Amniopunkcja
-
WIADOMOŚĆ
-
Martynika wrote:AnRa, jak dobrze! Myślałam o Tobie, wchodziłam na ten temat z drżeniem serca, ale czułam, że będzie dobrze!
Oj, dziś odebraliśmy wyniki finalne amniopunkcji - prawidłowy kariotyp męski jejkuś jak się cieszymy, że wszystko wyszło ok... można nareszcie trochę odetchnąć
[/url]MagdaO, MILA, Bea_tina, Niecierpliwa87, alexast, Martynika, weronikabp, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
MILA wrote:AnRa super!!!!! gratulacje i wszystkiego dobrego a co u ciebie wyszło nie tak że sie zdecydowałas?
Ja odliczam dni do amniopunkcji ehhhhhhhhhhh łatwo nie jest
u nas lekarze zalecili amniopunkcję ze względnu na niewidoczną kość nosową i przezierność karkową 3 mm.. nie mogli na usg dopatrzyć się tej kości i przez to mieliśmy spore teoretyczne ryzyko trisomii 21 chromosomu... zdecydowaliśmy się na test Fisha, dzięki czemu wstępne wyniki były po 2 dniach, a finalne po 2,5 tygodniaMILA lubi tę wiadomość
-
Jestem po.
Wszystko poszło bardzo szybko. Ale mnie bolało. Cały czas mam jakoś brzuch napięty i jakiś większy sie zrobił Pani dr powiedziała ze wszytko odbyło się sprawnie. Płyn pobrano i teraz czekanie na wynik. Zapłaciłam za Fisha więc mam nadzieję ze do poniedziałku wynik wstępny bedzie i będzie dobry.
Trzymajcie kciuki.
Anna MAria trzymam kciuki tez za ciebie. Napisz jak juz bedziesz po.
PowodzeniaGalanea, Bea_tina, anna maria lubią tę wiadomość
-
Anna Maria, nie ma się czego bać. amnio da się to znieść. Napisz nam dlaczego będziesz miała amnio
Mila, mnie też bolało, leż teraz i odpoczywaj. Bierz magnez i nospę 3x dziennie. Ja też miałam robioną amnio w środę i z wynikami Fish dzwonili już w piątek rano. Mam nadzieję, że u Ciebie też tak będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 20:43
MILA, anna maria lubią tę wiadomość
-
alexast wrote:Anna Maria, nie ma się czego bać. amnio da się to znieść. Napisz nam dlaczego będziesz miała amnio
Mila, mnie też bolało, leż teraz i odpoczywaj. Bierz magnez i nospę 3x dziennie. Ja też miałam robioną amnio w środę i z wynikami Fish dzwonili już w piątek rano. Mam nadzieję, że u Ciebie też tak będzie
alexast dzięki kochana !! mam nadzieję że szybko bedzie wynik -
Witam dziewczyny jetem po amino ,wszystko sie odbylo bardzo szybko i bez bolesnie nie potrzebnie sie balam .Jutro mam popoludniu 1 wynik w kierunku Zespolu Downa.Nastepne wyniki beda za 12 dni.Ja robilam amino dlatego ze pappa test 1:40(Down syndrom).Dzieki dziewczyny za slowa otuchy.Jutro napisze jaki wynik
alexast, MILA lubią tę wiadomość
-
Anna MAria tak szybko ten wynik ?? robiłaś fisha czy Nifty ?
Mi tez z usg i pappa wyszło wysokie ryzyko tez pod kątem ZD mi powiedziano ze fish do tygodnia można czekać na wynik chociaż ALexast pisała że miała amnio w środe a w piątek już miała wynik fisha. Ja czekam i mam nadzieję że zadzwonią dzisaj już
A z jakiego powodu miałaś amnio? tylko z powodu wyniku testu pappa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 10:22
anna maria lubi tę wiadomość
-
Mila ja mialam amino robiona ze wzgledu na to ze pappa wyszedl zle i za miesiac koncze 42 lata.Ja mieszkam w DE i tak poprostu jest ze wynik na ZD jest gotowy na drugi dzien popoludnu,nie placilam za to zadnych dodatkowych pieniedzy.Wieczorem napisze jaki wynik.
alexast, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny musiałam trochę ochłonąć i się uspokoic
mam wynik - zdrowy chłopczyk !!!!!!!!
Boże jak się ciesze !!!! ryczałam jak lew ze szczęścia , cały czas ryczę ha ha ha
dziękuję wam za wszystko za każde słowo i kciuki !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 12:40
anna maria, Martynika, Margotka87, alexast, weronikabp, Bea_tina, Miriam, Dodi, Paula44 lubią tę wiadomość