Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
vertigo wrote:Chciałam jeszcze dodać, że mózg dziecka Niebieskiej uczynił ze mnie autorytet na forum
No, najwyższa pora, moja droga.
A nie, że jakiś lekarz, że pediatra, że ludzi leczy, czy coś.
-
A ja jeszcze muszę zrobić jedną rzecz, a mianowicie wywołać następujące osoby, które - w moim odczuciu - jakoś długo milczą:
Coconue,
Gdzie jesteś? Wciągnięta totalnie przez urządzanie?
Ikarzyca,
Jakoś dawno się nie odzywałaś... czy mi się wydaje?
Cookiemonster,
Już w ogóle zniknęła
Skrzacik,
Usprawiedliwiony, bo zapowiadała, że będzie nieobecna.
Chociaż... tęsknimy
Bianka,
Jesteś?
Gama,
Ty tu cudze sprawy komentujesz, a nic nie skrobniesz, co u CiebieNawiń koniecznie!
Martynko,
Trzymam kciuki za Tymkowe sprawy i Ciebie - jak zawsze! A powiedz, coś z mężem się poprawiło? Pogadałaś może? Zmądrzał trochę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 23:16
-
Malinka juz teraz pewnie nieco spokojniej będziesz żyć
wiedząc że Twoja mała krewetka staje się małym mężczyzna
Niebieska piękny dzidziuśa proponuje zamiast okruszek nazywać go megamozg
bardziej pasuje
Niebieskaa, M@linka lubią tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
Elmo13 wrote:Dziewczyny na pewno dam jutro znać co i jak... Boże jakie to jest strasznie stresujące ta pierwsza wizyta...
Elmo,
Nie chcę Cię martwić, ale ten stres to będziesz potem mieć też na każdej kolejnej wizycie
Trzymamy kciuki i czekamy na wieści!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 22:40
-
Czesc dziewczyny, mam pytanie. Jak dlugo od wizyty u gina i wiadomosci ze trzeba usunac obumarla ciaze mialyscie zabieg. Ja dowiedzialam sie dzis a zabieg mam miec dopiero w pt albo lekarz powiedzial nawet pon jak nie bedzie miejsc w szpitalu. Czy to nie przegiecie?
-
nick nieaktualny
-
KammaMarra wrote:No tala jest. Do tego tydz temu zadzwoniła i oznajmila mi ze meza kuzynka jest w ciazy i na święta bedzie miaal piekny brzuch. Chyba liczyla na to ze sie rozplacze?
Ja jej powiedziałam ze zycze jej jak najlepiej i niech malensteo zdrowo sie chowa i tu nastapila cisza w słuchawce. A swoje wyplakalam potem w ciszy
Rozumiem Cie doskonale mam taka ciotke co nie ma wyczucia i zaczwonila do mnie w dzien dziecka niby zlozyc zyczenia ale oczywiscie nie omieszkala powiedziec niby na zakonczenie rozmowy ze jej dobra kolezanka tez poronila (nie zapomniala dodac " tak jak Ty" bo przeciez moglam zapomniec?) ale jest juz znowu w ciazy i spodziewa sie blizniakow wiec mam myslec pozytywnie. Byl to okres kiedy sie staralismy i nie chcialo wyjsc. Taki malpiszon. -
nick nieaktualnyMadera2000 wrote:Czesc dziewczyny, mam pytanie. Jak dlugo od wizyty u gina i wiadomosci ze trzeba usunac obumarla ciaze mialyscie zabieg. Ja dowiedzialam sie dzis a zabieg mam miec dopiero w pt albo lekarz powiedzial nawet pon jak nie bedzie miejsc w szpitalu. Czy to nie przegiecie?
-
Madera2000 wrote:Czesc dziewczyny, mam pytanie. Jak dlugo od wizyty u gina i wiadomosci ze trzeba usunac obumarla ciaze mialyscie zabieg. Ja dowiedzialam sie dzis a zabieg mam miec dopiero w pt albo lekarz powiedzial nawet pon jak nie bedzie miejsc w szpitalu. Czy to nie przegiecie?
aniołek 01.02.2016r -
Elaria wrote:Nic dziwnego, skoro ciągle przekręcałyśmy jej nick. Ma być Cookiemonster, czyli ciasteczkowy potwór.
Ło rany, faktycznie!
Sama kiedyś na to zwracałam uwagę, a teraz mi się z Coco pomerdało, bo o obie dziewczyny pytałam.
Zaraz zmieniam, to może wróci
Coookieeeeee,
Co u Ciebie? -
Ta ciaza obumarla ok tygodnia lub poltora temu tylko bardziej pytalam czy to nie przegiecie czekac na zabieg tyle dni zamiast miec go jeszcze w ten sam dzien.
k84 lubi tę wiadomość
-
Niebieskaa,M@linka śliczne te Wasze Bąble (choć byłej Krewetki nie widziałam jeszcze)! Chrupek i była Krewetka niech nadal rozwijają się prawidłowo
Elmo trzymam mocno kciuki za jutrzejszą wizytę!daj znać po...
Madera2000 strasznie mi przykro przez co musisz teraz przechodzić! ;( musisz być dzielna i życzę Ci dużo wytrwałości... jeśli chodzi o zabieg, to chyba wiedzą co robią? A np. może oni czekają, aż zaczniesz sama krwawić i urodzisz po prostu całość sama? no nie wiem... mogłaś dopytać.
KammaMarra witaj na najwspanialszym wątku na świecie, przykro mi, że musiałaś tutaj trafić, ale... będzie dobrze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2016, 23:53
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
KammaMarra - witaj. Przykro, że kolejna kobieta musi przez to przechodzić, ale masz rację, nikt nas nie zrozumie tak jak osoba która przechodziła to samo.
Madera - lekarze często na drugi dzień każą się zgłaszać do szpitala, ale jeśli nie ma niepokojących objawów u Ciebie, typu gorączka czy coś to można zaczekać. U mnie co prawda w każdej obumarłej ciąży było maleństwo, w drugiej był zabieg po 8 dniach gdzieś od obumarcia (bo po prostu mocnej zaczęłam plamić i pojechałam na IP, a tam się okazało, że ciąża obumarła 2 dni po ostatnim usg), a w trzeciej okazało się, na rutynowej wizycie (choć tez plamiłam delikatnie cały czas), że ciąża obumarła tydzień wcześniej i lekarz chciał mnie wysłać na zabieg następnego dnia lub jak chce to mogę za 3 dni jak przyjdzie znów na oddział, ale koniec końców namówiłam go na poronienie na tabletkach i leżałam w szpitalu, dawali tabletki i po dwóch dniach poroniłam, ale doczyszczali mnie.12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
A ogólnie dziewczynki gratuluję wspaniałych wieści z wizyt
Bardzo mnie to cieszy, że okruszki (już nie takie okruszki) zdrowo rosną
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
Annak - no zbiera się i przyjść nie może
Wczoraj ledwo jakieś plamienia przy podcieraniu, brązowawe, czerwone, leciutki ból okresowy i nic, dupa blada, tak już drugi dzień, a zawsze po paru godzinach od plamień rozkręcała się @. Nawet odprawiłam wczoraj test w ramach wywołania @ i kiszka. Dziś też jakby leciuteńki ból, a raczej takie ćmienie, bólem nazwać tego nie można, plamienie tyci na razie jak wczoraj, odrobina jasnej krwi, a teraz też aby rdzawe takie, no i wuj. Wkur*ia mnie to niemiłosiernie
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
Hejka wczoraj bylam na usg ale nie mialam chceci wczoraj nic pisac tutaj.
Mala ma 9040g pieknie bije serduszko glowka w dol lezy co ja juz dobrze czuje jak niekiedy isc nie moge bo tak mi ucisnie cos. No i takie moje rozczarowanie a nawet smutek ze nie bedzie synka.
M@linka, Niebieskaa, Evita, Nadzieja1988! lubią tę wiadomość