Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bobitta tak bardzo, bardzo, bardzo się cieszę!!!! To po prostu najwspanialsza wiadomość jaką można usłyszeć!!!! Tak czekałam na wiadomość od Ciebie i miałam taką ogromną nadzieję, że to będzie tylko i wyłącznie dobra wiadomość!!!
I gratuluję córeczki!! Julia to piękne imię Ale Julki to straszne urwiski i rozrabiakiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 19:39
Bobitta lubi tę wiadomość
-
Mysia 15 wrote:I gratuluję córeczki!! Julia to piękne imię Ale Julki to straszne urwiski i rozrabiaki
zresztą jak widać już daje się we znaki ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 20:13
Mysia 15 lubi tę wiadomość
Bobitta
-
Gratuluje Bobitta- pamiętam to uczucie ulgi, jest nieocenione.
Alicji to raczej jakieś uczulenie albo jak ktoś już pisał hormony. Mój Adaś też czasem dostaje jakichś dziwnych której na buzce. Pytalam lekarza, bo podejrzewałam skaze białkową ale pani doktor powiedziała że to wina wszechobecnej chemii. Myślę że nie masz się czym martwić.
Michcia ja bliźniaki karmie mieszanie. To znaczy głównie jest to mleko modyfikowane ale oprócz tego kilka razy na dobę odciagam pokarm i podaje chlopakom w butelce.Bobitta, IviQ lubią tę wiadomość
Bliźniaki są z nami :* -
nick nieaktualny
-
Bobitta wrote:Jak coś to po mężu
zresztą jak widać już daje się we znaki ...
U mnie pewnie też po mężu Jula taki urwisek kochany jest! Ja jestem spokojnaAgness27, Bobitta lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Wreszcie znalazłam chwilę żeby posiedzieć na necie. Nie przeczytałam wszystkich wpisów ale widzę, że generalnie mamy dobre wieści i kolejne zdrowe maluszki
U nas wszystko dobrze. Chodzimy ostatnio sporo po lekarzach. Ze względu na okołoporodowe problemy Kubusia musimy odbębnić wizyty u różnych specjalistów i na razie wszyscy potwierdzają, że maluch rozwija się prawidłowo
Rośniemy w zawrotnym tempie W dwa tygodnie przybrał z 3150 g do 3730 g, a to za sprawą jego ogromnego apetytu
Czy któraś z mamusiek miała problemy z nadmiernym ulewaniem? Mały bardzo dużo siedzi przy cycku i strasznie dużo ulewa, a nawet wymiotuje niestrawionym mlekiem. Lekarze mówią, że póki przybiera na wadze wszystko jest ok, ale powiem szczerze że ja się martwię, bo na pewno sprawia mu to duży dyskomfort i dlatego dużo płacze przy piersi i pręży się. Nie mówię już o ciągłym przebieraniu jego i siebie oraz zużywaniu dużej ilości pieluch tetrowych i podkładów higienicznych Może macie na to jakiś sposób?
Jak powiecie mi jak się tutaj dodaje fotki to wstawię jakieś zdjęcie Syneczka - a co tam, pochwalę się trochę!izulala, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Myssss, ja tez czekam na fotke! Moze sprobuj odbijac w trakcie jedzenia? KMoja kuzynka, ktora ma juz wieksze dzieci, nosila swoja ulewajaca corke w chuscie lub nosidelku, zeby zachowac pion. Troche ponoc pomoglo. MOJ Kubus zaczal ulewac od wczoraj, ale male ilosci. Podejrzewam skutki brania Delicolu, ale moze nie mam racji.
-
Kochane,
dziś trafiłam na Wasze forum...
8.02. mam badanie NIFTY. Robię je sama, na własną prośbę...dlaczego?
Mam kilka chorób przewlekłych. Dr ginekolog-genetyk kazała od razu z USG zrobić PAPPA.... i dała skierowanie. Tak sobie poczytałam o tych ściemach na PAPPA (moja koleżanka na USG miała stwierdzony zespół downa u synka i miała pappe która też źle wyszła...prawie zwariowała do porodu).... i postanowiłam sobie darować tych emocji. A też nie chce żyć w niewiedzy 9 miesięcy.
Więc 8.02. mam NIFTY, 11.02 mam USG no i pewnie 18.02 powinnam wiedzieć na czym stoję...
Bardzo bardzo się boję (((Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!
-
Agsha wrote:Kochane,
dziś trafiłam na Wasze forum...
8.02. mam badanie NIFTY. Robię je sama, na własną prośbę...dlaczego?
Mam kilka chorób przewlekłych. Dr ginekolog-genetyk kazała od razu z USG zrobić PAPPA.... i dała skierowanie. Tak sobie poczytałam o tych ściemach na PAPPA (moja koleżanka na USG miała stwierdzony zespół downa u synka i miała pappe która też źle wyszła...prawie zwariowała do porodu).... i postanowiłam sobie darować tych emocji. A też nie chce żyć w niewiedzy 9 miesięcy.
Więc 8.02. mam NIFTY, 11.02 mam USG no i pewnie 18.02 powinnam wiedzieć na czym stoję...
Bardzo bardzo się boję (((
Wiemy ze bardzo sie boisz. Wszystkie przez to przevhdzilysmy. Ale zobaczysz te 9dni oczekiwania na nifty szybko minie a potem bedziesz sie tylko cieszyc ciaza bo będzie wszystko ok.
czy moglabys napisac na co chorujesz skoro genetyk polecil dodatkowe badania iraz jak zakończyła sie historia twojej koleżanki??
Będzie dobrze zobaczysz!!!
Cycki do gory!!
Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g; -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny