Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
Malwinaa wrote:Właśnie dostałam wyniki - mały jest zdrowy (bo będzie chłopak Ryzyko w każdej trisomii wyszło poniżej 10 000 (czyli wg tego testu najmniejsze jakie pokazują - mniej niż 0,01 % ) Jestem przeogromniaście szczęśliwa i cieszę się, że znalazłam to forum. Jak czekałam na wynik to też sobie go czytałam od początku i jakoś pozytywnie mnie to nastrajało
Malwinaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymmalibu wrote:Przepływy w sercu w normie. Obrzęk jest na tyle mały że NT nie jest poszerzone (1,6-2,0mm). Nie znana jest przyczyna obrzęku i w tym problem. Żadnej infekcji nie miałam. Spytajcie proszę Waszych lekarzy, może oni mieli taki przypadek...
To, że obrzęk jest na tyle mały, że NT jest w porządku to jest na pewno dobry znak.
A infekcje mogłaś mieć kochana i nawet o tym nie wiedzieć - serio. -
Alicja ginekolog od prenatalnych i genetyk stwierdzili ze pepowina nie ma wpływu na obrzęk.a z usg wychodzi obrzęk na karku i zaraz za karkiem.
A i stwierdzila gin ze jest dużo czasu by się odkrecila z pępowiny.Ale przyznala ze pepowina być może mogla miec wpływ na niskie tętno.7 stycznia bylo 123 a 11 juz 105 i ta pepowina..
We wtorek idę do swojego lekarza i pokarze wyniki z usg może on mnie troche pocieszy ze dzidziuś nie będzie miał Zd.
Zreszta dzis od rana nie za dobrze się czuje i lapia mnie zawroty głowy a dopiero zaczął się 16 tydzień.
Może poznam we wtorek Plec dzidziusia i uslysze dobre wieści.
-
Agness 3mam kciuki będzie dobrze. ... !!!!!!!!!!!
Agness27 lubi tę wiadomość
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
Dzis i ostatnio sporo czytałam i prawie kazda historia konczyla się dobrze i mam nadzieje ze u mnie tez i wierze bardzo chociasz genetyk dawal Male szanse.jak to mówią wiara czyni cuda i tego trzeba się trzymać
izulala, Szotka, Joana33, adelka77, IviQ lubią tę wiadomość
-
Dzis Dziewczyny tak się wciągnęłam w Nasz watek ze przeczytałam 100 stron.I jestem pod wrażeniem ze większość z Was jest od poczatku:)
I piękne Dzieciaczki macie Dziewczyny i reszcie i sobie życzę zdrowych i jeszcze raz zdrowych Dzieci!!!izulala, adelka77, alicja_, Malwinaa, Szotka, Joana33, Kaśku, IviQ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A wiecie jak staraliśmy się o drugie dziecko to Moja Córcia Roksanka od razu kilka dni przed @ wiedziala albo czula ze nosze dzidziusia bo niespodziewanie zaczela tulić mi się do brzucha i całować i tak dalo mi do myślenia i 4 dni przed @ zrobiłam test i przyszly 2 kreseczki
Misi@, Joana33, izulala, IviQ, IviQ, Kaśku lubią tę wiadomość
-
A jak byla 3 dni u Babci to pierwsze słowa do Mnie "Mamusiu w brzuszku jest dzidziuś?" Lży w oczach mi stanely bo akurat bylam po amniopunkcji.i jak uslyszala ze jest to od razu się ucieszyła.
Chyba czula ze jest mi zle i smutno..
Kochane Mamusi Sloneczko
-
nick nieaktualny