Amniopunkcja, Nifty, Harmony - żeby nie zwariować czekając na wynik.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ej, a myślałam, że wybieram taki niszowy wózek, vo wszędzie xlandery i inne mutsy
Ale prawda jest taka, że Amelis jest wyjątkowo ładny jaj na wózek w tej cenie.
Zai, już wiem. Abc zoom design ale mówi, że z fotelikami całość będzie ją kosztować ok 5000 zł.NT 2,2 mm, złe wyniki PAPPa, ryzyko T21 - 1:72 - wynik Harmony: zdrowe dziewczę!
16.09.15 - ZDROWA OLKA
-
nick nieaktualnyMichcoa w wiesz kto jest producentem Anelis? Właśnie xlander
Ech nie wiem czy sobie wmawiam ale chyba mam znow skurcze ;/ ale przy tym mały sie tak wiervi,ze sama nie wiem co robić. Meza mi szkoda budzić bo sie nabiegal i w wannie zasnął . poczekamy do rana chyba, ze tak zabili, ze nie dam rady to będzie mieć wczesniej pobudke ;p -
Wiedziałam właśnie o xlanderze, ale też wizualnie Amelis bardziej do mnie mówi
Minęły skurcze? Kurcze, przy tych upałach dzieciaki też jakieś niespokojne. Chociaż przecież temperaturę mają w brzuchu stałą...
Daj znać.NT 2,2 mm, złe wyniki PAPPa, ryzyko T21 - 1:72 - wynik Harmony: zdrowe dziewczę!
16.09.15 - ZDROWA OLKA
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie to chyba w ogóle jest powiązane - mała ruchami potrafi wywołać skurcze. W trakcie się nie rusza, ale jak skurcze ustępują, zaczyna szaleć.
A jak często masz skurcze? Pojawiają się kiedy się ruszasz, czy tak same z siebie?
Pogoda nie jest obojętna. Ja przy tych upałach skurcze mam częściej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 09:06
NT 2,2 mm, złe wyniki PAPPa, ryzyko T21 - 1:72 - wynik Harmony: zdrowe dziewczę!
16.09.15 - ZDROWA OLKA
-
Dobra, zamówiłam kosz mojżesza! bo jednak po głębszych rozważaniach zrezygnowałam z łóżeczka dostawki na rzecz właśnie zestawu klasyczne łóżeczko + kosz.
Taki
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9613b1a9124d.jpg
Powoli do przodu! W poniedziałek wózek, to z większych rzeczy zostanie mi wanienka i fotelik. Wanienki nawet nie mam upatrzonej...
alicja_ lubi tę wiadomość
NT 2,2 mm, złe wyniki PAPPa, ryzyko T21 - 1:72 - wynik Harmony: zdrowe dziewczę!
16.09.15 - ZDROWA OLKA
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Alicja, ekspertem od kocyków jest Misia ma ich milion!
Ja jeden kupiłam w hm, jeden w TK Maxxie, a jeden, tkany, na mamissima.pl
Koszule mam trzy - jedną średnio wygodną do porodu, a dwie takie fajniejsze rozpinane na środku do karmienia (ESOTIQ, model Karla) - testowane w szpitalu, fajne, bo nie wyjeżdżają po szyjęalicja_ lubi tę wiadomość
16.09.15 - ZDROWA OLKA
-
nick nieaktualny
-
Dokladnie 18w3d, za niecale 2 tygodnie usg prenatalne, pobije lekarza, jak sprobuje straszyc
Jeszcze nie czuje ruchow, ale moge jeszcze poczekac,bo raz-ze chuda to ja dawno nie jestem, a dwa-lozysko jest na przedniej scianie i ponoc to opoznia wyczuwanie ruchow.
Tymczasem nogi do miski z zimna woda i internety w ruch, musze nadrobic wiedze nt. koszul, wanienek, lozeczek...Misi@, alicja_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlicjo ja uwielbiam kocyki i produkty z nietuzinkowa. Pani Wanda przeslicznie je szyje mam od niej kocyki, posciele, poszewki na swoje poduszki
Dostalam tez fajny kocyk z pepco taki mieciutki i kupilam tez sliczny azurowy.
U mnie skurcze pojawiaja sie w nocy i wieczorem. Teraz znow sie wyciszylo.
Mi sie wydaje, ze jak za dlugo leze to wowczas sie zaczynam spinac.
Kosz jest piekny
Ja mam jeszcze problem z cisnieniem, ale nie wiem czy to nie przez pogode. Wczoraj mialam rano 140/74 o 16 tej 96/56 a ok 20 153/79...ale u lekarza mam zawsze w porzadku, moze ta pogoda tak dziala, albo mam wadliwy cisnieniomierz
Michcia jak dajesz rademw tych tem w szpitalu?alicja_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja mam duzo koszul...tzn kupilam jedna na naramkach w reserved, jedna dostalam od mamy i dwie juz wczesniej kupilam przez allegro. Ale w sumie w szpitalu w kt chce rodzic daja przez caly pobyt swoje koszule z czego chetnie skorzystam, by nie brudzic tych a w razie czego moja siostra planuje dzidzie to jej reszte podaruje, albo bede miala juz w domu do karmienia
Edit Pati ja wczoraj wyprobowalam patent moczenia nog w misce...fajna sprawa
Maz dzis dalej wierci pod klime, ale mam bialo w mieszkaniu. Wczoraj niestety wwiercil sie w kable i dlugo nie mielismy pradu, a on musial to naprawiac i wszystko sie w czasie przesunelo ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2015, 10:37
-
O ja! Misia, będziesz mieć klimę, zazdroszczę zwłaszcza teraz. Ja w szpitalu zdycham. Nawet nie chcę myśleć o tym, że te upały nie zamierzają się skończyć
Pati, masz jeszcze czas, ale fajnie zrobić rozeznanie wcześniej, bo masz jeszcze czas, żeby wszystko przemyśleć. Ja np. po miesiącu zmieniłam zdanie co do łóżeczka
Jeśli chodzi o wanienki, to ja oczywiście ślinię się do wanienki Beaba, ale tu akurat rozum podpowiada, że 600 zł za wanienkę to trochę dużo nawet używane kosztują po 400
Jakąś najprostszą chcę, że stelażem, byle nie była zbyt 'pstrokata'.
Teraz wybieramy fotelik i mąż jest zszokowany, że nie padło na szary albo chociaż beżowyNT 2,2 mm, złe wyniki PAPPa, ryzyko T21 - 1:72 - wynik Harmony: zdrowe dziewczę!
16.09.15 - ZDROWA OLKA
-
nick nieaktualnyMichcia wrote:O ja! Misia, będziesz mieć klimę, zazdroszczę zwłaszcza teraz. Ja w szpitalu zdycham. Nawet nie chcę myśleć o tym, że te upały nie zamierzają się skończyć
Pati, masz jeszcze czas, ale fajnie zrobić rozeznanie wcześniej, bo masz jeszcze czas, żeby wszystko przemyśleć. Ja np. po miesiącu zmieniłam zdanie co do łóżeczka
Jeśli chodzi o wanienki, to ja oczywiście ślinię się do wanienki Beaba, ale tu akurat rozum podpowiada, że 600 zł za wanienkę to trochę dużo nawet używane kosztują po 400
Jakąś najprostszą chcę, że stelażem, byle nie była zbyt 'pstrokata'.
Teraz wybieramy fotelik i mąż jest zszokowany, że nie padło na szary albo chociaż beżowy
Chodzi Ci o wanienkę "Camele'o"?
Ja już fotelik mam z głowy, a wybrałam czarny - taki jak wózek. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFajnie jak uda sie ja zamontowac do konca wakacji, ale z tempem mojego meza rosnie bywa. No i po drodze ciagle niespodzianki. Tak jak wczoraj, przewiercil kavbke, wiec musial to naporawic. Jest teraz u nas siwo. A maz jedzie do kolegi pospawac jakies elementy do jednostki zewnetrznej. Potrwa to niestety, ale za rok juz na pewno bedzie
Michcia wspolczuje, ja wlasnie chacialabym uniknac szpitala w ten upal. Naszczescie skurcze sie wyciszyly
Ja mam je ciagle w nocy i wowczas Antoni szaleje w brzuchu, pewnie mu chlodniej i dlatego.
O matko nie wiedzialam, ze jest wanienka za 600 zl toz ona chyba ze zlota