X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Problemy i komplikacje Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
Odpowiedz

Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.

Oceń ten wątek:
  • Kaśku Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta!!! Gratulacje !!! :-D
    Cały dzień czekałam na takie wieści :-)

Adelka trzymam kciuki bardzo mocno za jutro!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 17:52

adelka77, Bobitta lubią tę wiadomość

8R8Zp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2016, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 22:53

Bobitta lubi tę wiadomość

• Madziuuuula Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta cały czas z zapartym tchem śledziłam Twoją historię. Bardzo się cieszę, że tak dobrze się zakończyła:)

201609111661.png
    Filipek, 62 cm i 3660 g radości:)
  • Bobitta Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, powtarzam się, ale naprawdę nawet nie wiecie ile to dla mnie znaczy, że tu mogłam się wygadać i w prawdzie anonimowo ale uzyskać wsparcie od Was, kompletnie mi obcych ludzi!

Agness27, Kaśku, Misi@, IviQ lubią tę wiadomość

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta tak bardzo, bardzo, bardzo się cieszę!!!! :D :D :D To po prostu najwspanialsza wiadomość jaką można usłyszeć!!!! Tak czekałam na wiadomość od Ciebie i miałam taką ogromną nadzieję, że to będzie tylko i wyłącznie dobra wiadomość!!! :D

I gratuluję córeczki!! Julia to piękne imię <3 Ale Julki to straszne urwiski i rozrabiaki ;) ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 19:39

Bobitta lubi tę wiadomość

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Bobitta Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia 15 wrote:
    I gratuluję córeczki!! Julia to piękne imię <3 Ale Julki to straszne urwiski i rozrabiaki ;) ;)
    Jak coś to po mężu :D

zresztą jak widać już daje się we znaki ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2016, 20:13

Mysia 15 lubi tę wiadomość

Bobitta
    ckai43r8kvzjnozx.png
  • Pati78 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja, jak wysypka u Sary?

dqprj44jo5rhodwq.png
  • zai2014 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluje Bobitta- pamiętam to uczucie ulgi, jest nieocenione.
    Alicji to raczej jakieś uczulenie albo jak ktoś już pisał hormony. Mój Adaś też czasem dostaje jakichś dziwnych której na buzce. Pytalam lekarza, bo podejrzewałam skaze białkową ale pani doktor powiedziała że to wina wszechobecnej chemii. Myślę że nie masz się czym martwić.
    Michcia ja bliźniaki karmie mieszanie. To znaczy głównie jest to mleko modyfikowane ale oprócz tego kilka razy na dobę odciagam pokarm i podaje chlopakom w butelce.

Bobitta, IviQ lubią tę wiadomość

Bliźniaki są z nami :*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarka zobaczyła ta wysypkę i stwierdziła, że to nic groźnego.. Zrobila taki test, że jak naciska na ta wysypkę i ona znika na chwile to znaczy, że to nic niepokojącego.

Agness27, Pati78, IviQ lubią tę wiadomość

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bobitta wrote:
    Jak coś to po mężu :D

zresztą jak widać już daje się we znaki ...

U mnie pewnie też po mężu :D Jula taki urwisek kochany jest! Ja jestem spokojna ;)

Agness27, Bobitta lubią tę wiadomość

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Marianna777 Znajoma

Wysłany: 3 lutego 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wróciłam z pobrania krwi na Nifty, wyniki może w przyszły piątek - trzymajcie kciuki, proszę!

Agness27, alicja_, izulala, Bobitta, Misi@, Dunda lubią tę wiadomość

• myssss Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)

Wreszcie znalazłam chwilę żeby posiedzieć na necie. Nie przeczytałam wszystkich wpisów ale widzę, że generalnie mamy dobre wieści i kolejne zdrowe maluszki :)

U nas wszystko dobrze. Chodzimy ostatnio sporo po lekarzach. Ze względu na okołoporodowe problemy Kubusia musimy odbębnić wizyty u różnych specjalistów i na razie wszyscy potwierdzają, że maluch rozwija się prawidłowo :)
    Rośniemy w zawrotnym tempie :P W dwa tygodnie przybrał z 3150 g do 3730 g, a to za sprawą jego ogromnego apetytu :P

Czy któraś z mamusiek miała problemy z nadmiernym ulewaniem? Mały bardzo dużo siedzi przy cycku i strasznie dużo ulewa, a nawet wymiotuje niestrawionym mlekiem. Lekarze mówią, że póki przybiera na wadze wszystko jest ok, ale powiem szczerze że ja się martwię, bo na pewno sprawia mu to duży dyskomfort i dlatego dużo płacze przy piersi i pręży się. Nie mówię już o ciągłym przebieraniu jego i siebie oraz zużywaniu dużej ilości pieluch tetrowych i podkładów higienicznych :/ Może macie na to jakiś sposób? :(

Jak powiecie mi jak się tutaj dodaje fotki to wstawię jakieś zdjęcie Syneczka - a co tam, pochwalę się trochę! :)

izulala, Misi@ lubią tę wiadomość

gyxwqps6hogdm1kg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwy Sarek :D
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/48b925341c07.jpg

Agness27, izulala, Pati78, Szotka, Misi@, IviQ, hopee lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2016, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myssss
    http://naforum.zapodaj.net/

Czekam na fotkę! :)

• Pati78 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 23:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myssss, ja tez czekam na fotke! :-) Moze sprobuj odbijac w trakcie jedzenia? KMoja kuzynka, ktora ma juz wieksze dzieci, nosila swoja ulewajaca corke w chuscie lub nosidelku, zeby zachowac pion. Troche ponoc pomoglo. MOJ Kubus zaczal ulewac od wczoraj, ale male ilosci. Podejrzewam skutki brania Delicolu, ale moze nie mam racji.

dqprj44jo5rhodwq.png
  • Agsha Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane,

dziś trafiłam na Wasze forum...

8.02. mam badanie NIFTY. Robię je sama, na własną prośbę...dlaczego?

Mam kilka chorób przewlekłych. Dr ginekolog-genetyk kazała od razu z USG zrobić PAPPA.... i dała skierowanie. Tak sobie poczytałam o tych ściemach na PAPPA (moja koleżanka na USG miała stwierdzony zespół downa u synka i miała pappe która też źle wyszła...prawie zwariowała do porodu).... i postanowiłam sobie darować tych emocji. A też nie chce żyć w niewiedzy 9 miesięcy.

Więc 8.02. mam NIFTY, 11.02 mam USG no i pewnie 18.02 powinnam wiedzieć na czym stoję...

Bardzo bardzo się boję :-((((

Olinek jest już na świecie - skrajny wcześniaczek z wadą nerek - ale dzielnie walczy!

f2wll6d8iksjyby0.png
  • izulala Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 05:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agsha wrote:
    Kochane,

dziś trafiłam na Wasze forum...

8.02. mam badanie NIFTY. Robię je sama, na własną prośbę...dlaczego?

Mam kilka chorób przewlekłych. Dr ginekolog-genetyk kazała od razu z USG zrobić PAPPA.... i dała skierowanie. Tak sobie poczytałam o tych ściemach na PAPPA (moja koleżanka na USG miała stwierdzony zespół downa u synka i miała pappe która też źle wyszła...prawie zwariowała do porodu).... i postanowiłam sobie darować tych emocji. A też nie chce żyć w niewiedzy 9 miesięcy.

Więc 8.02. mam NIFTY, 11.02 mam USG no i pewnie 18.02 powinnam wiedzieć na czym stoję...

Bardzo bardzo się boję :-((((
    Hej Aghsha.
    Wiemy ze bardzo sie boisz. Wszystkie przez to przevhdzilysmy. Ale zobaczysz te 9dni oczekiwania na nifty szybko minie a potem bedziesz sie tylko cieszyc ciaza bo będzie wszystko ok.

czy moglabys napisac na co chorujesz skoro genetyk polecil dodatkowe badania iraz jak zakończyła sie historia twojej koleżanki??

Będzie dobrze zobaczysz!!!
    Cycki do gory!!

f2w3rjjgetjavtgc.png
    Antoś juz nami:) waga 3980g; 58cm
    172g; 20tc - 411g; 24tc - 816g; 28tc - 1410g; 30tc - 1680g; 31tc - 2035g; 31tc 4dni - 2083g; 34tc 2dni - 2496g; 34tc 6dni - 2793g; 36tc - 2900g; 36tc 6dni - 3107g; 37tc 5dni - 3420g; 38tc 4dni - 3497g;
  • Pati78 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agsha, dobrze rozumiem, ze robisz Nifty przed prenatalnymi? Wow.

dqprj44jo5rhodwq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Agness27, izulala, Pati78, Bobitta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2016, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

alicja_, Misi@ lubią tę wiadomość

‹‹ 189 190 191 192 193 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ