Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyannak wrote:
Elaria,
Strasznie to dziwne, że idziesz na sprawę i nawet nie wiesz do końca z jakiego powodu... Współczuję Ci tego stresu.
A powiedz, czy ta Twoja szefowa jest jakaś niezbyt OK i obawiasz się, że będziesz musiała mówić złe rzeczy o niej?
Natomiast o koledze nie umiem powiedzieć nic złego. W sumie dobrze, że nie wiem, czego sprawa dotyczy, o co kolega jest oskarżony. Nie muszę sobie nic przypominać, z niczego przygotowywać i mogę ...zasłaniać się niepamięcią
btw, mój mąż też niedawno był za świadka i też nie mógł się dowiedzieć, o co chodzi, dopiero na rozprawie dowiedział się, ale ponieważ minęło kilka lat od tych zdarzeń, to niewiele mógł powiedzieć. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
_Abby_ wrote:Kurde a dla mnie sek zaraz po poronieniu to zuo. Szyja otwarta, mąż penisa nie wyparza
no way!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 08:29
Alisa lubi tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
sy__la wrote:Edit: czy te mutacje co są wykrywane typu v-leiden, mthfr, trombofilia, są nabyte??
Tylko trombofilia może być również nabyta. W tym celu bada się poziom białka c i s, antytrombine, homocysteine. -
sy__la wrote:A tak się jeszcze zastanawiam... jak to jest, że przecież i M@linka i Jacq mają już po jednym Dziecku. Ciąże były donoszone chyba bez żadnych leków (?) dobrze mówię? Jeśli nie to proszę mnie poprawić. No i właśnie - ciąże donoszone załóżmy, że bez leków i co się nagle stało, że kolejne były już zakończone poronieniem?! Czy od zawsze był jakiś problem tylko w jednych ciążach on się nie uwidacznia a w innych się aktywuje? - tego nie mogę zrozumieć. Co zmiany hormonalne aż tak wpływają na kolejne ciąże? ehh... trudny temat do zrozumienia.
Edit: a jakie były porody, SN czy CC?25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Syla, Magdzia bardzo Wam gratuluje pięknych Maluszków, ale cudnie zobaczyć takiego Stworka w 3d
ja nie miałam, ale jeśli będe w kolejnej ciąży, to nie odmówie sobie i też pójde specjalnie na 3d, a co!
Roma bardzo się ciesze,że wszystko okazało się ok. Ja też tak czułam,że obejdzie się bez zabiegu. No to teraz z clo do boju!
Elaria współczuje Ci,że po sądach musisz się tułać, dodatkowe stresy, eh najgorzej to mieć szefową co psuje atmosfere. Trzymam kciuki za dzisiejszy dzień.
Promyczku Beta piękna czekamy na przyrostkciuki
roma, Magdzia88, sy__la lubią tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Gaduaaa wrote:Wiecie co.. zaczęłam czytać o tym sexie po poronieniu i rzeczywiście wstrzęmiźliwość jest wskazana ze względu na otwartą macicę... kurcze, ale mi nikt o tym nie powiedział.. mam wyrzuty sumienia i jestem przerażona....
Spokojnie nie masz powodu do paniki, szyjka jest otwarta ale też szybko sie zamyka jak już po wszystkim.Gaduaaa, Arleta lubią tę wiadomość
-
Gaduaaa bez paniki. Ja dostałam zielone światło od momentu jak przestałam plamić. Po łyżeczkowaniu miałam długo szlaban, chyba z 5 tygodni bo na kontroli dostałam jeszcze globulki przeciwzapalne i musiałam jeszcze je wybrać więc zeszło.
Gaduaaa, Magdzia88 lubią tę wiadomość
25.05.2010 Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
ale jestem i tak zła że nikt mnie nie poinformował... rozmawialiśmy tylko na temat powrotu do starań to mówiły że po pierwszym @...
i tyle... więc jak się krwawienie skończyło to mocne to poszło w dym...
no i potem też wiadomo... tylko lekko plamiłam cały ten czas... ale wtedy było może z 1 raz... kurczę...FabianCyprian
Tymuś
-
Gadua a masz jakieś objawy co by mogło dojść do zakażenia? Jakaś wydzielina? Spokojnie przecież przy najbliższej wizycie możesz zrobić wymaz i będzie jasne, a w razie w dostaniesz leki i nic się nie stanie.Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
-
nick nieaktualnyGaduaaa wrote:Wiecie co.. zaczęłam czytać o tym sexie po poronieniu i rzeczywiście wstrzęmiźliwość jest wskazana ze względu na otwartą macicę... kurcze, ale mi nikt o tym nie powiedział.. mam wyrzuty sumienia i jestem przerażona....
-
Asia87 wrote:Gadua a masz jakieś objawy co by mogło dojść do zakażenia? Jakaś wydzielina? Spokojnie przecież przy najbliższej wizycie możesz zrobić wymaz i będzie jasne, a w razie w dostaniesz leki i nic się nie stanie.
ale czasami są infekcje bezobjawowe...
tak czy inaczej an wymazie z 5 tyg ciazy miałam jakąs mała infekcje i teraz czekam na globulki przeciwzapalne z nagietka żeby się przeleczyć delikatnie.. więc tak czy inaczej je zaaplikuje...
własnie tylko czy po poronieniu nie ma przewwskazań ?
eh... zasrana Irlandia... nawet do ginekologa nie można sie dostaćFabianCyprian
Tymuś
-
Córka odprawiona do szkoły, więc poszłam popielić trochę truskawy, ale za chwilkę jadę po małą, bo dziś tylko do 11 jeszcze, a jutro już do 13-tej.
Zostawiam Wam na odchodne pyszności z redlin
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 10:17
Alisa, Elmo13, Niebieskaa, Magdzia88, Szczęśliwa Mamusia, M@linka, promyczek 39, Elaria, sy__la, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Gadua ja myśle,że te globulki to po @ najwcześniej, niech się jeszcze oczyści po poronieniu odczekaj po @ i wtedy. A tak w ogóle to masz iść na kontrole na usg po @? a Ty w Irlandi to tam pewnie inaczej.Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.