby teraz było tylko dobrze:))

Nadzieja1988!, Elmo13, Magdzia88, s1985, skrzat1988, roma, AgataR, Caro, cookiemonster, Alisa, promyczek 39, sy__la, Pysia87, Ikarzyca, tysiaa93, M@linka, Martynka30, emerald_m, reni86, kiti, Bianka4, Kaczuszka86, Asia87, Evita, inessa, Elaria, sylvuś lubią tę wiadomość

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieskaa wrote:
    Dziewczyny... jestem nieprzytomna z emocji...

Widziałam i słyszałam moje serduszko❤️❤️❤️

Ja nigdy nie doczekałam nawet zarodka...nie wiem ile uderzeń na minutę, bo generalnie lekarz mi trzy razy zadawał pytanie zanim cos wydukalam.. Dobrze, ze maz odpowiadał. Mam zrobić badania i juz z trasy powrotnej do No wysłać smsa do lekarza. Dostałam 12 recept na duphaston, zeby wystarczyło do kolejnej wyprawy do Polski. Nawet mi założył kartę ciąży haha. Miło, bo w No idzie sie do lekarza rodzinnego dopiero ok 10 tygodnia. Ciąża jest młodsza o (chyba)tydzień. Pytałam skąd plamienia. Powiedział, ze jest "50 przyczyn krwawień, z czego 10 to przyczyny poważne a reszta to dyrdymały". Mowi, ze prawdopodobnie to wina acardu i clexane i mam sie przygotować na to, ze to sie moze zdarzyć kilka razy jeszcze. Zbadał mnie i mowi, ze juz krwi nie widzi. Ten lekarz wydaje sie być profesjonalny, ale do bólu konkretny i szczery... powiedział, ze ma nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze, ale to wiadomo tylko wtedy, kiedy widzi sie płaczącego bobasa.

Nawet nie wiecie jak sie cieszę, ze mogę sie z Wami tym podzielić, tak bardzo marzyłam o tym, zeby zobaczyć to serduszko, o którym piszą dziewczyny, a którego nie potrafiłam do konca sobie wyobrazic:) oby teraz było tylko dobrze:))
    Wspaniałe wieści :-* <3
    Trzymam kciuki i nie puszczę!!! <3

Niebieskaa lubi tę wiadomość

• Elmo13 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska :):):)miód na moje serce jak to się mówi bardzo dobre wieści ;)
    Dziewczyny dziękuję za życzenia

Niebieskaa lubi tę wiadomość

Aniołek (8t) marzec 2016
    3jgx3e3kn7icgjvf.png
  • annak Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieskaa,
    Po przeczytaniu Twojego posta, czuję się tak, jakbym sama zobaczyła serduszko na swojej wizycie...
    Nie masz pojęcia, jak się cieszę. Jestem przeszczęśliwa. Odświeżałam tę stronę co chwilę, żyłam dzisiaj Twoją wizytą.
    Gratuluję! Ciesz się tym! Nie myśl już o niczym innym!
    Wspaniała wiadomość!

Cokolwiek wydarzy się u mnie, będę myśleć o Tobie i to da mi poczucie, że jednak pewne rzeczy są takie, jak powinny być.
    <3

Niebieskaa, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

iROnp2.png
    <3 21.08.2015 [*] 9tc
    <3 11.06.2015 [*] 5tc
    <3 29.12.2014 [*] 10tc

• Magdzia88 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annak i u ciebie bedzie cud!!!!! Zycze tobie tego z calego serca!!! Niebieska !!!!!!! Rewelacja .... Sily zycze! I kazdej !!! I samej sobie tez !

Asia z checia bym tak zrobila ale ciagle usg... Hm...strach tak..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2016, 15:56

Syneczek. <3
    17u9anlij5jluasc.png
    2.02.2016 Aniolek ;*
  • Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2016, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Wam kochane, czytam Wasze slowa i płacze... Dziekuje z całego serca, dalej jestem z Toba Aniu:*

Jak szlam na wizytę to tylko myślałam o Tobie Nadziejko, o Coco, o M@lince, o Martynce... O waszej walce i waszych sukcesach. Nic mi tak nie pomaga jak Wasze historie. Jeszcze raz Wam wszystkim dziekuje z całego serca za wsparcie❤️❤️❤️

Magdzia88, sy__la, M@linka, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
‹‹ 764 765 766 767 768 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ