Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
annak wrote:Moje kochane...
Aż pisać nie mogę, bo wyję ze szczęścia i ekranu nie widzę.
Wszystko perfekt. Pan doktor powiedział, że (cytuję) "Francja elegancja"
Ciąża idealna.
Dziecię wg OM 8t1d, według USG 8t1d.
Widziałam je. Nie zamknęłam oczu. Od razu zobaczyłam, jak mu serducho wali!
Yuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiii¡!! Mówiłam Ci Aniu ja to czułam po prostu czułam hurrrraaaaa!!!!Evita
4 straty
immunologia+ nieprawidłowy kariotyp
-
Annak - czyli nasza umowa nadal obowiązuje?
Mogę zaczekać z zachodzeniem w ciążę, wymiana @ na wiosnę, wtedy Ty zabierasz moją na 9 miesięcy
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Aniu oł jeee ! CUDOWNIE! PRZECUDOWNIE! Bardzo się cieszę
Tak po cichu czułam, że wszystko będzie dobrze:) Jednak intuicja mnie nie zawiodła;)
Ciesz się swoim szczęściem, tańcz, ściskaj męża, dziś jakby Ty masz urodziny;)!
Życzę Wam świetnego dnia:***M@linka, Magdzia88, Szczęśliwa Mamusia, Evita lubią tę wiadomość
-
Wiecie co...a ja jestem wzruszona ta nasza wspolnota, ze tyle...tak naprawde obcych dla siebie kobiet... tak sie jednoczy i wspiera i daje tyle uwagi i ciepla...piekne! miedzy babami nie zawsze tak jest:P
Dziewczynki...a ktora teraz testuje niedlugo?
Tak sobie pomyslalam Aniu, ze bedziesz kolejna osoba, ktora pokazuje, ze walka prowadzi do sukcesu i cuda naprawde istnieja!
Daj znac na kwietniowkach, bo dziewczyny czekaja:))
Ale masz dzis imprezke! Az sama zlapalam sie na tym, ze trza otworzyc szampana...albo raczej piccolo czy cos w tym stylu:)
Tak sie ciesze, Az mnie miesnie twarzy bola! Jestes Annak wspaniala bohaterka tego watku! Takze tego...jak ze mna bedzie wszystko ok...to wyciagam Cie na soczek w grudniu.Ikarzyca, Magdzia88, Szczęśliwa Mamusia, sy__la, Evita lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Ja chętnie oddam @ na 9 miesięcy.
Annak super wiadomości teraz proszę o więcej wiary w swoje dziecko!!!
U mnie już 5 CS bez efektów a zawsze było w 1 lub 2. Zrezygnowałam z monitoringu i wykresów bo nic nie dałochętnie przygarne ciążowe fluidy, za 2 tyg testuje, dopiero jest czas na owu
25.11.2013 [*] 8tc zaśniad częściowy
23.11.2014 [*] 9tc puste jajo płodowe
31.10.2015 [*] Ula 22tc niewydolność szyjki
19.11.2017 nasz największy skarb Norbert -
Kaczuszka86 wrote:Ja chętnie oddam @ na 9 miesięcy.
Annak super wiadomości teraz proszę o więcej wiary w swoje dziecko!!!
U mnie już 5 CS bez efektów a zawsze było w 1 lub 2. Zrezygnowałam z monitoringu i wykresów bo nic nie dałochętnie przygarne ciążowe fluidy, za 2 tyg testuje, dopiero jest czas na owu
Kaczuszko ja tez chętnie oddam swoją @, u mnie właśnie zaczyna się 15 cs po poronieniu...To jest dopiero dramat. U mnie teraz końcówka okresu, czyli jak dla mnie najfajniejszy moment w cyklu. Jestem już pogodzona z porażką i nie muszę się spinać na starania, wszystko wywalone;P i tak jest najlepiej...najchętniej bym odpuściła na jakiś czas, wczoraj znów się popsztykaliśmy z mężem. Mówi, że za bardzo przeżywam porażki, że za dużo myślę o zachodzeniu w ciążę, że moje życie kręci się wokół dziecka i nic innego mnie nie interesuje, że przy wszystkich znajomych mam przyklejony sztuczny uśmiech, ale widać, że w głębi jestem smutna. Ten smutek mnie "przeżarł". Nie było fajnie tego słuchać i to w dodatku w swoje urodziny. Ja wiem, że ona ma 100% racji, ale ja jakoś nie potrafię zmienić swojego zachowania. Próbuję i mi nie wychodzi. -
Gaduaaa wrote:Vertigo słońce a jak długo jesteś po stracie? bo gdzieś mi to umknęło....
a i nie masz nic w podpisie.. i w którym tyg? i czy z zabiegiem?
6 tygodni, miałam zabieg, to był 11tc, poronienie zatrzymane
Gaduaaa lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań...