Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
Michciu ja też nie zamierzam wydać fortuny na wózek. Wiesz, używki oczywiście są, tylko cholera który wybrać. Z tego co czytam i przeglądam to nie można mieć wszystkiego, bo albo wózek bardzo cięzki, albo maluchy mają mało miejsca, albo koła nie są skrętne..., no masakra. A Wy nie macie kogoś znajomego z bliźniakami- każda wózkowa opinia mile widzianaBliźniaki są z nami :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMichcia - wózek śliczny!
Widzę, że też lubisz szarośći! Ja zaprojektowałam pokoik wraz z architektem właśnie w kolorze szarym, ale będziemy się przeprowadzać prawdopodobnie po urodzeniu dopiero.. Myślałam, że ta wykończeniówka trochę szybciej pójdzie, ale niestety…
Jedne mebelki kupuje do starego domu (takie przejściowe), a drugie (lepsze/droższe) do nowego…. eh -
Zai, podpytam dziewczyny z łóżka obok przy okazji jaki wózek wybrała
Misia, no właśnie ten grafit mnie intryguje, bo w ofercie nie ma. Muszą mnie zadowolić groszki
Alicja, no lubię szarość o tyle, że jest dobrym tłem dla wszystkiego.
Na razie młoda będzie z nami w sypialni, więc nawet się nie zastanawiam nad pokoikiem, ale jak przyjdzie czas, to nie odmówię sobie samodzielnego zaplanowania każdego szczegółu ale urządzanie mieszkania to moje ulubione zajęcie.
A tak z ciekawości. Nie możesz tych lepszych mebelków wstawić do aktualnego lokum, a później przenieść?
Co do ubranek, też założyłam, że młoda może być mniejsza i zaczęłam od rozmiaru 50 - 9 kompletów na zmianę. W rozmiarze 56 mam może z 15, a później już 62 i tych trochę więcej
NT 2,2 mm, złe wyniki PAPPa, ryzyko T21 - 1:72 - wynik Harmony: zdrowe dziewczę!
16.09.15 - ZDROWA OLKA
-
nick nieaktualnyMichcia wrote:Zai, podpytam dziewczyny z łóżka obok przy okazji jaki wózek wybrała
Misia, no właśnie ten grafit mnie intryguje, bo w ofercie nie ma. Muszą mnie zadowolić groszki
Alicja, no lubię szarość o tyle, że jest dobrym tłem dla wszystkiego.
Na razie młoda będzie z nami w sypialni, więc nawet się nie zastanawiam nad pokoikiem, ale jak przyjdzie czas, to nie odmówię sobie samodzielnego zaplanowania każdego szczegółu ale urządzanie mieszkania to moje ulubione zajęcie.
A tak z ciekawości. Nie możesz tych lepszych mebelków wstawić do aktualnego lokum, a później przenieść?
Co do ubranek, też założyłam, że młoda może być mniejsza i zaczęłam od rozmiaru 50 - 9 kompletów na zmianę. W rozmiarze 56 mam może z 15, a później już 62 i tych trochę więcej
Kurcze, to dużo masz już tych ubranek. Stwierdzam, że jestem w lesie.
No właśnie nie chce tych lepszych brać tu bo to dość specyficzny dom, otwarta przestrzeń i w ogóle. Muszę tu kupić całkowicie innego typu meble /kolor/rozmiar/typ.Długo by tłumaczyć. Musiałabyś zobaczyć na żywo. -
nick nieaktualny
-
Rozumiem, sytuacja specyficzna
Mnie się wydaje, że nie mam tak dużo ubranek. 50 teraz ze szpitala zamówiłam jeszcze 3.
I w tym rozmiarze mam 7 pajacyków + body z krótkim rękawem (tu akurat wszystko z next)i dwa zestawy półśpiochy + body z długim rękawem i wsioNT 2,2 mm, złe wyniki PAPPa, ryzyko T21 - 1:72 - wynik Harmony: zdrowe dziewczę!
16.09.15 - ZDROWA OLKA
-
Misia, spoko, i tak do Smyka już nie pojadę, a pewnie i tak już ich nie ma.
Groszki mi się podobają bardzo, tylko się obawiam mieszania deseni ale jakoś to ogarnę.NT 2,2 mm, złe wyniki PAPPa, ryzyko T21 - 1:72 - wynik Harmony: zdrowe dziewczę!
16.09.15 - ZDROWA OLKA
-
nick nieaktualnyMichcia wrote:Rozumiem, sytuacja specyficzna
Mnie się wydaje, że nie mam tak dużo ubranek. 50 teraz ze szpitala zamówiłam jeszcze 3.
I w tym rozmiarze mam 7 pajacyków + body z krótkim rękawem (tu akurat wszystko z next)i dwa zestawy półśpiochy + body z długim rękawem i wsio
Też dziś zamawiałam na next. Wkurzyłam się tylko na końcu bo nie można płacic przelewem tylko kartą kredytową. -
Haha, to racja, ale prawie wszystkie pajace mam od nich, jakieś 15 sztuk niektóre z chłopięcej kolekcji
Na pocieszenie napiszę, że szybko wysyłają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2015, 16:47
NT 2,2 mm, złe wyniki PAPPa, ryzyko T21 - 1:72 - wynik Harmony: zdrowe dziewczę!
16.09.15 - ZDROWA OLKA
-
nick nieaktualny
-
Ja jestem zdecydowana na bliźniaka baby jogger
http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.luxurystrollerreviews.com/wp-content/uploads/2012/06/BabyJoggerCityMiniDoubleCarrycotPramRaincover.jpg&imgrefurl=http://www.luxurystrollerreviews.com/?os_stroller%3Dbaby-jogger-city-mini-double&h=300&w=540&tbnid=toQjn2zjzs42NM:&docid=braDtChN09EXnM&ei=seXEVfzANsi9ygP19IWIBA&tbm=isch&ved=0CCUQMygGMAZqFQoTCLzd9s66l8cCFciecgoddXoBQQ
Mialam go w reku, jest lekki 11 kg bez gondol, gondole niezupelnie sztywne, rewelacyjnie sie prowadzi i ma 78cm, co oznacza, ze miesci sie w kazdych drzwiach. AAAA i sklada sie jednym pociagnieciem za sznurki w polMisi@ lubi tę wiadomość
-
Rany, dziewczyny,wyprawkowo jestescie zaawansowane ze hoho! Amelis pro tez mi podszedl po zdjeciach, ostatnio ogladalismy go w smyku i jest jednym z faworytow poki co.
Nie mam kompletnie nic dla synka. Nawet symbolicznego. Maz studzi moje zapedy, chyba ciagle sie boi. A chetnie poszalalabym! Tlumacze mu, ze musimy sobie rozlozyc wydatki na kilka miesiecy, bo zyjemy od wyplaty do wyplaty, ale ciagle mowi, ze mamy czas. Fakt, ze polowy ciazy jeszcze nie mam za soba. -
nick nieaktualnyPati78 wrote:Rany, dziewczyny,wyprawkowo jestescie zaawansowane ze hoho! Amelis pro tez mi podszedl po zdjeciach, ostatnio ogladalismy go w smyku i jest jednym z faworytow poki co.
Nie mam kompletnie nic dla synka. Nawet symbolicznego. Maz studzi moje zapedy, chyba ciagle sie boi. A chetnie poszalalabym! Tlumacze mu, ze musimy sobie rozlozyc wydatki na kilka miesiecy, bo zyjemy od wyplaty do wyplaty, ale ciagle mowi, ze mamy czas. Fakt, ze polowy ciazy jeszcze nie mam za soba.
a który dokładnie masz teraz tydzień?
Powiem Ci, że my też tak rozkładamy na raty tą wyprawkę, bo za jednym zamachem nie dałoby rady finansowo..