Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
annak wrote:To o tych "starszych dziewusiach" znających piosenkę, to było trochę prowokacyjnie
Ten utwór to większość świata zna.
No i przywołany tu Puszek Okruszek.
To były czasy...
Ciekawe co teraz nasze dzieciaki będą znać i wspominać za ileś tam lat. Już nie ma takich dziecięco-młodzieżowych piosenek.
a my słuchamy w domu starych bajek-grajek, pamiętacie? "nie mruczek, nie burek, nie jeż, nie ptak... czerwony kapturek to ja zwę się tak!" - moi uwielbiają, teraz są na płytach cd dostępne, mamy tego naprawdę baaaardzo dużoIkarzyca lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Skrzacieeeee, bylam wlasnie wyposazyc sie w mleko sojowe i przypomnialo mi sie, ze jestes na diecie, jak Ci idzie z tym? juz sie przyzwyczailas? czujesz sie lepiej po zmianie diety?
Dziewczyny...alez mi przypomnialyscie z tymi piosenkami....ogorek ogorek ogorek...zielony ma garniturek!!!!
a pamietacie gume turbo i wafelki kukuruku????Jagna 75 lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Witam się!
Wiem hańba mi, dlugo się nie odzywałam, ale wierzcie nie było czasu ani ochoty.. Ciężko było ogarnąć dziecinę po 3tyg w szpitalu. Do teraz walczymy z panicznym płaczem w momencie położenia na plecki. Z tygodnia na tydzień są postępy. Trzeba morza, ba! Oceanu cierpliwości.
Nie jestem w stanie was nadrobić, wierzę że dzielnie stawiacie czoła codzienności. Pozdrawiam gorąco!
P.s. Śpijcie na zapas itrenujcie cierpliwość. Mądre książki możecie spalićM@linka, Bianka4, Elmo13, Elaria, osa, Evita, gama, sylvuś lubią tę wiadomość
córeczka 23.08.2015 [*] 6 tc
Gabrysia ur.27.06.2016
Hipotrofia, bezwodzie -
vertigo wrote:powiedz mu, że mu obetniesz kieszonkowe, jak się nie ogarnie
nie no, nie będe mu teraz tego robić - ma jeszcze trochę czasu na to by zacząć kopać mnie po wnętrznościach
vertigo podaj link do sklepu z tymi bajeczkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 15:44
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Elmo - tata zjadł właśnie ostatni kawałek
Całe wieki nic nie piekłam, więc to cud, że nie wyszedł zakalec
Ale chyba zacznę co nieco eksperymentować wreszcie z moim "talentem" cukierniczym, bo mamy nieraz nadmiar jajek.
Niebieska - kiedyś coś czytałam o tych batonikach, widziałam je w zeszłym roku w Tesco, ale ludzie w internecie piszą, że to nie to samo jużA guma ojej, jak miałam kilka lat, dostałam 10zł od rodziców żebym na jakąś gumę i lody miała (nie chodziłam jeszcze do zerówki) - za te całe 10zł nakupiłam samych tych gum Turbo właśnie, pożuło się, a jakie się twarde zaraz robiły
Niebieskaa lubi tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Bombelek żyje
No nareszcie Kochana, co tam u Was więcej słychać? Jak się czujesz? I jak tam malutka?
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
M@linka wrote:nie no, nie będe mu teraz tego robić - ma jeszcze trochę czasu na to by zacząć kopać mnie po wnętrznościach
vertigo podaj link do sklepu z tymi bajeczkami
https://www.bajki-grajki.pl/M@linka lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Jacqu kurde super wypieki ale mam smaka wlasnie na takie domowe !!!!!!!!
Bomblicamiloo widziex. Buziaki dla was
A co z Blondi??? Nadia wyszla? Bo ja juz ostatnio pytalam ale cisza ...a potem moze cos mi umknelo....Bianka4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJacqueline Ale pyszności podrzuć kurierem całą blachę , a co tam dwie tych ciasteczek
, a sernik pysznie wygląda uwielbiam serniki
.
Magdzia88 Tu gdzieś dziewczyny napisały nie pamiętam która , że na sierpniówkach 2016 ktoś napisał , że 18 sierpnia Blondynka urodziła Nadię przez CC .
Moje dziewczynki to lubią jak , im śpiewam tytułową piosenkę z Misia Uszatka , one same to nie lubią śpiewać tylko by tańczyły i malowały.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 16:22
Magdzia88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdzia88 Ja to się żadko co udzielam tam odezwę sie od czasu do czasu muszę to naprawić
, czuć to najgorzej to z rana się czuję mam mdłości , zawroty głowy , piersi jak kamienie i wrażliwe , plecy mnie czasami bolą wizyta już w tą Sobotę o 11.20 widziałam sam pęcherzyk mam nadzieję , że teraz zobaczę kruszynkę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 16:30
Bianka4, Magdzia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niebieskaa wrote:Skrzacieeeee, bylam wlasnie wyposazyc sie w mleko sojowe i przypomnialo mi sie, ze jestes na diecie, jak Ci idzie z tym? juz sie przyzwyczailas? czujesz sie lepiej po zmianie diety?
Dziewczyny...alez mi przypomnialyscie z tymi piosenkami....ogorek ogorek ogorek...zielony ma garniturek!!!!
a pamietacie gume turbo i wafelki kukuruku????
Niebieska! Gumy Turbo są u nas w Polsce w Biedronce na kilogramyJak chcesz to CI wyślę
Ostatnio właśnie raczyliśmy się w pracy łącznie z puszczaniem balonów
:D:D
Smak dzieciństwa! I tak samo szybko się ten smak "zjada" i się robi potem taka podeszwa do żucia.
Ach...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 17:11
Niebieskaa lubi tę wiadomość
-
annak wrote:A "Wszystkie dzieci nasze są" to była taka piosenka chyba Majki Jeżowskiej, ale sprzed jakichś 30 lat. Więc to tylko starszaki mogą kojarzyć....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 17:38
Ikarzyca, Bianka4 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Dopiero dni płodne się zaczynają a mi już piersi rosną i sutki zaczeły boleć. dziwne, zawsze po owulce tak było.
a co do młodzieży.. w 5 klasie np. najlepszym "piosenkarzem" jest Popek. .
kupiłam sobie w biedrze dziś taki pojemnik na lekipodziałka na rano popołudnie i wieczór i dni tygodnia..
mój maż umierał ze śmiechu.. jak stara babka ..
ale przydatne ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2016, 18:00
Elaria lubi tę wiadomość
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
vertigo wrote:dziewczyny, jak macie jakies pytanie to śmiało, jeśli będę umiała Wam pomóc to odpowiem
po prostu nie zamierzam już więcej tutaj z nikim dyskutować niepytana o zdanie, bo potem jest jak jest
uznajmy, że rzucacie to jako pytanie ogólne i kto wie ten podnosi rączkę do góry i odpisujeGaduaaa, Bianka4 lubią tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural