X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy znowu starania
Odpowiedz

Zaczynamy znowu starania

Oceń ten wątek:
  • Elmo13 Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jak bardzo mnie dopadnie to mogę minimalnie posmarować skoro aż tyle jest opinie ze nie powinno zaszkodzić ale postaram.sie nie. Kupiłam sobie krem atoperal dla dzieci i nawet działa :)

Aniołek (8t) marzec 2016
    3jgx3e3kn7icgjvf.png
  • laila_25 Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elmo13 wrote:
    No to jak bardzo mnie dopadnie to mogę minimalnie posmarować skoro aż tyle jest opinie ze nie powinno zaszkodzić ale postaram.sie nie. Kupiłam sobie krem atoperal dla dzieci i nawet działa :)
    atoperal jest spoko ;)

ckai43r82q8wblmu.png
    aniołek 01.02.2016r
  • Haana Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacqueline wrote:
    Haana - tak, były rubryczki jak napisałaś, ale od razu powiedzieli, że pani doktor woli osobiście ;) Ale na to wychodzi, że są wszystkie wyniki, nie trzeba nic powtarzać, to by chyba powiedziała jakby zaistniała taka sytuacja jak u Was.
    Wyniki są na pewno, gdyby nie wyszło to na pewno by już informowali. ;)
    Póki co zajmij myśli czymś innym aby tyle nie myśleć czekając na wyniki. :)

2 aniołki <3 <3 never give up
    Lipiec 2017 Szczęśliwa Żona
    Kwiecień 2018 Szczęśliwa Mama
    17u9wn15caesulxa.png
  • ruda9215 Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy z racji mojej znikomej bety mogę wypić dziś kieliszek winka? ;)

Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
    Biochemiczna (09.2016)
    Lileczka - 24.10.2017 nasz cud <3
    'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥

• vertigo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natikka123 wrote:
    Jeśli chodzi o moje badania to robiłam wszystko w czerwcu poczawszy od standardu typu mocz krew tarczyca glukoza cholesterol fsh lutelina prolaktyna itp i miałam wszystko wpasowane te hormonalne akurat w normy środka cyklu bo wtedy robiłam. Tylko lekarka twierdzi że jej ten wynik prolaktyny nie pasuje pomimo że jest dobry bo ona chce z początku cyklu bo mam przesunięcia @ tygodniowe. Miałam usg robione tydzień po poronieniu i bety i wszystko było ok wyczyszczone i wyzerowane. I dlatego myślę by naciskać i iść przy pierwszej @ po poronieniu nie po 2 @ i marnować czas. A wy co myślicie?

Myślimy, że jeśli chcesz to zapytaj swojej lekarki, ale jej raczej nie obchodzi co my myślimy :) bardziej obchodzi ją co myślisz Ty, a już całkiem najbardziej obchodzi ją to co myśli ona sama :)

Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań...
  • vertigo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda9215 wrote:

nie
    Twoja beta urośnie :)

M@linka lubi tę wiadomość

• vertigo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wkurza mnie to forum, jest straszny bałagan tutaj...
    wolę konstrukcję forum gazety i tam można się zamknąć a tu nie ma takiej możliwości
    może się przeniesiemy? ;)

• Jacqueline Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda - ja mogę wypić za Ciebie :P Z Twoją "znikomą" betę :P

Hana - o tak, jak będę miała wolny czas to trzeba czymś się zająć aby nie myśleć, wyciągnę kredki i kolorowankę :P

ruda9215, Haana lubią tę wiadomość

12.12.2017 - jestem :D Izabela, 55cm i 4450g :)
    Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g :)
    Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
    Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
    Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
    Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
  • Niebieskaa Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vertigo wrote:
    wolę konstrukcję forum gazety i tam można się zamknąć a tu nie ma takiej możliwości

A czemu to forum nie podoba Ci sie? w czym tamto lepsze?

2fwaugpjrxudygqa.png
    Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
  • laila_25 Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vertigo wrote:
    Wlasnie starszny zrobil sie balagan... wczesniej tak nie bylo....
    az ciezko nadrobic zaleglosci jak sie nie bylo jakis czas...
    ja sie pogubilam juz troche teraz...

ckai43r82q8wblmu.png
    aniołek 01.02.2016r
  • Haana Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vertigo wrote:
    Niestety.
    Ja lubię tajne grupy na fb, w ten sposób mam kontakt z dziewczynami z innego forum. Codziennie któraś zakłada nowy wątek i tak się kręci. ;)
    Ale temat fb chyba był już tu kiedyś poruszany i jednak nie każdy lubi/nie każdy ma konto/nie każdy chciałby się pokazać itd.

17u9wn15caesulxa.png
  • laila_25 Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda9215 wrote:
    Wypij kieliszek inofolica hahaha :* a betka niech rosnie :)

ckai43r82q8wblmu.png
    aniołek 01.02.2016r
  • Haana Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laila wspomniałaś o kieliszku.. właśnie mi się przypomniało, że muszę wypić lampkę wina, bo mam wino z czystkiem. ;) taki eksperyment ooo.

17u9wn15caesulxa.png
  • KammaMarra Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki ja padlam. Dopiero co wstałam masakra caly dzien rozbity. Napisalam smsa do mojego gina i czekam czy mnie gdzies wcisnie

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • laila_25 Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natikka123 wrote:
    Również dołączam się do życzeń. Życzę Ci urodzenia słodkiego bobasa i bezproblemowej ciąży:-)
    Jeśli chodzi o moje badania to robiłam wszystko w czerwcu poczawszy od standardu typu mocz krew tarczyca glukoza cholesterol fsh lutelina prolaktyna itp i miałam wszystko wpasowane te hormonalne akurat w normy środka cyklu bo wtedy robiłam. Tylko lekarka twierdzi że jej ten wynik prolaktyny nie pasuje pomimo że jest dobry bo ona chce z początku cyklu bo mam przesunięcia @ tygodniowe. Miałam usg robione tydzień po poronieniu i bety i wszystko było ok wyczyszczone i wyzerowane. I dlatego myślę by naciskać i iść przy pierwszej @ po poronieniu nie po 2 @ i marnować czas. A wy co myślicie?
    mi kazdy gin mowil ze prolaktyna kiedy chce, nie zalezy od dnia cyklu...
    wazne zeby przed oznaczeniem nie uprawiac seksu, sportu, nie pic alko, nie stymulowac brodawek, nie stresowac sie, wyspac i takie tam...

ckai43r82q8wblmu.png
    aniołek 01.02.2016r
  • M@linka Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie ogłosiłam na FB naszą radosną nowinę...zastanawiam się czy dobrze zrobiłam :) ale już dawno miałam ochotę podzielić się swoim szczęściem...tylko wiecie zaraz mi się właczaja obawy czy nie zapesze czasem. no ale trudno. Liczę na to że Dominiś zostanie z nami. Póki co nie wyobrażam sobie inaczej.

Niebieskaa, sy__la, Szczęśliwa Mamusia, Magdzia88, Elmo13, Elaria lubią tę wiadomość

jnmqdzu5ponocqze.png
    uch5ha00mu9kkjgg.png
    uch520mm81yzf57p.png

• KammaMarra Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@linka wrote:
    Właśnie ogłosiłam na FB naszą radosną nowinę...zastanawiam się czy dobrze zrobiłam :) ale już dawno miałam ochotę podzielić się swoim szczęściem...tylko wiecie zaraz mi się właczaja obawy czy nie zapesze czasem. no ale trudno. Liczę na to że Dominiś zostanie z nami. Póki co nie wyobrażam sobie inaczej.

Zostanie na pewno :)

05.12.2017 Kubuś

Aktualnie 6/7 tyg?

Chwilo trwaj....
  • laila_25 Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    M@linka wrote:
    Malinka to juz duży Dominiś :) Pewnie,że sie podziel wiescia :)mysle, że juz czas:)

ckai43r82q8wblmu.png
    aniołek 01.02.2016r
  • vertigo Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieskaa wrote:
    A czemu to forum nie podoba Ci sie? w czym tamto lepsze?

Po pierwsze - tutaj jest tak, że wątek o danym tytule, jak ma już pierdylion stron, to wiadomo że na końcu nie jest wątkiem na temat zawarty w tytule. To sprawia, że właściwie tutaj dziewczyny wypowiadają się tylko w jednym wątku i tworzą grupy wzajemnej adoracji. Ja jeszcze bywam na testerkach wrześniowych, ale tylko pro forma, nie mam już czasu tego czytać.

Po drugie - na forum gazety się zaprzyjaźniłyśmy, mamy swoje nr telefonów, wymieniamy się ciuchami dla dzieci, nasze dzieci się znają (to było forum mam po stracie), spotykamy się regularnie w naszych miastach, a nawet raz zrobiłyśmy zlot i spotkałyśmy się wszystkie razem :) to było super - na tamtym forum już mnie nie ma, bo przyjaźnie tam zawiązane przeszły na grunt ofline :)

tam jeden wątek dotyczył jednego tematu - był wątek o tabletkach do zmywarki, o wszach ;) i o poronieniu i o badaniach i wszystkie dziewczyny pisały we wszystkich wątkach, a przynajmniej w tych które chciały. Wątki miały tyle postów ile było potrzeba do wyczerpania tematu, odpowiadało się na temat a nie ciągiem w jednym wątku, który teraz jest bardziej towarzyski niż tematyczny (tam też zakładałyśmy towarzyskie)

tam wszystkie podawałyśmy prawdziwe dane o sobie, bo była mała grupa, znałyśmy się - tutaj Kasia to moje drugie imię, nie ma mowy, żebym napisała pierwsze. Za bardzo boję się identyfikacji

• laila_25 Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wiecie co mi przeszkadza? że mozna czytac bez zakladania konta, że jest otwarte dla wszystkich

Haana, Elaria lubią tę wiadomość

ckai43r82q8wblmu.png
    aniołek 01.02.2016r
‹‹ 977 978 979 980 981 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ