Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Jacqueline wrote:Haana - tak, były rubryczki jak napisałaś, ale od razu powiedzieli, że pani doktor woli osobiście
Ale na to wychodzi, że są wszystkie wyniki, nie trzeba nic powtarzać, to by chyba powiedziała jakby zaistniała taka sytuacja jak u Was.
Póki co zajmij myśli czymś innym aby tyle nie myśleć czekając na wyniki. -
Natikka123 wrote:Jeśli chodzi o moje badania to robiłam wszystko w czerwcu poczawszy od standardu typu mocz krew tarczyca glukoza cholesterol fsh lutelina prolaktyna itp i miałam wszystko wpasowane te hormonalne akurat w normy środka cyklu bo wtedy robiłam. Tylko lekarka twierdzi że jej ten wynik prolaktyny nie pasuje pomimo że jest dobry bo ona chce z początku cyklu bo mam przesunięcia @ tygodniowe. Miałam usg robione tydzień po poronieniu i bety i wszystko było ok wyczyszczone i wyzerowane. I dlatego myślę by naciskać i iść przy pierwszej @ po poronieniu nie po 2 @ i marnować czas. A wy co myślicie?
Myślimy, że jeśli chcesz to zapytaj swojej lekarki, ale jej raczej nie obchodzi co my myślimybardziej obchodzi ją co myślisz Ty, a już całkiem najbardziej obchodzi ją to co myśli ona sama
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Ruda - ja mogę wypić za Ciebie
Z Twoją "znikomą" betę
Hana - o tak, jak będę miała wolny czas to trzeba czymś się zająć aby nie myśleć, wyciągnę kredki i kolorowankęruda9215, Haana lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
vertigo wrote:Wkurza mnie to forum, jest straszny bałagan tutaj...
wolę konstrukcję forum gazety i tam można się zamknąć a tu nie ma takiej możliwości
może się przeniesiemy?
A czemu to forum nie podoba Ci sie? w czym tamto lepsze?
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
wolę konstrukcję forum gazety i tam można się zamknąć a tu nie ma takiej możliwości
może się przeniesiemy?
az ciezko nadrobic zaleglosci jak sie nie bylo jakis czas...
ja sie pogubilam juz troche teraz...
aniołek 01.02.2016r -
może się przeniesiemy?
Ja lubię tajne grupy na fb, w ten sposób mam kontakt z dziewczynami z innego forum. Codziennie któraś zakłada nowy wątek i tak się kręci.
Ale temat fb chyba był już tu kiedyś poruszany i jednak nie każdy lubi/nie każdy ma konto/nie każdy chciałby się pokazać itd. -
Natikka123 wrote:Również dołączam się do życzeń. Życzę Ci urodzenia słodkiego bobasa i bezproblemowej ciąży:-)
Jeśli chodzi o moje badania to robiłam wszystko w czerwcu poczawszy od standardu typu mocz krew tarczyca glukoza cholesterol fsh lutelina prolaktyna itp i miałam wszystko wpasowane te hormonalne akurat w normy środka cyklu bo wtedy robiłam. Tylko lekarka twierdzi że jej ten wynik prolaktyny nie pasuje pomimo że jest dobry bo ona chce z początku cyklu bo mam przesunięcia @ tygodniowe. Miałam usg robione tydzień po poronieniu i bety i wszystko było ok wyczyszczone i wyzerowane. I dlatego myślę by naciskać i iść przy pierwszej @ po poronieniu nie po 2 @ i marnować czas. A wy co myślicie?
wazne zeby przed oznaczeniem nie uprawiac seksu, sportu, nie pic alko, nie stymulowac brodawek, nie stresowac sie, wyspac i takie tam...
aniołek 01.02.2016r -
Właśnie ogłosiłam na FB naszą radosną nowinę...zastanawiam się czy dobrze zrobiłam
ale już dawno miałam ochotę podzielić się swoim szczęściem...tylko wiecie zaraz mi się właczaja obawy czy nie zapesze czasem. no ale trudno. Liczę na to że Dominiś zostanie z nami. Póki co nie wyobrażam sobie inaczej.
Niebieskaa, sy__la, Szczęśliwa Mamusia, Magdzia88, Elmo13, Elaria lubią tę wiadomość
-
M@linka wrote:Właśnie ogłosiłam na FB naszą radosną nowinę...zastanawiam się czy dobrze zrobiłam
ale już dawno miałam ochotę podzielić się swoim szczęściem...tylko wiecie zaraz mi się właczaja obawy czy nie zapesze czasem. no ale trudno. Liczę na to że Dominiś zostanie z nami. Póki co nie wyobrażam sobie inaczej.
Zostanie na pewnoM@linka lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
M@linka wrote:Właśnie ogłosiłam na FB naszą radosną nowinę...zastanawiam się czy dobrze zrobiłam
Pewnie,że sie podziel wiescia :)mysle, że juz czas:)
M@linka lubi tę wiadomość
aniołek 01.02.2016r -
Niebieskaa wrote:A czemu to forum nie podoba Ci sie? w czym tamto lepsze?
Po pierwsze - tutaj jest tak, że wątek o danym tytule, jak ma już pierdylion stron, to wiadomo że na końcu nie jest wątkiem na temat zawarty w tytule. To sprawia, że właściwie tutaj dziewczyny wypowiadają się tylko w jednym wątku i tworzą grupy wzajemnej adoracji. Ja jeszcze bywam na testerkach wrześniowych, ale tylko pro forma, nie mam już czasu tego czytać.
Po drugie - na forum gazety się zaprzyjaźniłyśmy, mamy swoje nr telefonów, wymieniamy się ciuchami dla dzieci, nasze dzieci się znają (to było forum mam po stracie), spotykamy się regularnie w naszych miastach, a nawet raz zrobiłyśmy zlot i spotkałyśmy się wszystkie razemto było super - na tamtym forum już mnie nie ma, bo przyjaźnie tam zawiązane przeszły na grunt ofline
tam jeden wątek dotyczył jednego tematu - był wątek o tabletkach do zmywarki, o wszachi o poronieniu i o badaniach i wszystkie dziewczyny pisały we wszystkich wątkach, a przynajmniej w tych które chciały. Wątki miały tyle postów ile było potrzeba do wyczerpania tematu, odpowiadało się na temat a nie ciągiem w jednym wątku, który teraz jest bardziej towarzyski niż tematyczny (tam też zakładałyśmy towarzyskie)
tam wszystkie podawałyśmy prawdziwe dane o sobie, bo była mała grupa, znałyśmy się - tutaj Kasia to moje drugie imię, nie ma mowy, żebym napisała pierwsze. Za bardzo boję się identyfikacjiCóreczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań...